zajem bych mel, ale potrebuju se na neco zeptat, kdyz koupim paysafe treba v sazce, apod, kolik mam casu na to zadat kod do nejake pay aplikace? na pumpe mi baba tvrdila ze 5min, a pak to pry vyprsi nebo co, ale to se mi nezda, chci to pouzit na dobiti usd u zahranicni spolecnosti, ale jeste jsem to nedelal, mel by nekdo trochu casu mi to trochu popsat? nebo treba do pm? jinak zajem mam, jaka by byla sleva atd diky
Zdravím PIN kód je aktivní 1 rokxdatalive píše: ↑ned 08. pro 2019 20:01:40zajem bych mel, ale potrebuju se na neco zeptat, kdyz koupim paysafe treba v sazce, apod, kolik mam casu na to zadat kod do nejake pay aplikace? na pumpe mi baba tvrdila ze 5min, a pak to pry vyprsi nebo co, ale to se mi nezda, chci to pouzit na dobiti usd u zahranicni spolecnosti, ale jeste jsem to nedelal, mel by nekdo trochu casu mi to trochu popsat? nebo treba do pm? jinak zajem mam, jaka by byla sleva atd diky
aaaha ok, jinak diky moc za infopraha123 píše: ↑ned 08. pro 2019 21:28:01teď uz to zrovna není aktuální, jakmile zase bude, dám vědět. Jinak těch 5 minut, je tak ze kdyz si to koupíš, tak po 5 minutách lze ten kód teprve použít, je to kvůli bezpečnosti, aby se toho nedalo zneužít, platnost kuponu netuším jestli je omezena ale minimálně několik týdnů spíš měsíců to bude určitě
Jancik píše:Zdravím PIN kód je aktivní 1 rokxdatalive píše:zajem bych mel, ale potrebuju se na neco zeptat, kdyz koupim paysafe treba v sazce, apod, kolik mam casu na to zadat kod do nejake pay aplikace? na pumpe mi baba tvrdila ze 5min, a pak to pry vyprsi nebo co, ale to se mi nezda, chci to pouzit na dobiti usd u zahranicni spolecnosti, ale jeste jsem to nedelal, mel by nekdo trochu casu mi to trochu popsat? nebo treba do pm? jinak zajem mam, jaka by byla sleva atd dikypraha123 píše:tak se mi ještě vyskytlo 2000kc v paysafecard, takze opět se slevou přenechám zájemci
diky jj ja mel prave obavu, protoze podle te prodavacky co tvrdila, mi rekla prave ze je to jen pro 5 nadchazejicich minut, ale uz je to ok, koupil jsem na pompe za cca 4K a po dni doplnil kredit v zahranici a vse funguje v tom jsem uplnej zacatecnik, tak jsem byl opatrnej
Kryptobaron (2), rootan11 (2), renda789 (1), Berry598 (3), miloscz (1), Mine (1), tarrant1991 (1), grehel (1), Wolflovealex (1), xdatalive (13), radek.mosa (1), kossák (1), praha123 (8), Glowin853 (1), TnT (3), koska (3), Jancik (8), Kreur (5), Vector15 (1), pitrysek123 (1), kuuba22 (1), malin (2), tom45 (1), Roddick92 (1)