Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

Kolik jste si online vyděláváním vydělali a jak dlouho se tomu věnujete?

Pod 100$
4 (14%)
101-1000$
1 (3%)
1001-10000$
7 (24%)
Nad 10001$
3 (10%)
Do 1 roku
3 (10%)
1 - 3 roky
3 (10%)
3 - 5 let
1 (3%)
Více než 5 let
7 (24%)

Celkem hlasů: 29

Phillipe
Autor tematu
Poděkování: 8 | 12
PAYOUT CASH:  38,21
Hodnocení: 0

Vyděláváte na internetu a s jakými výsledky?

sob 18. úno 2017 17:13:32

Tak pro odreagování a trošku pokec by mě zajímalo kdo, jak a jak dlouho vydělává na internetu nebo online podnikáním, jakékoliv způsoby, a kolik jste si za celou dobu tohoto svého působení vydělali (nebo případně prodělali :P). Kdyžtak můžete i zahlasovat.

Já dříve dělal klikačka, pár let, za toto období jsem byl v plusu v řádech stovek dolarů, pak jsem přešel na hyipy, tam v podstatě to samé, no a teďka dělám především MLM kde buduju prodejní sítě, prodávám a to mě tedy v současné době tak nějak ok dokáže uživit.

leakpeak
Poděkování: 8 | 10
PAYOUT CASH:  86,50

Re: Vyděláváte na internetu a s jakými výsledky?

sob 18. úno 2017 17:20:35

2 roky jako svuj hlavni biznis bych rekl ze provozuju stranku na smenu mezi penezenkama a kryptomenama mesicne to haze kolem 5-10000czk na poplatcich a odmenach

Gimme my money biatch! 8-)

Jak na HYIPy? :)

jana
Poděkování: 5 | 0
PAYOUT CASH:  -4,00

sob 18. úno 2017 17:23:38

já tak nějak koukám a když se něco naskytne tak toho využiju :D jinak mam akcie se kterými zkousím trošku obchodovat no a proudí mi z toho pasivní příjem z dividend kolem 4-5% ročně pokud to jde považovat za online podnikání :D

w333
Poděkování: 2 | 0
PAYOUT CASH:  -4,00

sob 18. úno 2017 17:29:32

Phillipe
 ja robím tiež multi level marketing pre Lyoness a LR teraz v poslednej dobe a začína sa to pomaly úspešne rozbiehať :)

lahy
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  0,00

pon 20. úno 2017 11:03:50

Dá se dlouhodobě vydělávat na dlouhodobých hyipech s úročením do 2% denně, když by člověk investoval jen do hyipů co jsou dejme tomu maximálně 30 dní v provozu? 

Příklad 1: Hyip, 1,5% denně, zatím funguje 28 dní a pravděpodobně bude fungovat dál nějakou dobu. = Investovat
Příklad 2: Hyip 1,5% denně, funguje 31 dní, sice pravděpodobně bude fungovat ještě nějakou dobu ale už není tak velká pravděpodobnost návratnosti. = Neinvestovat. 

Co myslíte? Mám s tímto přístupem ve světě online HYIPů šanci? :D 

Phillipe
Autor tematu
Poděkování: 8 | 12
PAYOUT CASH:  38,21

pon 20. úno 2017 11:49:03

lahy
Určitě dá, ono jde dlouhodobě vydělávat na čemkoliv, co není závislé čistě jen a pouze na náhodě, například nikdo nikdy nevydělal a ani nemůže dlouhodobě profitovat na nějaké ruletě (nula na ruletě hraje pro kasíno a to je ta jejich statistická výhoda), výherních automatech (tam je prostě pevně naprogramovaný výherní poměr, tzn, že z každé prosázené 100 se vrací jen 90) a podobně, tam to prostě z podstaty věci není možné, protože statistická výhoda je tam vždycky přesunuta na stranu provozovatele (tak aby provozovatel byl v dlouhodobém horizontu ziskový) a hráč nemá žádnou možnost jak tuto statistickou výhodu přesunout na svou stranu. Jiná situace je například už při blackjacku, kde hráči co počítají karty jsou schopni odhadnout zda ve zbývajícím stacku je více vysokých karet nebo nízkých karet, na základě této informace pak tomu přizpůsobovat své sázky a právě toto přesunuje statistickou výhodu na stranu hráče, která se v dlouhodobém horizontu přemění na konzistentní stále stoupající zisk, proto kasína neustále vymýšlejí způsoby jak tomuhle zamezit, hráče co tohle dělají vyhazují a podobně, když jim neustále vynáší z kasína prachy, Karel Janeček o tomhle ví své. Z toho v podstatě plyne, že klíčem k dlouhodobému zisku v těchto nejrůznějších rizikových záležitostech jsou informace a jejich správné využití. :)

A v podstatě jedno a to samé jsou HYIPy, tam opět vydělá na ostatních vkladatelích ten kdo dokáže o daném HYIPu zjistit více informací než ostatní, nejhorší pozici mají ti co vkládají naslepo a těch je naprostá většina a nebo ještě hůře ti, kteří věří těm pohádkám o tom že to letadlo není, kterých je nakonec také dost, stačí se podívat třeba na takový MEGASPOOLER, na ty jejich webináře, co tam o tom lidé píšía jak tomu věří. Takže šanci určitě máš, jen to chce dělat širší a větší rešerše - může jít například o stav v jakém je, jak dlouho jede, jaká je denní přibližná cashflow, pomocí Alexa ranku zjistit oblíbenost a odhadnout tak traffic, jestli admin toho HYIPu už v minulosti nějaké hyipy dělal, s jakým výsledkem a zda to není takový ten typický podvodník "po týdnu sebrat a utéct" a dalších milion věcí. K dlouhodobému zisku výrazně pomůže také zřízení HYIP monitoru, na který se umístí nějaké reklamy, nažene se tam umělý traffic třeba přes websurf.cz, umístí se na web počítadlo a následné se registruje do HYIPů jménem HYIP monitoru, jelikož HYIPy mají ve zvyku monitory vyplácet podstatně déle než běžné uživatele. Já se HYIPům věnoval cca rok hned po klikačkách, kdy jsem za tuto dobu skončil v zisku cca 3000 USD, investice jsem provedl za tu dobu do desítek HYIPů, a určitě nešlo o náhodný zisk. Bohužel hlavním problémem HYIPů je celkově ne tak vysoká cashflow, nelze tedy očekávat, že si na tom člověk vydělá na byt, když v rámci nějakého středně rozjetého HYIPu se může mluvit o celkovém cashflow v řádech desítek tisíc USD na xxxx tisíc uživatelů. Takže jako nějaký přivýdělek, případně se trošku naučit pracovat s rizikem je to určitě dobré. :D

Legend
Moderátor fóra

pon 20. úno 2017 17:20:37

Mám pár činností s 100$ denně :)

lahy

úte 21. úno 2017 11:14:58

Phillipe
  Díky za super rozsáhlou odpověď :D 
Ještě bych se chtěl zeptat na jednu věc. Berete jako špatný signál u HYIPu, když nevyplácí instatně, ale až druhý den jako například sportarb, skyllex atp. ? Díky. 

Herakles
Poděkování: 2 | 6
PAYOUT CASH:  515,91

úte 21. úno 2017 13:38:32

vydělávání na internetu - tak já se tomu věnuji uspěšně už třetím rokem. Důležité je mít kolem ty správné lidí, kteří poradí, doporučí, pomohou a především mají ty správné informace.
Dělám od akcií,dividend (Cyrrus) až po online podnikání na netu - "avšak pouze a jen ověřené" .

pro lahy : 
pokud u nějakého HYIPu dáš výběr a on ti dojde za 24 hod tak si myslím že se to ještě dá. Určitě je ale lepší když zadáš výběr a máš to okamžitě na peněžence - dle druhu peněženky (eliminuješ tím případné ztráty čekaním). Avšak nedoporučoval bych jít do něčeho kde kupříkladu koupíš nějaký balíček (kde je vidina vysokého % zisku), který ti expiruje za 2 měsíce a během té doby nelze vybrat ani cent  !!!

Každopádně si ale myslím,že každému na internetu vyhovuje něco jiného, každý si vybere to svoje.

Kryptoměny zdarma, faucety : http://bit.ly/2msXgyR
Pasivní investování : https://bit.ly/3Scni4y - registrací přes odkaz získáš 3 měsíce bez poplatku
Aktuální pasivní příjem : https://1url.cz/I1Ru1

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

ivos88 (1),
Herakles (10),
davidslot (1),
Roddick92 (1),
Jakub??krabal (1),
Wire (1),
Toncek84 (1),
RoMeiRo (1),
grabo (3),
Vydelejnainternetucz (1),