Nabizim 150 Kc za registraci do Revolutu. Nebudu moc vysvetlovat, co je Revolut, to se lze docist primo tam. Ve zkratce, jde o online britsky bankovni ucet, ktery je komplet zdarma. Idealni pro platby v cizich menach diky mezibankovnimu smennemu kurzu bez markapu. Osobne jej dlouhodobe pouzivam prave pro platby v cizich menach a 100% spokojenost.
Nyni na dalsich 21 dni je promo akce. Za registraci uctu zdarma pro nove klienty, nabizi zaslani karty zdarma, 300 Kc odmenu a + ja vam poslu dalsich 150 Kc.
Jedina podminka je zaregistrovat ucet, overit totoznost a pozadat o vystaveni platebni karty. Tot vse.
Ucet je v zakladni verzi zdarma naporad. Za kartu se pak ani do budoucna neplati nic. Zadne hacky, zadne chytaky.
Takze kdo ma zajem ziskat celkem 450 Kc + mit do budoucna levnejsi platby kartou v cizich menach, tak odkaz je nize a pripadne napiste sem do tematu, at vim komu mam pak poslat stopade. Dik.
Jo a PS, kdyby nejaky dotaz, tak sem s nim.

PS2: 150 Kč bych zaslal přímo na účet v Revolutu, nebo i na PayPal nebo bankovní účet to mi je celkem jedno, záleží na dohodě, nicméně upřednostňuju transakci v rámci Revolut.
https://www.revolut.com/cs-CZ/referral/danield1g!G10D21