Před asi týdnem jsem narazil na vcelku zajímavý web s názvem ExchangeAssets, je to takové vše v jednom, a je tam pár fint, jak v podstatě automaticky zhodnocovat i to, co si odclaimnete nebo odsurfujete....
Stánka je primárně zaměřená na exchange, pokud jde o mě, hledal jsem alternativu k možnému získání SCC pro stake který používám a narazil jsem na tohle.
V případě, že máte i VK (obdoba FB) dostanete podíly zhruba 25, (v případě že nemáte, můžete si založit, nebo nemusíte, není to podmínka) tyto podíly které vám ještě k tomu všemu jsou připisovány v podobě tzv dividend v xeur za den. Jsou to sice dost drobné, ale je to navíc a v podstatě za nic, jen za nalinkování na VK.
Stránka má svůj faucet, kde jednou za 3 hodiny poskládáte captchu (obdoba puzzle 2 až tři obrázky přetáhnete aby to dávalo celek), získáváte za to nějaký z coinů.
Stránka má i takový menší jednoduchý surf, které vám připisují různé coiny.... zhruba 13 linků za den v anglické verzi a dalších 13-16 linků v ruské verzi, takže jde odclaimnou v podstatě dvounásobek. . Zprvu jsem si myslel, že je to nereálné dosáhnout na nějaký výběr, ale coiny se i opakují, takže v tom problém není a některé coiny už na minimu mám. Spíš je ale směním za známější altcoiny. Stránka nepoužívá skoro žádné své tokeny nebo coiny jak je tomu u Yobbitu, takže vesměs jsou tam ty, které jsou oficiální a směnitelné i jinde.
Celé je to taková obdoba Yobbitu, ale s tím rozdílem, že Yobbit někdy dává překážky ke svému faucetu v podobě splnění obchodování, nebo držení nějakých tokenů. Ono je to vždy přestane bavit a pak za pár dní to zruší. Navíc výplatní minima jsou znatelně menší než u yobbitu.
Vrátím se k webu, stránka nabízí také zhodnocení kde není potřeba plnit nějaké alternativní úkoly (srovnávám s yobbitem, protože je to taková nejbližší podobná forma).
Tzn, po dosažení minima pro investbox, např. z faucetů je jde ještě vložit do investboxu. Investiční coin je D15, D1, nebo taky i S11. Ten dostáváte i ve faucetu nebo surflinku. D15 za profil na VK a z toho vám pak už plyne denně usd nebo eur, ty drobné, ale navyšuje se to... Je tam mozny i webmining za pomoci vaseho CPU, a v podstate tak ziskavat vice do vaseho balance.
Web jede už nějaký čas, výplaty jsem viděl, ....já jsem zatím nováčkem. Doporučuju neposílat si tam coiny, spíše je získávat a postupně pak vkládat třeba do zhodnocení. Nicméně stránka umožňuje pro mě dobrou věc, poslat si např. z payeeru a dalších usd nebo rur a hned obchodovat nebo nakoupit potřebný coin.
Registrace a surflink - je tam jinší captcha, já si toho všiml náhodou, je to přehlédnutelné... písmena a číslice, kdy podle předlohy v obdélníčku hned vedle odkliknete stejnou ze šesti možných....
Jinak žádné reklamy nic. Celkem pohoda. Důležitá věc je pin, ten vám přijde emailem automaticky, uschovejte si jej, je důležitý k výplatám, v nastavení i k linknutí VK třeba.
Kdo má zájem zkusit, reglink je zde.