Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

Phillipe
Autor tematu
Poděkování: 8 | 12
PAYOUT CASH:  35,86
Hodnocení: 0

200 Kč za vyzvednutí předmětu

úte 09. črc 2019 15:50:52

Sháním někoho, kdo by vyzvednul předmět (elektroniku) na specifikované adrese, tu následně zabalil a odeslal prostřednictvím Zásilkovny. Vše ja zaplacené, přeprava přes Zásilkovnu bude taky uhrazená. Tedy skutečně jde pouze o vyzvednutí předmětu, jeho zabalení a odevzdání na jakémkoliv sběrném místě Zásilkovny (je na každém rohu).

Nabízím za to 200 Kč - z těch dvou stovek tedy bude potřeba sehnat jen nějakou krabici a balící materiál (bublinková folie, apod, stačily by možná i jen zmuchlané staré noviny - tj. zdarma), tedy odměna pro zájemce je reálně nějakých přinejmenším 160+ Kč za hodinu a kousek práce. Kdo by ml zájem pište tady nebo PM, domluvíme se. Odměnu zašlu předem bezhotovostně. :)

Ideálně někdo z Brna nebo jeho blízkého okolí, směr Rajhrad. Místo, kde je potřeba předmět vyzvednout je Měnín, 664 55.
Naposledy upravil(a) Phillipe dne úte 09. črc 2019 16:24:18.

leakpeak
Poděkování: 8 | 10
PAYOUT CASH:  86,50

Re: 200 Kč za vyzvednutí předmětu

úte 09. črc 2019 16:23:20

Škoda nejsem od Brna. Jinak bych se pro to i stavil. :)

Gimme my money biatch! 8-)

Jak na HYIPy? :)

Grow
Moderátor fóra
Poděkování: 6 | 11
PAYOUT CASH:  6,76
Hodnocení: 3 (100% Pozitivní)

úte 09. črc 2019 16:32:19

Sakra práce, škoda že bydlím úplně jinde :D 

xdatalive
Poděkování: 1 | 1
PAYOUT CASH:  714,57

stř 10. črc 2019 0:08:13

Phillipe píše:Sháním někoho, kdo by vyzvednul předmět (elektroniku) na specifikované adrese, tu následně zabalil a odeslal prostřednictvím Zásilkovny. Vše ja zaplacené, přeprava přes Zásilkovnu bude taky uhrazená. Tedy skutečně jde pouze o vyzvednutí předmětu, jeho zabalení a odevzdání na jakémkoliv sběrném místě Zásilkovny (je na každém rohu).

Nabízím za to 200 Kč - z těch dvou stovek tedy bude potřeba sehnat jen nějakou krabici a balící materiál (bublinková folie, apod, stačily by možná i jen zmuchlané staré noviny - tj. zdarma), tedy odměna pro zájemce je reálně nějakých přinejmenším 160+ Kč za hodinu a kousek práce. Kdo by ml zájem pište tady nebo PM, domluvíme se. Odměnu zašlu předem bezhotovostně. :)

Ideálně někdo z Brna nebo jeho blízkého okolí, směr Rajhrad. Místo, kde je potřeba předmět vyzvednout je Měnín, 664 55.
A bouchne to kdy? Bude dost času? :D :D bw neeesuu od Brna :D ale podezřelé to je :D :D na podobny veci bych udelal nejakej darknet :D

Highlow
Nový člen fóra
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  2,20

stř 10. črc 2019 17:21:17

Chceš Reship ? to smrdí Cardingom ..Jediný dôvod na reship v domovskej krajine je zamaskovanie príjemcu balíčku  ,takže predpokladám že chceš niekoho využiť ako "Drop reshipera".  Aj tak sa ti nepodarí nič kúpiť , amazon a ibestbuy to majú velmi dobre ošetrené . Chceš robiť carding tak fyzicky , cez internet sa to už robiť nedá . mám známeho , on to robil pred cca 3 rokmi .

Doplněno po 3 minutách 14 vteřinách:
bývam na Slovensku , ak chceš tak ti poskytnem svoju adresu , ale chcem 10% z hodnoty tej elektroniky . v prípade prúseru adresu kam som to posielal si nepamätám a ja o ničom neviem .  ak súhlasíš tak napíš , pošlem kontakt , dohodneme sa .. 

Grow
Moderátor fóra

stř 10. črc 2019 17:24:53

Highlow píše:Chceš Reship ? to smrdí Cardingom ..Jediný dôvod na reship v domovskej krajine je zamaskovanie príjemcu balíčku  ,takže predpokladám že chceš niekoho využiť ako "Drop reshipera".  Aj tak sa ti nepodarí nič kúpiť , amazon a ibestbuy to majú velmi dobre ošetrené . Chceš robiť carding tak fyzicky , cez internet sa to už robiť nedá . mám známeho , on to robil pred cca 3 rokmi .
Je taky dost možné, že Phillipe je odněkud z prdele světa a nemá si jak vyzvednout daný předmět, proto shání někoho, kdo předmět vyzvedne, následně zabalí a odešle na jeho adresu.

Phillipe
Autor tematu

stř 10. črc 2019 22:00:46

Nejde o nic nelegálního :lol: Vydražil jsem v jedné aukci nějakou elektroniku, no bohužel dražebník z organizačních důvodů umožňuje pouze osobní převzetí předmětu dražby. (Dražebník je exekutorský úřad, takže ani tam nejde o žádné protiprávní dražby nebo buhví co :)) Pro mě je Brno 200+ km, tedy pro mě osobní vyzvednutí tím v podstatě padá, jelikož by náklady na cestu v podstatě skoro převýšily hodnotu předmětu. Jediná alternativa tedy zůstává udělit někomu plnou moc, kdo je právě z Brna, má to tam kousek, zabalí to a hodí do Zásilkovny, což by pro někoho z okolí nemělo být déle než na dvě hodiny možní spíš i mnohem méně, když je sběrné místo Zásilkovny v podstatě skoro na každém rohu, s tím, že za to dám nějakou odměnu.  :D Zkoušel jsem to nějak domluvit s přepravcema (PPL, CP, UPS, ... obepsal jsem fakt všechno), že by přepravu se zabalením a svozem objednal a zaplatil příjemce (tj. já) a převzal to i zabalil kurýr, bohužel však takové služby nenabízí. Nejblíže tomu byla Česká pošta se službou Balík Komplet + Svoz, ale odpálkovali to s tím, že poskytnou balící materiál předem, odesílatel to musí zabalit, nalepit štítek a pak pro to  teprve přijedou, tedy taky nic. :) Docela se divím, ale v ČR není služba, která by dokázala s něčím takovým hnout. Nebo tedy o žádné takové nevím. Tedy pokud by někdo věděl o nějaké firmě, která takové nebo podobné případy řeší, tak by to bylo super. Třeba jsem zkoušel i MyTimi, ty dělají něco podobného, ale jen v Praze. Zkouším ještě někoho najít přes Zavezu, ale to je takové že tam není dvakrát moc aktivních lidí a obávám se, že při výši té odměny se najde fakt maximálně tak někdo z Brna nebo okolí pár jednotek kilometrů. :)

O absurditě, že exekutorskej úřad draží věci online, nikde ani nezmínka o tom, že se to musí vyzvedávat osobně a přijde to až v emailu s gratulací o výhře, instrukcema k platbě a poznámkou pod čarou, že vydražené předměty z organizačních důvodů nezasíláme a možnost vyzvednutí pouze čtvrtky 9-14 ve skladu u Brna, tak o tom ani nemluvě. :D
Naposledy upravil(a) Phillipe dne stř 10. črc 2019 22:25:24.

Grow
Moderátor fóra

stř 10. črc 2019 22:22:36

Kde jsi to vydražil? Koukl bych se, jestli zrovna něco nepotřebuji :D

Phillipe
Autor tematu

stř 10. črc 2019 22:28:17

www.okdrazby.cz ... notebook, vyvolavaci cena 1200, vydrazil jsem ho nakonec za 3200, znalcem byl "ohodnocenej" na 3600, realne ale prodavanej po zkouknuti bazaru a ebaye kolem 5000 a vic. Tak celkem dobry kup, kdyby to vsak posilali postou a nebyly s tim takovehle starosti. Přetahovaly se tam o to se mnou nějaky zastavarny podle těch jmen. :D

Pro kupujici je to dobry, ale nechtel bych byt na te strane dluznika... :D

Každopádně teda budu doufat, že někoho seženu nebo jinak nevím jak to vyřeším. :)
Naposledy upravil(a) Phillipe dne stř 10. črc 2019 22:39:17.

Grow
Moderátor fóra

stř 10. črc 2019 22:38:42

Tý jo, tak to pěkný :D Gratuluji k výhře :)

To já si dnes budu kupovat druhej SSD do noťasu, tak jsem zvědav na kolik mě nakonec výjde :D Beru ho z Amazonu a k nákupu použiju Amazon Gift Cards, které jsem si koupil za 70% z ceny :D 

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

TuxCZ (1),
MCKiller (1),
redre (1),
joyzo14 (1),
marekcze (1),
OtaS (1),
Furdik (2),
canall (4),
strachan (2),
carlosac (1),
2580 (1),