Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.
Když,du na erasmartbanking.cz tak mě tam naskočí jen vše o mobilní aplikaci že si ji mám stáhnout že je to přehledný atd.. já to nechci ... kde se tam dostanu normálně do něaké správy účtu?
Ahoj, nevím, jestli je otázka o téhle bance nejlepším řešením psát jsem. Většinou, když se zakládají účty, tak tě dotyčná osoba proškolí co a jak s internetovým bankovnictvím, nevím, ale jak to je u Ery. Myslím si, že nejlepším řešením je zkusit vyplnit ten jejich formulář a zeptat se, předpokládám,odpověď by si měl mít brzo.
Myslíš postup jako ten že mám mít povolené platby na internetu a e-banking? To jo ale potžeboval bych jak se přihlásit na erasmartbanking.cz jelikož mi moje lumia 620 (mobil) zlobí se stahovaním té jejich aplikace...
Tak jsem to tentokrát zkoušel z EquaBank a napsalo mi to toto : We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. Your card billing address needs to match your PayPal street address.
Jelikož google blábolil bláboli a má angličtina no