Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

xdatalive
Autor tematu
Poděkování: 1 | 1
PAYOUT CASH:  714,57
Hodnocení: 0

Tradesatoshi - Zdarma BTC a dalsi - tradesatoshi.co

ned 18. srp 2019 0:25:55

Tradesatoshi používám už dlouho, možná déle jak 2 roky. Mnozí možná znáte a používáte, kdo nezná není potřeba KYC, jen potvrdit email a datum nar.
Vlákno jsem se rozhodnul založit, protože tento web v poslední době docela inovuje a zdá se být čím dál lepší... 
Nejen novinkami poslední doby je faucet, který dává vcelku někdy i víc jak jinší různé faucety a na jejich faucetu se dají claimovat různé coiny a to i stabilně a tradičně včetně BTC, nebo USDT ale taky i začal různé airdropy - určité tokeny zdarma, ale i trade contesty a competetiony, kde se dá vyhrát i vcelku slušný zisk. Nedávno proběhnul trade competetion např. na TRX... a běží i WINK aidrop pro držitele TRX.
S výběry i vklady jsem neměl nikdy problém... Tradesatoshi je použitelný např. se stále platícím XVP autosurfem zde na foru, a z tohoto autosurfu si XVP zasílám ke směně když je dobrá cena smenim na doge nebo btc.
Kdo má zájem, registrace přes link, pak potvrdit email a datum nar.
Naposledy upravil(a) xdatalive dne ned 18. srp 2019 0:27:26.

xdatalive
Autor tematu

Re: Tradesatoshi - Zdarma BTC a dalsi - tradesatoshi.co

pát 23. srp 2019 18:07:15

claimovat jde btc a taky jine co hodinu v sekci Faucet, jen to chce obcas reload stranky, nebo za hodinu prijit a reloadnout, obcas jim hapruje claimovany cas, aktualne je mozne co hodinu dostat 25sath. coz je vyssi i nez u freebitco, samozrejme jde claimovat i USDT BNB apod. na vyber je toho dost. Smena je mozna od hodnoty 1000sath. a ekvivalent, doge tusim od 100. Jde to i sesbirat, tak ze ten 1Ksath. posmenujete na okolni claimovane coiny, ale je to zbytecne celkem, protoze hodnota jinych se muze zvednout v prubehu casu. Dalo pred rokem claimovat i 100 a 500 sath, Hybe se to podle ceny a zisku marketu. 
     Asi dva tydny zpet, pribyly i ruzne dalsi aidropy, a souteze, ty jde najit v sekci News anebo Competetion. 
Take pribyla moznost zdarma registrovanym clenum si navzajem posilat jakekoliv coiny mezi sebou bez poplatku. 
Jeste par mesicu zpet vypadala stranka takova nic moc, vyblita, ale vse uz tehdy fungovalo bezvadne, nemel jsem jedinny problem s depositem nebo vyberem i nad 1K doge atd. Dnes ten website vypada inovovane a o dost v lepsim kabate, tak se jim asi dari.
Jinak vyberove minima, musite se divat, nekde je vyssi a nekde je skoro nic, zalezi co jedete a na co smenujete apod. treba u doge je fee 3 doge, u tronu taky nizky 0,003 apod,
Naposledy upravil(a) xdatalive dne pát 23. srp 2019 18:14:28.

xdatalive
Autor tematu

úte 03. zář 2019 7:21:21

Probíhá akce ode dneška do 13.9 každou hodinu 10 posledních aktivních uživatelů dostane 416 Hora tokenů... zvýšil se i faucet BTC claim co hodinu od 350 do 150 btc satos.
Zvýšil se i příjem doge, z 0.01 na 0.1 Doge ve faucetu. Nově je možné va faucetu mimo jiné coiny claimovat i TRX tron, Hora apod.

Pokud má někdo zájem o giveaway v chatu, jsou tam podmínky následující - kdo se účastní a komunikuje v chatu musí si zvolit v profilu avatar, nějaký obrázek, dále pak jsou zakázány linky, osobní útoky, jednoslovné výrazy, třeba jen Hello apod. 
Pravidla přímo z cotace od moderátora jsou - "The general rules are...1. do not ask for tips or fish by posting nonsense. 2. Do not use one word posts. 3. No vulgar words or demeaning comments toward others. 4. have an avatar."

V chatu mimo Hora rozdávání, jede i menší rain (deště) jiného krypta po celý den, např. TRX zdarma, USDT, LTC, BOLI, apod. není to špatné, balance za dvě hodiny v chatu se mi zvýšil o 0.5usd v různém kryptu a to jsem nebyl až nějak moc aktivní. Mluvit se dá i česky, moderátor sice říká, že nejlíp a angličtině, ale zavíraj se oči nad jinými jazyky.

xdatalive
Autor tematu

čtv 26. zář 2019 18:35:05

výběr 109 TRX z Tradesatoshi na muj ucet u Binance - Binance ma ode dneška nový automatický Stake program, zatím je to u těchto coinů - Algo, XLM, Strat, Qtum, KMD, VET, Ont a NEO. Snad přibudou další. Kdo má zájem získat pro mě 10% a 10% pro vás při směnách, 10-10 speciální reglink je zde - pozor u binance je potřeba kyc ověření.

Obrázek

10-10 link binance
Obrázek
Naposledy upravil(a) xdatalive dne čtv 26. zář 2019 18:47:15.

Herakles
Poděkování: 2 | 6
PAYOUT CASH:  515,91

pon 09. pro 2019 12:44:12

Měl bych dotaz. Nebyl tam i faucet ? Neboť ho tam nyní nevidím, nebo se něco upravilo,změnilo nebo je potřeba něco udělat. Je pravda, že skoro dva měsíce jsem na tradesatoshi nebyl. 
Díky moc za info.

Kryptoměny zdarma, faucety : http://bit.ly/2msXgyR
Pasivní investování : https://bit.ly/3Scni4y - registrací přes odkaz získáš 3 měsíce bez poplatku

xdatalive
Autor tematu

úte 10. pro 2019 0:02:13

Herakles píše:Měl bych dotaz. Nebyl tam i faucet ? Neboť ho tam nyní nevidím, nebo se něco upravilo,změnilo nebo je potřeba něco udělat. Je pravda, že skoro dva měsíce jsem na tradesatoshi nebyl. 
Díky moc za info.
cus, jj faucet tam byl, dlouho jsem tam nebyl, malo casu a spis to pouzivam jen pro virtacoin pro smenu cca 1:1 k doge, asi se to zmenilo pokud uz tam faucet neni, jeste jsem se tam nedival, proc nebo tak
Naposledy upravil(a) xdatalive dne úte 10. pro 2019 0:02:43.

Herakles

úte 10. pro 2019 8:04:43

xdatalive píše:
Herakles píše:Měl bych dotaz. Nebyl tam i faucet ? Neboť ho tam nyní nevidím, nebo se něco upravilo,změnilo nebo je potřeba něco udělat. Je pravda, že skoro dva měsíce jsem na tradesatoshi nebyl. 
Díky moc za info.
cus, jj faucet tam byl, dlouho jsem tam nebyl, malo casu a spis to pouzivam jen pro virtacoin pro smenu cca 1:1 k doge, asi se to zmenilo pokud uz tam faucet neni, jeste jsem se tam nedival, proc nebo tak
ok, tak pokud zjištíš jakékoliv info tak dej vědět. díky.
Aspoň zatím zjistím co jsou za změny atd. Budu zatím jen využívat směny.

Pasivní investování : https://bit.ly/3Scni4y - registrací přes odkaz získáš 3 měsíce bez poplatku

Herakles

pon 06. led 2020 15:25:52

info
No je toto možný. Už třikrát se mi stalo že : We are under maintenance. Will be back soon. - Jsme v údržbě. Budeme  brzy zpátky.  A zrovna když to nutně potřebuju (už to měli i včera). Tak se mě zdá že to mají nějak často. No nic, nic jiného mě nezbývá než chvíli počkat.

xdatalive
Autor tematu

úte 07. led 2020 2:50:51

Herakles píše:info
No je toto možný. Už třikrát se mi stalo že : We are under maintenance. Will be back soon. - Jsme v údržbě. Budeme  brzy zpátky.  A zrovna když to nutně potřebuju (už to měli i včera). Tak se mě zdá že to mají nějak často. No nic, nic jiného mě nezbývá než chvíli počkat.
ja se tam normalne dostal, tedko, jinak faucet uz neni, nenasel jsem jej, od doby co byl airdrop hora - tim prehlcovanim v chatu to vcelku zabili - tak jsem to moc nepouzival, takze novinky neznam, ani nevim kdy ten faucet zrusili, mam tam par centu a poslu tam xvp pro smenu doge za nejaky tyden tak uvidim jestli vse aspon nejak funguje, jinak u tehle platformy se to stavalo i pred casem, cely rok nic a pak par tydnu byly udrzby atak... jenze bez faucetu uz to neni moc zajimavy, to uz je lepsi crex - tu na foru - tam to jede vse a furt a pribyvaj i novy crypta... tak ja jedu spise ten denne ted crex, ma i dobrou appku, takze mi to s tamnim faucetem dost usnadnuje praci a tradesatoshi asi uz jen pouziju pro nutnou smenu xvp na doge ale vic to pouzivat nebudu

Herakles

úte 07. led 2020 12:00:20

Včera jsem to večer už nezkoušel. Před chvílí jsem to zkusil a konečně jsem se prihlasil i já, už to funguje konečně, hurááá. Bez faucetu to neni ono no. Zkusím ten crex a uvidím kolik toho tam je a třeba to pro mě bude lepší.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

redre (1),
Yester (1),
kuuba22 (5),
tonda2 (2),
adam16 (1),
canall (2),
Janson (4),
kolomanko (12),
turcelpatrik (4),
koska (10),
Herakles (33),