Ahoj,
narazil jsem na min znamy aidrop tokenu, nez jsem tady postnul ohledne Bittrex Bitsdaqu, na ktery se ted ceka na konec dubna.
Ale s ohledem na to, ze tohle u Argentas stoji jen registraci mailem nic vic, a v podstate zadny cas ani overeni, tak to hazim do placu.
Jen musíte pak u sebe na účtu v Argentas potvrdit registrovaného pod vámi.
Argentas buduje novou globální platební síť a rozděluje část své budoucí globální měny - AXU - pro začínající členy a uživatele jen za zaregistrování.
Použil jsem raději opět gmail, tak nevím jak to chodí u např.seznamu.
Jinak, nejsem typ co registruje cokoliv, jen pokud mi to přijde zajímavé a tohle stejně jako Bitsdaq mi přijde trochu zajímavější než ostatní různé tokeny, coiny apod. co se rozdávají zdarma.
U volného rozdávání takových tokenů je pak zajímavé, jestli se to chytne a na jakou hodnotu se to pak třeba dostane.
To vše je pouze na "pozvání" a každý nově registrovaný má omezený počet pozvánek, tuším 5 nebo 6 maximálně pod sebe.
Pokud byste se registrovali, dejte pak vědět sem nebo tady PM, jednak aby se rychleji potvrdilo a taky, aby se nově příchozí po překročení 6 klidí, pak registrovali další už pod vás.
Jinak pozor na registraci více účtů pod jednou IP nebo osobou. Argentas bude mazat takove pochybne registrování. Samozřejmě, necháme se pak překvapit, co z toho případně bude
Pokud je zájem, reg link je zde https://argentas.io/users/invite.php?invite=HXgHbLoneW
Jinak akce je časově omezená, na zaregistrování je zbývá čas zhruba 21dní. Mých pozvánek pro ostatní zbývá jen pro 5 lidí. průběžně se to tu budu snažit aktualizovat.