Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

JaPaJP
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  41,84
Hodnocení: 0

Záchranný Plán

úte 17. čer 2014 9:30:02

ZÁCHRANNÝ PLÁN pro každého,
Registrace je zdarma a další se dozvíte ve svém BackOffice.
Osobně jsem velice vděčný za tento projekt, protože kde jinde by Vám připisovali referály, zdarma Vás školili v mnoha oblastech internetu, MLM a PC gramotnosti? Asi nikde a nebo jen za pár tisíc :-)!
Za sebe tedy vřele doporučuji a těším se na spolupráci na projektu, kde vyděláte a kde Vás nikdo neobere!

Důkaz výplaty ještě nikdo ani mít nemůže,pokud sis vše přečetl. Bylo to zpuštěno myslím v pondělí...

Je jasné, že když se domluví více lidí, tak jde spoustu věcí snadněji. "Záchranný Plán" má velký potenciál výrazně zasáhnout do možností výdělků na českém a slovenském internetu. Je jen na Vás jestli se přidáte, ale za mne vřele doporučuji udělat to co nejdříve link:
Je to zadarmo! A úplně pro každého!

Jak propagovat Záchranný Plán V zájmu každého z Vás by mělo být, aby nás v "ZP" bylo co nejvíce. Proto mám pro Vás připraven svůj registrační link: Nemusíte Záchrannému plánu dělat reklamu, ale aktivita bude odměněna v podobě různých soutěží a akcí. Za svou registraci máte hned dva Zlaťáky. Za každého refa 1 zlaťák. Zohledněno ale bude i to, koho jste zaregistrovali. Za registraci někoho schopného můžete mít víc Zlaťáků než za 50 pasivních lidí. Zvažte, jestli je to zajímavé také pro vás. "ZÁCHRANNÝ PLÁN" se spustil v pondělí 16.6.2014 ve 21:00. Jde o věc, která nám všem na internetu velmi chyběla a díky které nyní mohou vydělávat úplně všichni. Registrace se spustila dnes hned po 1. poradě. Zítra proběhne ve stejnou hodinu, na ni Vás tímto srdečně zvu. Můžete si pozvat také své přátele. Další porady budou tento týden probíhat denně až do pátku. Další podrobnosti na webu:
Naposledy upravil(a) JaPaJP dne úte 17. čer 2014 13:26:49.

Legend
Moderátor fóra
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  0,00

Re: Záchranný Plán

úte 17. čer 2014 9:38:07

Důkazy výplat, minimum. Doplň víc info nebo ti to zamknu

dino55

pon 30. čer 2014 16:59:29

v ZP - záchranném plánu je 2000 lidí, ale já už týden sleduji recenze a odezvy lidí, my co jsme už tvrdě pracovali a své pozice si stejně obhajujeme sami, normální člověk, když si to přečte do toho nejde, pro mne je to jen prodej databáze a zase oblbování lidí, kteří ještě nejsou tam kde my, kteří víme, že nám refy nikdo nepřidělí zadarmo a také doporučovat projekty, vždyt tady je tolik nabídek, videí, tak proč dělat zase někomu poslušné ovečky, to už máme za sebou, je tolik jednoduchých projektů, stačí aby lidé se naučili studovat na pc a nepotřebují žádnou záchranu, já tomu říkám český Spinding, kdo už ve slavném Spindingu je, tak ví o čem mluvím, budu ráda, když mě tady někdo přesvědčí, že to tak není, nepíši za sebe, ale je mi vždy líto těch lidí zklamaných, mluví ze mne zkušenost.

dino55

úte 08. črc 2014 12:40:34

Já si myslím, že děkovat vám nikdo nebude, na webu, kde není ani kontakt, to už je podezřelé, také psát to, že více se dovíte až se regnete ve své kanceláři, potom že vytěžíte firmu, nasypeme refy, no to je úroven, také smluvní podmínky jsou udělané tak, že nikdo nic nenadělá potom až to praskne, že je to zase scam, pokud sem dáte tento projekt je potřeba napsat o čem je, přece nedám své data tak někomu a ten pán co to píše je úplně někdo jiný a používá toto jméno.

dino55

pát 11. črc 2014 15:35:43

Tak jsem zkoumala o tomto projektu kde se dá a ten kdo sem dá příspěvek by měl dát další infa, tak se ptám kde najdu kontakt na osobu, které patří tento web, přece nejsem na hlavu, abych se regla dala svoje data a pak se dověděla, je to jen sbírání dat, co to proboha je s těmi lidmi, kupují zajíce v pytli tak to já ne, ale fakt mě to štve už za ty důvěřivce, pokud jsou normální ta nepotřebuji zachranovat.
Je tolik nabídek k práci na PC, to přece děláme tady všichni, ale mít kolen 2000 dat není k zahození, ted stačí jen poslušným ovečkám vybrat projekt dát jim svůj link a je vyděláno, o tomto asi tihle lidé nepřemýšlí , jestli nebudu mít pravdu, klidně mi tu nadávejte já to snesu, držím palce a až potom budete potřebovat záchranný pás obratte se na mě, nepatřím k těm poslušným ovečkám, pracuji za sebe už dlouhou dobu na PC.

toto není z moji hlavy ale líbilo se mi tyto reakce:

Když jsem to viděla, šíleně jsem se rozesmála, jakéjpak to záchannej plán? Pro koho? Co to z nás dělají? Nepátrala jsem po tom, kdo za tím stojí, ale zarazilo mne, kdo vše to nabízel, Nechápala jsem, že by právě tito potřebovali zachraňovat, co zcela jistě potřebují, je osobní rozvoj, aby se pohli ve svém podnikání. Přihlásit se do programu pro mne znamená vyhlášený úpadek, to, že si někdo nevěří,nebo prostě nemá svúj vlastní cíl a stanovenou cestu k němu, vlastní plán..
Záchranný plán je bouda pro pitomce, kteří si myslí, že zbohatnou bez práce. Krom toho je zde vidět naprostá amorálnost spojená s vizí kobylek, které jdou pouze po penězích a nic jiného je nezajímá ! Takhle už ale svět dnes nefunguje a jisto jistě se jim to (naivkům) vymstí, tak, že je už nikdo z rozumných nebude do žádného projektu chtít. Co s lidmi, kteří ti poví "vytěžíme a po nás potopa" !?!

Legend
Moderátor fóra
Poděkování: 1 | 0

pát 11. črc 2014 18:30:32

Důkazy výplat, minimum. Doplň víc info nebo ti to zamknu

Nedoplněno, uzamykám a házím do koše

Kara

ned 27. črc 2014 9:32:02

No tak uplně zdarma to neni...byla jsem na webseminari a bylo receno ze do registru firmy,kteroz vybere tzv vedeni Zachraneho planu je nutno něco zaplatit,abyste pak zduraznuji PAK mohli vydelavat.(a to se rika kdoví jestli). Firma shrabne vybrane penize a pak ukonci svou činnost. Kolikrat uz tohle bylo. Tudiž...kazdy podnikatel Vám rekne,ze kdyz uz se hlasite o praci,at uz internetem nebo manualne nekde ve firmach a nekdo po Vás chce finance,je to zaručený podvod. Zadna firma,ktera nabizí práci a je korektní,nebude po svych budoucích zamestnancích chtít vytahovat peníze,To je naprostý nesmysl.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma