Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

xdatalive
Autor tematu
Poděkování: 1 | 1
PAYOUT CASH:  714,57
Hodnocení: 0

GoToken BTC v podstatě zdarma - gominer.cot

pát 27. zář 2019 17:32:52

Zkouším teď pár dní takový novější ne až tak obyvklý cloudminer... Po registraci přes tenhle link dostanete rychlost těžby 300Ghs zdarma - Hashrate trial je na 14dní... těžíte GoTokeny, které se dají směňovat  za BTC... Co 4 hodiny jde u položky "Hashrate" kliknout na "Overlock" (co 16hodin) a na 4 hodiny se vám zvýší těžba o třetinu až polovinu. Je to takový bonus.

Proč to sem dávám je ten důvod, že jednak stránka vyplácí bez investic potvrzené výplaty jsou (zatím ne moje, viz vlákno) a další důvod je, že z vytěžených GoTokenů jde reinvestovat hned do Hashrate a tím pádem vyděláváte dál a víc a jedete dál... Veškerý Hashrate i ten bonusový, který si z těch vytěžených GT koupíte vám zůstává a vydělává, ...začal jsem před páru dny, a moc jsem tomu nevěnoval pozornost, ten trial na 14dní se týká poplatků.... tedy přesně, po celých 14dní vyděláváte GoTokeny a nic z nich se vám nestrhává za energii miningu... dnes jsem za 106 GTokenu koupil 80Ghs hashrate. 
Další možnost je, že GoTokeny dáte (převedete) do staku, tím pádem se vám vytváří další zisk.
100 GoTokenu je cca 0.00001718 BTC. 100 tokenu jde dosahnout za par dni.
 Já to zatím testuju - v žádném případě neradím investovat - nebo investujte jen to co si můžete dovolit ztratit (všichni víme, že takové cloudminery dlouho nevydrží, tenhle se ale drží tuším od roku 2017) jen mi přijde, že tento se trochu vymyká ostatním, kde jde to co jinde moc nejde, nebo vůbec nejde... 
AKTUALIZACE : Minimální nutnost pro výběr je dosáhnout 4,5TH, (4500Ghs) níže ve vlákně to rozepisuju. Takže zpravu každých vydělaných GT otáčíte do hashrate, tím se vám zvyšuje přísun GT a dosahujete postupně na minimum.
Jedu to a zkouším jen jako free, takže kdo by se chtěl přidat zkuste linky vyse nebo nize. Teď ještě budu zkoumat, co vyjde líp, jestli kupovat hashrate nebo radši stakovat, protože ten hashrate bude potřeba dosáhnout, aspoň toho minima, pro výplaty. Původně jsem si myslel, že lépe vyjde stake, ale ten je vám umožněn až po dosažení toho minima, tedy vše prvni dávat do Ghs, protože tím vyděláváte víc a po 14 dnech vám ten ghs ubyde... nebo jej rozjedete tak, že vás už to stojí nějaké GT za den... sebere to GT v závislosti na výši ghs, cca třetinu.. Což není moc, protože výdělek za den převyšuje tento poplatek, který bude automaticky strháván z GT balance, když si to navolíte.
website má i svůj level bounty program, pro zisk dalších GoTokenu. A pokud využijete stake, tam nepotřebujete ghs a tím pádem vám to nestrhává za energii. Výdělek ze stake je ale nižší než z ghs.
Pro registraci potřebujete tuším nejlíp gmail a je nutné potvrdit příchozí link v emailu.
Naposledy upravil(a) xdatalive dne pát 18. říj 2019 15:20:09.

Kreur
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  179,73

Re: GoToken BTC v podstatě zdarma - gominer.cot

sob 16. lis 2019 10:54:11

Ja jsem ted neco nad 4k hashrate (taky pod xdatalive, free, jiny nick nez tady)
Pravdepodobne porad vyplaci, ale zvedli parkrat vyplatni minimum, momentalne 0,002 BTC
To 1% uz jsem 2x claimnul, zkus to idealne v patek rano/dopoledne, bud to pujde anebo ne, pokud ne tak to dostanes najednou jakmile se ti to podari claimnout
Samozrejme ze je to HYIP, je tam dost technickych nesmyslu. Udelane je to ale velmi, velmi kvalitne.

xdatalive
Autor tematu

sob 16. lis 2019 15:03:18

maxik píše:Jsem registrovan pres tvuj refflink (3 dny)
1) Vyplaci porad
2) 1% v bounty nevidim - vubec tam polozka unclaimed neni
3) ted jede soutez denne o tokeny - vcera mam 2, ale jsou jen v historii, ale nikde ani ve wallet ne, je s mimi mozne neco delat.
4) v tezeni moc neverim, spis klasicky HYIP, ale hezky udelany.

Jak to vidite?
ja to jedu stale jako free,, ale uvazuju o te min. investici... jak to slo vyuzil jsem stake, takze tam mam ve stake pres 5K GT, a ten dela nejakych cca 30-60 za den, nehlidam to vubec, bo ted nemam moc cas se vsemu venovat... ale ghs mam 21K a omezili free uzivatelum nakladani takze i pres to ze mam tolik, -(nevim kolik je z toho aktivnich, vychazim z cisla uplne nahore na strance ) budu muset zainvestovat aspon to minimum 10usd.... dobre je, ze v balance mam 1K ze stake a to nechavam volne lezet a kdyz necham jet stake, tak za chvili (par dni) bych si mel vratit tu investici zpet, spolu s mining rychlosti... uvazuju nad tim, ale spalil jsem se celkem dost v lucid tak jsem to chtel jet jako free cele... jinak uz druhy tyden nevidim v bounty na claimnuti tokeny z reinvestu, jen obcas u "rewardu" jde udelat "transfer" prave do stake... a misto toho vidim nejaky udajne spolecny mining pool (network hashrate) - ti podemnoumrknete jestli mate to same) kde je nejaka rychlost tezby 87,820 Ghs ... nevim ale jak se to kde nacita, pokud to je nejake plus pro vsechny... bounty na claimnuti mam sede oboji a pise "out of stock" Me prave slo presouvat do stacku pote kdyz jsem to nalinknul na fb, jak tam meli uvedeno, tim se odemkla ta moznost, ale po paru dnech vyprsela zase a fb odmita dalsi linkovani... 
Tezba mi dava dost, prto uvazuju na te investici, melo by se to prave vratit do tech dvou tri dni snad teda, kdyz bych vyjmul i ty ze stacku...
Jinak vic netusim... Treba Kuba, at sem napise, protoze ten to jede investicne, ikdyz jsem mu psal, at si da bacha, ze sice to jede dyl, ale aby to nekleklo jako treba lucid.... to by byla skoda a prachy v pi*i.... Kuba to jede akcneji, tak sem neco o tom postne

kuuba22
Poděkování: 0 | 2
PAYOUT CASH:  298,43

sob 16. lis 2019 17:01:00

To kolik mas aktivních ghs vidíš když kliknes na ten blesk u toho kde mas ghs na hlavní stránce nebo ty to jako free nevidíš ? Teď udělali novou funkci v buyhaspower ze můžeš dokoupit elektřinu pro všechny kontrakty co mas najednou takže to nemusíš dokupovat po jednom a teď je tam akce když to koupíš na 7 dni mas + 1 den :) já jsme to dal včera takže teď mám celkově 72 000 a všechny aktivní :D a jinak celkově jsem do toho dal cca 18 usd a teď mám 72 000 ghs když dam overlock mám 93 000 :D jinak když se podíváte do žebříčku kde je nejvíc držených ghs tak nějak na 7 místě je Čech skýpala ten začal nějak 26.10 :D dal do toho něco kolem 80 000 Kč :)

maxik
PAYOUT CASH:  36,87

čtv 21. lis 2019 9:09:59

Jakou mate strategii s vytezenymi tokeny?
Ja zatim dam 1/3 na dalsi vykon, 1/3 do stake a 1/3 prevedu na do BTC wallet. Vzdy kdyz natezim 900 (cca. 2 dny) tak to rozhodim. Ale uprimne uplne to promyslene vzhledem k tomu ze taky jednou zacnou koncit free nemam. Jak to delate vy, jakou mate strategii, pokud nejakou mate.
Nekde jsem cetl (bez zaruky), ze pokud nakoupite (vykon, stake) rovnou vydelanych tokenu (earning) tak ten pres koho jste se registrovali nedostene provizi z transakce. Ja proto vse prevedu do GT wallet a pak to rozhodim, jednak proto ze muzu ovlivnit presne ty 1/3 a taky ten nademnou v tomto pripade (xdatalive) dostane provizi (snad) coz povazuji za slusnost.

kuuba22

čtv 21. lis 2019 16:37:30

Vyplácí pořad!!

Bounty se vyplácí jen v pátek

Abys dostal bič tokenu musíš mít více tokenu peněžence já mám třeba 10k + tokenu a dostanu přes 300 a myslím ze se to připíše až když otevres ten velký balik na Vánoce :) a muže to byt hyip a nemusí těžko říct ale oni už jsou aktivní od roku 2017🤷‍♂️

maxik

čtv 21. lis 2019 16:43:52

Potvrzuji, ze cim vice je tokenu v penezence tim je denni odmena za vanocni ponozky na stromku vetsi. Kdyz jsem byl free tak denne za obe tak 4 GT, kdyz jsem mel v penezence 1000 GT tak odmena 45 GT. Pripsano do walletu hned.

maxik

sob 23. lis 2019 10:36:09

Mam ve stake 600 GT. To by melo davat denne 12 GT (za hodinu 0,5 GT). Za vcera necelych 6 GT (tedy ne 2%, ale necele 1%). Ted jsem zisk claimul a presne za hodinu je tam misto 0,5 GT jen 0,2 GT. Zisk tedy deklaruji na 2% denne, ale me to realne vychazi na 0,8%, coz je tedy rozdil. Jak to mate vy, pokud to sledujete.
Znizovani deklarovane % ve stake, vyrazne slevy na nakup hash, vypadky serveru na bounty - tohle mi  vzdy u HYIPu signalizuje neprijemny stav, ale zase za tech par mBTC hezka hracka, co porad plati, tak uvidime jestli prezije do pristiho roku.

xdatalive
Autor tematu

sob 23. lis 2019 20:43:45

maxik píše:Mam ve stake 600 GT. To by melo davat denne 12 GT (za hodinu 0,5 GT). Za vcera necelych 6 GT (tedy ne 2%, ale necele 1%). Ted jsem zisk claimul a presne za hodinu je tam misto 0,5 GT jen 0,2 GT. Zisk tedy deklaruji na 2% denne, ale me to realne vychazi na 0,8%, coz je tedy rozdil. Jak to mate vy, pokud to sledujete.
Znizovani deklarovane % ve stake, vyrazne slevy na nakup hash, vypadky serveru na bounty - tohle mi  vzdy u HYIPu signalizuje neprijemny stav, ale zase za tech par mBTC hezka hracka, co porad plati, tak uvidime jestli prezije do pristiho roku.
ja to nesleduju, ale ve stake mam neco okolo 7K a nevim kolik to haze za den, nekery den to schvalne pohlidam, jinak souhlas, plati a vic jak rok, a jede to stale ale ty signaly vidim stejne, proto to zatim jedu bez investice a jeste tak 14dni pockam a dam do toho jen tech 10usd a uvidim, kdyz to pak nejebne, muze to byl nejake plus
Naposledy upravil(a) xdatalive dne pon 25. lis 2019 0:38:26.

maxik

ned 24. lis 2019 10:05:19

Jen pro upresneni : vcera v 10:00 jsem udelal claim ve stake (mam 600 GT), dnes za 24 hodin zisk 3,63 GT coz je zisk 0,6% misto deklarovanych 2% (a ocekavanych 12 GT). Stake jiz nadavam - pro me nezajimavy. Necham dojet a prevedu zpet na GT wallet.

A jeste zajimavost. Ve stake maji priklad, ze po 1 tydnu navysi sazbu +10% a uvadeji napr. 3% + 10% (navyseni tech 3%)= 3,3%
Me u stake kde mam 2% (ktere jsou ale realne 0,6%) po tydnu uvadeji 2,1% (misto 2,2%) . Maji v tom tedy totalni chaos.
Puvodni predstava, ze pomoci stake pujde dotovat nakupy fee na hash je diky vynosu skoro nereana. STAKE za me radsi NE.

kuuba22

ned 24. lis 2019 11:27:58

Zkus napsat na podporu :)

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

dodhar (2),
xdatalive (121),
Remesko (2),
Gerisn (1),