Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

Realpsojed
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

ZuProfit - cashback pro každého

úte 18. bře 2014 22:27:26

Obrázek

Nejspíš bych měl začít vysvětlením..

Co je to cashback:
1) Vy si něco koupíte. Jídlo, oblečení, hrnek, auto, nábytek, cokoliv...
2) Zaplatíte plnou cenu produktu.
3) Za nějaký čas se Vám část zaplacených peněz vrátí zpátky.

Přesně na tomto principu funguje služba ZuProfit. Byla založena v návaznosti na PTR systém Zumail (čtení emailů za peníze).

Jak to funguje?
Po registraci si můžete vyhledat konkrétní obchod přes hledání nebo si projet katalog partnerů, stejně jako si na eshopu projedete nabídku zboží. Když najdete obchod, kde chcete nakoupit, přes čudlík Do obchodu se dostanete na stránku obchodu. Tam už jenom nakoupíte co chcete, normálně :)
Do několika dní od nákupu Vám přijde na email potvrzení, že na Zuprofitu přijali Váš nákup, zjistíte přesnou částku, která se Vám vrátí. Zhruba do měsíce to obchodník potvrdí = vrácená suma se Vám přičte na účet na Zuprofitu.

Kolik se vrací?
První možnost jsou Vaše nákupy. Dostanete vždy procento z hodnoty nákupu. Například na Damejidlo.cz je to maximálně 1,89% za každé jídlo co objednáte. Jinde můžou být pevné částky, např. když si změníte dodavatele plynu na ČEZ, dostanete 234kč (ale zrovna to bych Vám nedoporučoval :D ).
U každého obchodu máte rozepsané kolik Vám vrací. Občas tam je víc možností - za koupení trička s potiskem se Vám vrátí víc procent než za nákup plazmové televize...

Druhá možnost je získat referraly - lidi do týmu - o což se snažím i zde :) Od každého člena týmu dostanete navíc 15% z jeho cashbacků.

Třetí možnost je doporučit nákup někomu, kdo není registrovaný na Zuprofitu. Např. Váš kámoš chce jednorázově něco koupit. Pošlete mu odkaz na konkrétní obchod, a pokud on tam přes Váš odkaz nakoupí, dostanete údajně 100% cashback, tedy plnou částku z jeho nákupu.
Upřímně, tahle třetí možnost bude určitě kec. Pošlu odkaz kolegovi z práce, kterej si koupí televizi za 10,000kč a dostanu cashback 10,000kč? To asi těžko :mrgreen: Ale mám v plánu to určitě odzkoušet.

Důležité informace:
- Výše cashbacku je uvedena u každého obchodu zvlášť.
- Vyplácí na PayPal nebo na bankovní účet v ČR.
- Výplata od 250kč (uživatel Zumailu, který si spojí účet má výplatu od 1000kč)
- momentálně 144 českých a 22 zahraničních obchodů
- systém hodnocení obchodů
- podpora

Výplatu jsem ještě nedostal, ale nákupy už mám za sebou, peníze se připisují :)
Co se mi na tomhle líbí, je, že to je věc, která se nemůže pokazit. Např. tam je portál Damejidlo.cz kde si cca jednou za měsíc objednávám jídlo, a ty prachy za jídlo bych utratil stejně. Takhle si dám jídlo, který bych si dal stejně (protože mi chutná), a něco málo se mi ještě vrátí.

Registrační odkaz:
https://cz.zuprofit.com/ucet/tym/15846/

Pište otázky ;)

Seru na klikačky nemám na to čas ;)

neexus
Moderátor fóra
Poděkování: 2 | 1
PAYOUT CASH:  -1 149,00

Re: ZuProfit - cashback pro každého

stř 19. bře 2014 13:00:13

Není náhodou ZUmail SCAM ? :D

https://goo.gl/gw5x9C - Hra - BTC, Doge, LTC zdarma

Bewas

stř 19. bře 2014 13:47:29

Jo zumail je scam, tak tomu moc nevěřim :D

Realpsojed
Autor tematu

stř 19. bře 2014 21:08:14

Zumail je akorát tady hozenej do scamu, ale scam to není ;)
Byl tam označen hlavně proto, že slibovali výdělek až 10kč za email, ale samozřejmě že chodí emaily za 0,5kč (nejnižší hodnota). To je ale celkem normální věc - stejně jako na klikačkách se Vám objevujou nový reklamy za 0,001 a míň, ačkoliv klikačka je např. "up to 0,04". Ten kdo si koupil reklamu za ni platil, a chce platit co nejmíň, proto taky je za reklamu co nejmenší odměna. Vůbec nic divného :)
Zumail pořád funguje a maily mi chodí furt, jestli chcete klidně Vám to vyscreenuju. Ale to je k řešení do jiného tématu.

neexus
Moderátor fóra
Poděkování: 2 | 1
PAYOUT CASH:  -1 149,00

čtv 20. bře 2014 14:45:38

Ale nikde není výplata, nebo snad ano?

https://goo.gl/gw5x9C - Hra - BTC, Doge, LTC zdarma

Realpsojed
Autor tematu

pát 21. bře 2014 20:39:29

Pokud vím tak není :)
A pro to je taky jasnej důvod! Z toho topicu co jsem linknul:
Nicméně za dva měsíce mám 360kč, průměrně 3 maily/den. Až nějakou tu soutěž zase uspořádají, budu jenom rád. Ale zatím to tak moc nevypadá, i ve VIP sekci ZUnews je poslední novinka datovaná 05.02.2013...
To jsem napsal 20 května 2013, teď máš 21. březen 2014, takže uplynulo 10 měsíců, a na Zumailu mám teď 574Kč. To je 214kč za 10 měsíců, 21,4kč za měsíc a tedy průměrně 0,72Kč za den. Stejným tempem se na první výplatu dostanu za 598 dní. To je 1 rok a 7 měsíců. Už chápeš, proč nikde není výplata? :D To je kalkulace jenom po emailech za 0,5kč. Potřebuješ lidi pod sebe.

Stejně tak není nikde žádnej důkaz, že to je scam. Všude píšou akorát (s prominutím) anonymní dementi - že se jim zvedl výplatní limit při dosažení výplaty nebo přechodu na VIP status. Co to je za blbost?! Vždyť to mají napsaný už od začátku v podmínkách!

Jak se dostanu na vyšší level? Jaké jsou výhody?

Uživatel má možnost přestup na vyšší level vždy po dosažení 1000 Kč. Tedy pro dosažení Levelu 2 je nutné dosáhnout celkové odměny 1000 Kč. Na Level 3 je nutná částka 2000 Kč, na Level 4 částka 3000 Kč, apod. Každý level výše znamená vyšší odměny za čtení reklamy a pozvánky. Jakmile budete mít na účtě dostatečnou částku, volba postup na vyšší level se vám nabídne záložce Vyúčtování ve vašem účtu.

To důležitý slovo je VOLBA. Když mi nabídli VIP status, jasně mi dali na výběr ANO chci level 2 nebo NE chci level 1. Vybral jsem si NE chci level 1, furt mi chodí maily za 50 halířů, ale jsem VIP:
Obrázek

Že jsou lidi blbí a neumí číst mě fakt netrápí.
-----
konec zumail
-----

Zuprofit posílá výplatu na Paypal, imho mnohem jednodušší, rychlejší a bezpečnější způsob. 250kč výplatní minimum a mnohem snadněji na to dosáhneš.
Dáme si jeden jednoduchej příklad výdělku, seš nerd co sedí doma a vůbec nic nekupuje, jenom žere každej den jinou pizzu za 150kč z damejidlo.cz :D Dostaneš 1,3% z každýho nákupu, 150 * 0,013 = 1,95kč za pizzu. 250/1,95 = 128x si musíš objednat pizzu. Na výplatu se teda dostaneš za 4 měsíce a pár dní.

PS: bylo by to míň jak 4 měsíce, protože když hafo nakupuješ, zvedá se ti sazba zuprofitu (zuprofit A je nejmenší, když máš víc nákupů, jdeš do zuprofit B a dostaneš víc procent cashback, pak jdeš do zuprofit C atd.)

Na Zuprofit taky nikde není výplata, což je docela škoda. Pokud by to byl scam, tak s nima ale nespolupracuje MojeID, nejsou uvedení jako dárci na Dobrým Andělovi, a stejně tak s nima nespolupracuje kupa známých firem (ČEZ, O2, AVG, Topshop, Vltava, Skype, Dámejídlo, vyber si další...).

Realpsojed
Autor tematu

čtv 10. bře 2016 16:57:12

Dám sem po nějaké době reakci, ať víte jak to dopadlo.

Koncem roku 2014 ZuProfit koupila MAFRA a spojila ho dohromady s jejich vlastním projektem VratnéPeníze.cz. Zumail byl od této služby zcela oddělen.
Projekt VratnéPeníze funguje na stejném principu, takže pro mě jako uživatele se pouze změnila internetová stránka, kterou navštěvuju a způsob výdělku zůstal stejný - někde nakoupím a cca do měsíce se mi přičte cashback. Veškeré peníze, co jsem měl u ZuProfitu, mi převedli pod VratnéPeníze a ještě jsem dostal bonus k dobru. Od té doby jsem si 2x vybral výplatu a spokojenost.

Jelikož topic na VratnéPeníze.cz tady zatím není (teda vlastně jeden tu je, ale je 3 roky starej a neobsahuje prakticky žádné informace ani link), tak jsem založil novej, více info ZDE.

ZuProfit je mrtef, takže tohle se může locknout :ugeek:

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma