Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
selatko01
Autor tematu
Příspěvky: 21
Registrován: pon 24. dub 2017 9:45:57
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  23,43
Hodnocení: 0

Ember, Satoshi zdarma - Emberearncrypto.apk

pát 29. pro 2023 20:56:23

Aplikace Ember Funds pro iOS a Android byla spuštěna již v roce 2018 a uživatelům nabízí několik příležitostí výdělku bitcoin satoshi. Ember nabízí zhodnocení vkladů za účast v několika investičních balíčcích i tzv. Mining, kde získáváte satoshi zdarma bez nutnosti investice.


Žádná vlastní investice tu není potřeba

V každém z nás je spekulant toužící po co největším profitu a zisku. Ne každý má ale kapitál, zkušenosti a hlavně odvahu se do něčeho takového pustit. V aktualizované aplikaci Ember si tohle vyzkoušíte nanečisto bez vlastního vkladu a bez rizika ztrát a pokud sestavíte nejvýkonnější portfolio, získáte zajímavé výhry. Tahle aplikace vás odměňuje i když se vám zrovna nedaří.
Původní funkci Mining (Earn) již z roku 2018, zde najdete i dnes. Na záložce Earn stačí jednou denně kliknout na zelené tlačítko "Start Earning BTC" a po celých 24 hodin se vám přičítají satoshi. Následující den je nutné tuto těžbu spustit znova. Množství přičítaných satoshi se odvíjí od vaší aktivity v aplikaci.
Rychlejší přičítání naskakujících satoshi hledejte ve spodním panelu pod záložkou Play. Jsou zde unikátní a napínavé turnaje společně s faceoffs s $0.00 vstupním poplatkem (a samozřejmě i některé placené, u kterých jsou i vyšší hlavní výhry a menší počet vstupenek). Navíc za účast v každém turnaji se vám v Earn přičte 5 satoshi (platí pouze pro prvních 1000 turnajů, pak už vyděláváte jen to, co si vyspekulujete v turnajích).

Jak probíhají turnaje?

V každém turnaji dostanete fiktivních $100000 a vaším úkolem je je co nejvíce zhodnotit investováním do tří až deseti různých kryptoměn nebo NFT projektů. Jsou jich tam desítky a u každého navíc vidíte aktuální procentuální výkon, takže to můžete naklikat náhodně, udělat si technickou analýzu zamýšlených coinů, nebo se inspirovat u jiných hráčů. Hráč, který sestaví nejvýkonější portfolio, se dostane na první nejlépe odměněnou pozici. Ale ani ti na nižších pozicích nepřijdou zkrátka. Šance, že se vaše portfolio dostane na hodnocenou pozici, je více než vysoká!
Každých 5-6 hodin se vyhodnotí probíhající turnaje, odmění výherci a jsou vypsány nové turnaje a alespoň jedno faceoff, takže se sem můžete zase vrátit a opět si přičíst další satoshi na svoje konto.
Další možností nárůstu vyšich výdělků jsou pozvánky pro vaše kamarády, vyplňování dotazníků a anket, případně v Predictions tipováním na výsledky sportovních nebo jiných událostí (ale tam už většinou bývá vstupní poplatek 0.01$ nebo 0.05$).

Výplaty

O výplatu vašich nahraných bitcoin satoshi můžete zažádat v okamžiku, kdy součet vašich nastřádaných výher dosáhne hodnoty $5. Z Earn sekce se vaše vyhrané satoshi začátkem následujícího měsíce přesunou do Self Custody peněženky v záložce Profile a odtud je už klasickou on-chain transakcí odešlete na jakoukoli bitcoinovou adresu. Případně je můžete použít do investičních produktů nebo placených turnajů v samotné aplikaci. Díky tomu, že se blíží hlaving, schválení ETF, nový cyklus a další fundamentální události, dolarová hodnota BTC celý rok stoupala a dá se očekávat, že stoupat bude i na začátku tohoto dalšího cyklu, takže dostat se na výplatní minimum by mělo začátečníkovi trvat zhruba měsíc. Zkušený spekulant nebo jen šťastný tipař se ke své výplatě zvládne dopracovat rychleji.
Je to zábavné, napínavé, poučné, pravidelné, návykové a hlavně výdělečné i když nemáte moc štěstí. A hlavně nedáte do toho ani korunu ze svého, jen pár minut času ;)

Pár tipů

V záložce Earn je od předposlední aktualizace i Spinner, což je taková jednoduchá obdoba jakéhosi kola štěstí, kde si za zvolený vstupní polatek (satoshi se vám strhnou z vaší dosud nahrané sumy) vylosujete symbol, podle kterého (ne)získáte výhru. Důrazně doporučuji se tomuto hazardu vyhnout, protože tato funkce tu je jen proto, aby vás obrala o vaše poctivě nastřádané satošáky! Můžete čas od času něco vyhrát, ale povětšinou si vylosujete prd, takže opravdu to nemá ani cenu zkoušet!

Pokud se cítíte na ostré investování, tak to najdete pod záložkou Invest, ale sem už budete muset nahrát nějaký ten depozit, protože vstupní investice jsou o trochuvyšší, než těch pár drobných, co si nahrajete ve free turnajích. V nadcházejícím bullmarketu je pravděpodobně šance, že se vám vložené coiny podaří zhodnotit v některém znabízených portfolií a základní přičítání satoshi v Earn hezky naboostit, ale děláte to už jen na vaše vlastní riziko! Držte se raději těch free funkcí ;)

Jako každá jiná mobilní aplikace, tak i Ember vás bude zásobovat reklamami. Pokud na svém mobilu používáte VPN, která dokáže odfiltrovat reklamy, máte to bez starostí, jen cca jednou za měsíc se vám může stát, že se vám nebudou zobrazovat žádné nové free turnaje, nebo nepujde spustit Mining. Stačí pozastavit VPN, spustit Ember, přetrpět reklamu a turnaje se vám zase začnou nabízet. Poté klidně zase zapněte svou VPN a aplikaci můžete další měsíc používat bez reklam Obrázek Případně je tam někde v nastavení možnost koupit premium bez reklam, ale to nemám vyzkoušené...

Aplikace je na iOS i Android, ale zvací linky odkazují povětšinou na App store, takže zájemci s Android tablety nebo telefony si tuto aplikaci stáhnou normálně přes Google Play. 
A pokud po nainstalování a registraci v nastavení v Profile zadáte můj promo kód: MNG6C2T33KN získáte těžební bonus 1sat/hod (a já samozřejmě taky ;)

 
selatko01
Autor tematu
Příspěvky: 21
Registrován: pon 24. dub 2017 9:45:57
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  23,43
Hodnocení: 0

Re: Ember, Satoshi zdarma - Emberearncrypto.apk

sob 17. úno 2024 10:30:49

Momentálně probíhá akce 50% více satoshi za hry, tak se na tom nechá slušně získat. Probíhá tak jednou měsíčně na týden.vyplati se připravit si více her pár bodů před výběrem a při akci dokončit body potřebné pro výběr.
https://emberfund.onelink.me/ch/ljTI/bc ... NG6C2T33KN

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

turcelpatrik (1),
Fredd (2),
Tuttinho (1),
Uživatelský avatar
Hrosskall (3),
Jancik (2),
Uživatelský avatar
Herakles (3),
JaPaJP (2),
Windicz (1),
Uživatelský avatar
neexus (2),
selatko01 (5),
Kopr (2),
Uživatelský avatar
asmorth (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti