Roddick92 píše:To je v pohodě já se učastil i velkých dropů a dostal jsem vždy 0,0000 nic
no toz to v pohode moc neni
to je pak vylozene ztrata casu
a ono to i nekdy fakt trva, par mesicu atak, nez dokonci ico, treba, nebo nez roadmap dosahne cile... nekdy je to i na rok az dva... ale zas za ten rok, jak si na to vzpomenes, a vidis ze to neco vic hodilo, tak je clovek nekdy rad, ze se nekde regl a nebyla to ztrata casu... ono u techhle veci neni vsechno hned
vysledek vidis fakt nekdy az za delsi cas
ale zas to stoji jen to, regnout se a nekdy si pak za pulok, rok vzpomenout
samo, obcas se musis mrknout, co a jak, kam to speje atd, neco treba jde do kytek, nesplni roadmap atd... nebo aby ti za pul roku neresetovali ucet kvuli neprihlaseni, ale jinak to je myslim v pohode...
Doplněno po 10 minutách 16 vteřinách:
Roddick92 píše:To je v pohodě já se učastil i velkých dropů a dostal jsem vždy 0,0000 nic
Jinak jestli chces videt vysledek nekde skoro hned, tak do tydne chodi treba SAT token, na metamask
ale je na to uz jen par dni
tu na foru
zdarma-f56/aidrop-sat-tokeny-zdarma-sma ... t6249.html
pak taky slibne se vyviji uunit, budu aktualizovat vlakno, protze tam je moznost pripsat si dalsi 10tis.uunits -
ostatni-f27/zdarma-uunit-digital-gold-a ... 2-s10.html
COT uz skoncil, ale to vypada taky slibne, bylo to na x mesicu a distribuce neni stale dokoncena, protoze maj problemy, ale uz tretina lidi dostala... to je videt i na ethscan atd... takze nejake asi budou stat za to...
pak jdou odchytit i jinsi, ale na to je potreba aspon jednou denne se prihlasit a uz vetsinou KYC, ale zas to hodi treba 0.01ETH a to neni vse atak.... zalezi kdo chce co delat a kdo ma na co cas, co mu vyhovuje atak