Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
xdatalive
Autor tematu
Příspěvky: 855
Registrován: pon 04. čer 2018 11:50:34
Poděkování: 1 | 1
PAYOUT CASH:  714,57
Hodnocení: 0

vice Airdropu Zdarma NFTcka KAS VV Burza OKX - okx.co

ned 19. lis 2023 19:25:10

Nepropasni - Zdarma VV, KAS, NFTokeny, MysteryBoxy - OKX je vcelku velka znama smenarna, nedavno se rozsirila o WEB3 Walletku a timto se otevrelo vicero zpusobu, jak ziskat kryptomeny uplne zdarma, navic diky spolupraci OKX s ruznymi projekty, se napr. nyni odehrava ucast na Airdropu Kaspa v hodnote 1mil. usd, dalsi Airdrop tokenu VV apod.
V zakladu jde o znamou smenarnu (burzu), tzn. nejlepe 18+ a overit obcanku nebo ridicak, plus selfie. Cely proces dela automatika AI, takze do 3min. hotovo. 
ALE - jde to i bez overeni, jen budes ochuzen o nektere mensi bonusy a moznosti.
Dale je nutne mit zalozeny discord a twitter.
Zaregistruj se emailem nebo tel. cislem kliknutim na link  over se, nastav si zabezpeceni, stahni si jejich appku. Nebo bez overeni, si v appce vytvor svou web3 walletku.
Pokud se budes overovat, az budes mit hotovo, v appce, si take vytvor svou web3 walletku. Zalohuj si dobre slova(klice) od sve walletky a nasledne timto obdrzis prvni NFT.
V tyto dny bezi ukolove Aidropy: Kaspa plus NFT hned plus ucast v 1 mil. airdropu, Airdrop VV kdy si denne zdarma pripisujes 2 VV tokeny plus 1 NFT, a uz z minule znama ZETa kde ziskas ucast v aidrou plus hned vicero NFT, a dalsi.
Navod jak na to, popisu do komentaru na telegramu https://t.me/EarnFreeByRiccck pod dane tema OKX, i se screenama. (pravdepodobne ale az zitra nebo pozitri)
Naposledy upravil(a) xdatalive dne ned 19. lis 2023 19:25:34.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

turcelpatrik (1),
xdatalive (3),
kotalicek (1),
Uživatelský avatar
neexus (1),
Windicz (1),
Uživatelský avatar
Herakles (1),
Uživatelský avatar
Hrosskall (1),
JaPaJP (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host