Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
xdatalive
Autor tematu
Příspěvky: 855
Registrován: pon 04. čer 2018 11:50:34
Poděkování: 1 | 1
PAYOUT CASH:  714,57
Hodnocení: 0

BTC zdarma mikro penezenka a nejspise nahrada za faucethub - faucetpay.ion

čtv 16. led 2020 0:21:07

Tuto mikropeněženku začínají příjmat některé služby, podobně jak tomu bylo u FaucetHub mikropeněženky a s tím spojené různé faucety a výdělky zdarma v podobě různých kryptoměn.
Rozdíl v téhle oproti faucethubu je, že zatím podporuje zatím jen základ, což je BTC, BCH, LTC, Doge, ETH a Dash ale současně tato mikropeněženka umožňuje si vydělat zdarma BTC sat. formou své vlastní PTC, Offerwall, a hrát s oponenty např. kámen nůžky papír.
Další v řadě je už jak jsem napsal v úvodu, začínající podpora pro různé faucety, např. jako známý FireFaucet, Coinpot, Fautsy, a další to vše v sekci "Earn"
Crypto tam můžete i směňovat mezi sebou a má vlastní chat mezi uživateli. Má i své Multiply BTC - kostky. Má i API pro vlastníky faucetů apod.

Kdo má zájem, registrace probíhá přes tento link, následně je potřeba potvrdit příchozí email, kliknutím na link v emailu. Poté je potřeba nalinkovat vaše adresy peněženek, BTC, Doge apod. podobně jako tomu bylo u faucethubu. Poplatky za výběr mimo tuto mikropeněženku jsou vcelu slušné.

V budoucnu je možné, že tuto mikropeněženku bude podporovat i např. Febbit a další dobré i automatické faucety.jako tomu bylo u FaucetHubu.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

kuuba22 (1),
kreeksky (1),
MichalLysonek (2),
xdatalive (5),
davidslot (1),
Vawa2 (1),
Uživatelský avatar
Chidocoin (1),
Iambackcz (1),
Roddick92 (1),
fufi (1),
kolomanko (1),
rootan11 (1),
Uživatelský avatar
Herakles (3),
radekkrysa (1),
Uživatelský avatar
Hrosskall (2),
kossák (1),
malin (1),
turcelpatrik (2),
koska (1),
Kreur (1),
pisisin (1),
Jancik (1),
kaprthomas (1),
Uživatelský avatar
tomisekc (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti