Koukal jsem jaké jsou možnosti těžby na mobilu, jelikož mám dost peněz v cryptu, ale zároveň si portfolio mincí buduji i přes airdropy a další věci, abych jej měl co nejširší. Hledal jsem možnosti abych to mohl nechat puštěné i na starším telefonu a něco to generovalo, navíc takové věci se strašně snadno promují ve stylu vydělávejte crypto na svém starém telefonu.
JSECOIN - mining přes webový prohlížeč i na mobilu + možnost umístit kód na svůj web a něco tak vydělat na návštěvnosti (ideální spíš pro stránky s filmy apod., kde je návštěvník dlouho).
Tato mince nabízí možnost těžit přes prohlížeč, stačí se zaregistrovat. Jediná věc co je potřeba, aby bylo okno stále aktivní, výkon zařízení zatím nehraje roli!!! Tedy ideální třeba pro starší mobil co máte v šuplíku. Vypněte zamykání obrazovky, aby prohlížeč neustále běžel, snižte si jas na minimum, ať se nevypaluje displej a neubývá moc baterka. Denně se dá orientačně 200 mincí natěžit. Teď je cena dole, ale pokud to budete brát jako že si budujete portofilo, pokud crypto zase vyletí a mince bude mét hodnotu třeba 10 centů, tak to špatný není. Beru to tak, že třeba 30 dní si natěžím mince a ty si uschovám jako ostatní.
Za referala 300 mincí!
Samozřejmě čím více lidí bude těžit, tím bude odměna klesat, proto teď vidím rozumnou šanci.
Rada - u mining je tlačítko setting - dejte to naplno, zařízení to nevytěží víc, jen vy víc těžíte.
Registrace: https://jsecoin.com/?utm_source=referra ... m_content=
Používám to v kombinaci s electroneum - to je další mince - dokonce je v top100 v marcekcapu, tam stačí si nainstalovat peněženku a zapnout cloud mining. Tam je již zohledněný výkon mobilu, výhoda ale je, že to těží v pozadí mobilu, můžete tedy využít tyto 2 věci najednou a těžit 2 mince na 1 telefonu/tabletu/PC.
Pro electroneum se regněte zde: https://my.electroneum.com/ potom si v Google Play nebo v iOS store stáhněte appku Electroneum. Přikládám kód, který v appce můžete nascanovat a budete mí refové, konkrétně v sekci more - referral program, tam můžete nascanovat. Co tím získáte? Měli by jste mít vyšší odměnu, takže na tom vyděláme všichni
Kdyby byly dotazy, neváhejte napsat koment, rád pomůžu.
[attachment=0]IMG_1432.jpg[/attachment]