Jestli je tu jeste nejaky zivouci otrok s deravou kapsou po klikackach a vicemene jeste fungujicim zapestim, tak by se mi nejaky hodil do gangu na nejakou otrocinu
O co de?
Jedna se fakt o maximalne streotypni praci ktera by zvladla i cvicena opice, ale ty je obtiznejsi sehnat nez zoufalce zavisle na klickach
Ukol je prosty, vezmu video (adult) nahraju ho na server, napisu k nemu titutek (pripadne zkopiruju z nazvu videa, pripadne prelozim do EN, pripadne k tomu pridam neco kreativnejsiho), pridam nejaky ten tag, zaridim do kategorie a to je asi tak vsechno. Kdyz odmyslim ten upload, tak zpracovani jednoho videa zabere tak 2 min, top.
Co za to?
Uprimne? Nic moc, ale jestli nekdo jeste ztraci cas klikackama a podobnejma nesmyslama (a uz je velkej kluk/holka) a fakt nema nic lepsiho na praci, tak ho tohle asi nezabije a neco malo to hodi.
Co je k tomu potreba?
Dobrej internet, zakladni znalost anglictiny (soubory jsou vetsinou 10-250MB) a schopnost parkrat kliknout tu a tam.
Pokud odmyslim upload, tak zkopirovani nazvu videa, pridani tagu a klinuti na kategorii zabere bez uploadu asi tak dve minuty, top. Odmena orientacne $0.15 za video. Prace cca na dve hodinky denne (+/-) Potrebuju okolo 70 videi denne.
Takze to asi vychazi nasledovne: 70*0.15 = 10.5, pri praci kazdej den to muze byt okolo $300 mesicne, ackoli $150 mesicne je celkem realny, protoze nebudu mit nejspis tolik videi
Jestli ma nekdo zajem, dejte mi vedet