Nejspíš bych měl začít vysvětlením..
Co je to cashback:1) Vy si něco koupíte. Jídlo, oblečení, hrnek, auto, nábytek, cokoliv...
2) Zaplatíte plnou cenu produktu.
3) Za nějaký čas se Vám část zaplacených peněz vrátí zpátky.
Přesně na tomto principu funguje služba ZuProfit. Byla založena v návaznosti na PTR systém Zumail (čtení emailů za peníze).
Jak to funguje?Po registraci si můžete vyhledat konkrétní obchod přes hledání nebo si projet katalog partnerů, stejně jako si na eshopu projedete nabídku zboží. Když najdete obchod, kde chcete nakoupit, přes čudlík
Do obchodu se dostanete na stránku obchodu. Tam už jenom nakoupíte co chcete, normálně
Do několika dní od nákupu Vám přijde na email potvrzení, že na Zuprofitu přijali Váš nákup, zjistíte přesnou částku, která se Vám vrátí. Zhruba do měsíce to obchodník potvrdí = vrácená suma se Vám přičte na účet na Zuprofitu.
Kolik se vrací?První možnost jsou Vaše nákupy. Dostanete vždy procento z hodnoty nákupu. Například na Damejidlo.cz je to maximálně 1,89% za každé jídlo co objednáte. Jinde můžou být pevné částky, např. když si změníte dodavatele plynu na ČEZ, dostanete 234kč (ale zrovna to bych Vám nedoporučoval
).
U každého obchodu máte rozepsané kolik Vám vrací. Občas tam je víc možností - za koupení trička s potiskem se Vám vrátí víc procent než za nákup plazmové televize...
Druhá možnost je získat referraly - lidi do týmu - o což se snažím i zde
Od každého člena týmu dostanete navíc 15% z jeho cashbacků.
Třetí možnost je doporučit nákup někomu, kdo není registrovaný na Zuprofitu. Např. Váš kámoš chce jednorázově něco koupit. Pošlete mu odkaz na konkrétní obchod, a pokud on tam přes Váš odkaz nakoupí, dostanete
údajně 100% cashback, tedy plnou částku z jeho nákupu.
Upřímně, tahle třetí možnost bude určitě kec. Pošlu odkaz kolegovi z práce, kterej si koupí televizi za 10,000kč a dostanu cashback 10,000kč? To asi těžko
Ale mám v plánu to určitě odzkoušet.
Důležité informace:- Výše cashbacku je uvedena u každého obchodu zvlášť.
-
Vyplácí na PayPal nebo na bankovní účet v ČR.
-
Výplata od 250kč (uživatel Zumailu, který si spojí účet má výplatu od 1000kč)
- momentálně 144 českých a 22 zahraničních obchodů
- systém hodnocení obchodů
- podpora
Výplatu jsem ještě nedostal, ale nákupy už mám za sebou, peníze se připisují
Co se mi na tomhle líbí, je, že to je věc, která se nemůže pokazit. Např. tam je portál Damejidlo.cz kde si cca jednou za měsíc objednávám jídlo, a ty prachy za jídlo bych utratil stejně. Takhle si dám jídlo, který bych si dal stejně (protože mi chutná), a něco málo se mi ještě vrátí.
Registrační odkaz:https://cz.zuprofit.com/ucet/tym/15846/Pište otázky