Zdravím, pokud si byl okraden od Lukáše Bystřického neboli Deliczera, tak je tohle přímo pro tebe. Tímto bych Vás chtěl vyzvat, abyste s tím začali něco dělat, protože to že okradl spoustu lidí je jedna věc, ale druhá věc je to, že v tom pořád pokračuje, vysmívá se podvedeným, vyhrožuje jim, posílá fake důkazy o zadání příkazu k převodu apod. Pokud tedy chcete aby tento "muž" (jestli se to tak dá nazvat) šel jít alespoň sedět, tak proto začněte něco dělat. Spolu s dalšími lidmi chceme na DELICZERA podat trestní oznámení. Radili jsem se o tom už i s právničkou, která nám s tím bude pomáhat. Je to samozřejmě pouze na Vás, ale pokud do toho jdete s námi, pomůžete tak i ostatním a možná i budoucím věřitelům deliczera! Nic není jisté a s vrácením peněz moc nepočítejte (možná tak za 40 let, až si to deli odsedí a odpracuje

), ale možná si budete moc užít ten pocit, jak bude DELICZERO za mřížemi. Bylo mi jasné, že mnohým z Vás se do toho chtít nebude (psát trestní oznámení), a proto jsem pro Vás připravil předlohu trestního oznámení, kde pouze doplníte svoje údaje a pošlete na policii. Myslím, že to za to stojí. Čím víc Vás bude, tím líp.
Vy co chcete podat trestní oznámení mi pište do SZ.
Díky za Váš čas!