//Edit: Požádal jsem moderátory o připnutí příspěvku a bylo mi vyhověno.
Nechť tedy toto vláno slouží jako jakýsi nesmrtelný odkaz Czemoney.com a sleziště pro bývalou komunitu. Uvidíme, kdo se tu z toho starého osazenstva objeví.
Nesmrtelný odkaz Czemoney.com a sleziště pro jeho bývalou komunitu
Celkem pěkně jsme tam byli rozlezlí po celém ČR a SR. Na spoustu těch lidí si ještě i pamatuju, jak tak koukám. Pěkný vzpomínky.vlazy píše:Tak jedna pozůstalost po bývalém CZemoney kterou nikdo nezrušil a která pořád existuje je zde.
Občas se všude najde pár lidí, kteří se snažej podělávat koho můžou. Většinově tam ti lidi byli, ale v pohodě.TnT píše:@3ps3 No jo Deliczero. Ani nepočítám, kolik jsem na czemoney poznal parchantů.Deliczero mi kupodivu teda narozdíl od jinejch nic dlužnej nakonec nezůstal.
Je to poměrně nepříjemné. Taky jsem tam měl celkem důvěrný věci v těch soukromých zprávách. Naštěstí teda hesla a podobně, řes soukromý zprávy neposílám, tak zas až tak kritické to není.Nostromo píše:Vás to neštve, že se někdo lehko dostane k databázi?
Nemyslím tím zrovna heslo (to rozumný člověk nemůže používat stejné jako jinde), ale jde spíše ho historii, o soukromé zprávy s ID různých peněženek, BTC adres, částek, atd.