Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
mario1994
Nový člen fóra
Autor tematu
Příspěvky: 1
Registrován: úte 29. říj 2019 0:45:59
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Novinka! Vydelej ne malo krypto ICO hranim android aplikace! Bez investice! Za registraci poslu PROMO kody zdarma!

úte 29. říj 2019 1:45:12

Vydelej si postupne s hrou na mobilu kryptomenu. Aplikaci mam sam overenou. Vyplaceji. Jedna se o appku, kde tezite kryptomeny a vylepsujete minery. Spusoby vydelku jsou:

- ziskavani exp. (zkusenosti) a postupovani vys v tabulce, cim vyssi liga v danem tydnu jste, tym vic muzete vydelat (i nekolik tis. tokenu tydne!)
- affiliate (doporuceni) % z vydelku vasich downline referralu
- pripravujou se eventy

Ze zacatku to neni nic moc, ale postupne postupujete do vyssich lig (urovni) a na zaklade umistneni v tabulce ziskavate HORA tokeny, ktere muzete zamenit za treba TRON nejlepe v penezence TronWallet. Kdo ma trpelivost na zacatek trocha zdlouhavy vydelek ale presto zatim zaruceny at si stahne appku pres link https://idleminer.onelink.me/Irub/1048fcf . Kdyz mi pak posles svoj prezdivku do soukrome zpravy, ja ti na oplatku poslu PROMO kody na ziskani extra HORA tokenu zcela zdarma. HORA nejsou tedka moc vysoko, no videl jsem, ze nekteri lidi umi vydelat touto hrou v lvl. 7 i nekolik tisic tokenu a to uz ma nejakou hodnotu v $,€ nebo Kc. Na vyzadani poslu proof of payment.


To je prozatim ode mne vsecho. Pokud ti neni neco jasno, nevahej se mne na cokoliv zeptat. P.S.: Omlouvam se za cestinu, ale jsem slovak. Snazil jsem se co to slo :D GL a preji dobrej vydelek.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Uživatelský avatar
Hrosskall (2),
jaacz (1),
2martin2 (1),
2580 (1),
kolomanko (1),
Jancik (1),
turcelpatrik (1),
mario1994 (2),
xdatalive (2),
malin (1),
radekkrysa (1),
Kreur (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host