Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15
 
Uživatelský avatar
TnT
Autor tematu
Příspěvky: 239
Registrován: sob 22. zář 2012 0:51:54
Poděkování: 2 | 9
PAYOUT CASH:  -17,56
Hodnocení: 2 (100% Pozitivní)

Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

stř 10. kvě 2017 15:48:48

Zajištěná a bezpečná investice? Ano. :success:

Výnos kolem 10% p.a. i více? Ano. :success:

Široká možnost diverzifikace? Ano. :success:

Připisování výnosů z investice každý den? Ano. :success:

1% PROMO bonus k prvním investicím? Ano. :success:

Zajímá vás více :?:

Zajímá vás proč si u Mintosu každý den otevře účet tisíce nových lidí, kteří si takto zhodnocují volné finanční prostředky :?:

Pak čtěte pozorně dál. :thumbup:



Tak tedy jistě všichni znáte Zonky, Bondster a další podobné P2P platformy. Pokud neznáte, tak jen v rychlosti jedná se o platformu, kde se střetávají nabídky s poptávkami po půjčkách (respektive financování půjček). Celý proces od technické až po právní stránku věci zajišťuje sama platforma za podíl na zisku. Investor nemusí nic dělat, pouze poskytuje skrze platformu kapitál žadatelům o půjčky, který se následně postupně investorovi vrací spolu s úroky. Přičemž jak jsem již psal, vše je po všech stránkách zajištěno a zprostředkováno platformou, investor tedy se žadatelem o půjčku nepřichází přímo do styku. Jedná se o reálný a fungující business model, za kterým většinou stojí velké a silné finanční skupiny. Většina těchto velkých platforem má licenci od regulátora finančního trhu, odpovídá veškerým regulacím v oblasti kapitálového trhu, prostředky klientů podléhají dohledu úřadů a jsou drženy na oddělených účtech od majetku platformy. Z hlediska bezpečnosti investice a peněz je možné říct, že v podstatě nehrozí, aby někdo jentak jednoduše vzal svěřené peníze a utekl s nimi.

Nyní konkrétně tedy k MINTOSu. Mintos je lotyšská (EU) regulovaná společnost, jenž provozuje největší trh s půjčkami tohoto typu na světě. Společnost Mintos je regulována a na její fungování dohlíží Komise pro finanční a kapitálový trh (FCMC) v Lotyšsku.
Způsob fungování Mintosu je na rozdíl například od Zonky trošku odlišný. V případě Mintosu, investor nepůjčuje peníze přímo dlužníkovi (resp. žadateli o úvěr), ale kupuje si část pohledávky za dlužníkem od určité úvěrové společnosti, která v minulosti úvěr již poskytla. Úvěrová společnost následně vystupuje vzhledem k investorovi jako administrátor úvěru a většinou i jako ručitel za splacení úvěru - viz dále garance zpětného odkupu. Úvěrová společnost veškeré splátky dlužníka zasílá Mintosu, který je připisuje na účet konkrétního investora, jakožto výnos z investice a splátky jistiny. Tento způsob investice je tímpádem v porovnání třeba se Zonky bezpečnější jelikož za splacení dané investice, respektive pohledávky vůči investorovi ručí rovnou dva subjekty - dlužník a úvěrová společnost.

Po stránce samotného investování se může investor sám rozhodnout buď pro variantu, kdy jeho investiční portfolio spravuje Mintos (tzn. sám Mintos podle profilu investora vybírá, do kterých úvěrů budou finanční prostředky investora investovány, jakým způsobem, atd...) nebo naopak pro variantu, kdy si veškerou investiční aktivitu investor řídí sám. Toto je ve zkratce způsob fungování Mintos Marketplace. S Mintosem tímto způsobem spolupracuje velké množství (vyšší desítky) úvěrových společností z celé EU i mimo ni, přičemž nové postupně neustále přibývají.

Někoho možná napadne otázka, proč by úvěrové společnosti měly chtít nabízet své již poskytnuté a splácené úvěry prostřednictvím Mintosu ke koupi někomu dalšímu a přicházet tak o svůj zisk? Tato otázka je klíčová a vysvětluje, proč je business model Mintosu reálný a dlouhodobě udržitelný - tedy kde se berou peníze na výplatu investorů.
Odpověď na tuto otázku je poměrně jednoduchá a nejlépe jde ilustrovat na nějakém příkladu. Úvěrová společnost půjčí žadateli o půjčku peníze na úrok třeba 14% p.a. Následně část této pohledávky nabídne úvěrová společnost k prodeji na trhu Mintos za zbývající doposud neuhrazenou sumu s úrokem třeba 8% p.a., tedy úvěrová společnost nadále na této pohledávce vydělává rozdíl mezi úroky a zároveň od investora přes Mintos obdržela finanční prostředky, které může dále využít k vyřízení dalšího úvěru pro dalšího žadatele nebo obecně na rozvoj své podnikatelské činnosti. Tedy pro úvěrové společnosti se jedná o poměrně levný a jednoduchý způsob, jak si tímto způsobem půjčit peníze na rozšíření své činnosti. Výsledná spolupráce je nakonec výhodná pro všechny strany, jelikož z pohledu neprofesionálního investora z řad fyzických osob se jedná o značně nadprůměrné zhodnocení v porovnání s tradičními bankovními investičními produkty.

Pro srovnání výnosnost různých druhů investičních příležitostí:
  • Spořící účty: 0,5 - 2% p.a.
  • Různé typy termínovaných vkladů: 1 - 4% p.a.
  • Stavební spoření se státní podporou: 2,5 - 4% p.a.
  • České defenzivní dividendové akcie - strategie nakup&drž: 4 - 7% p.a. na dividendě + postupné dlouhodobé zhodnocení ceny akcie v řádu pár procent za několik let za normální tržní situace.
  • Investice do nemovitosti + příjem z pronájmu: kolem 5-10% p.a. + nárůst hodnoty nemovitosti v řádu pár procent za několik let za normální tržní situace
  • Mintos: 7 - 15+% p.a. v závislosti na zvolené strategii a averzi k riziku.

Obrázek

Nyní několik zajímavostí:
  • Vše je všude úplně transparentní. Mintos funguje od roku 2015 a pravidelně, každoročně zveřejňuje auditované výroční zprávy spolu s finančními výkazy (na stránkách Mintosu dostupné pod záložkou Vztahy s investory).
  • Mintos je finanční společnost regulovaná a dohlížená Komisí pro finanční a kapitálový trh (FCMC) v Lotyšsku. Předmět jejich podnikání vyžaduje dodržování určitých norem a regulací z oblasti AML, aj. S tím se pojí nutnost verifikovat identitu všech investorů (fotka dokladu totožnosti a selfie s dokladem totožnosti v ruce), tak jak je to v podstatě známé v případě otevírání účtu u banky. Celý proces verifikace identity je v češtině.
  • Podle statistik Mintosu je průměrný roční výnos u investorů nad 10% p.a. Výnosnost si může člověk ve velké míře ovlivnit sám investiční strategií, kterou si zvolí. V případě investování do zajištěných úvěrů majetkem dlužníka je výnosnost nižší (většinou do 10%). U nezajištěných úvěrů bez garance zpětného odkupu, lze dosahovat výnosnosti i okolo 20% nebo více. Vyšší výnosnost je pochopitelně spojena s úměrně vyšším rizikem.
  • Minimimální investice ve výši 10 EUR / 300 CZK nebo i 0.01 EUR na sekundárním trhu.
  • Nejsou účtovány žádné pravidelné poplatky. Z pohledu investora je služba poskytována zdarma. Mintos si svou provizi bere ze zisku ve formě části vyplaceného úroku (výnosnost u půjček je již o provizi Mintosu snížena). Zisk Mintosu je tak plně závislý na zisku investora: Mintos vydělává pouze pokud vydělává investor. Tato situace zajišťuje, že zájmy Mintosu jsou stejné jako zájmy investorů a nehrozí tak, že by Mintos nehájil zájmy svých investorů nebo postupoval proti nim.
  • Veškeré úvěrové společnosti, které chtějí vstoupit na Mintos trh jsou podrobeny ze strany Mintosu důkladné analýze a due diligence. Mintos na svůj trh vůbec nepouští extrémně rizikové úvěrové společnosti, tj. třeba společnosti těsně před bankrotem, aj. Úvěrové společnosti, které sítem projdou a je jim povolen vstup na trh Mintos, jsou následně Mintosem přezkoumány z hlediska jejich finanční stability a je jim udělen rating. Na základě přiděleného ratingu je možné i z pohledu investora laika jednoduše posoudit finanční stabilitu dané úvěrové instituce a rizikovost dané investice. K dispozici jsou nicméně samozřejmě také finanční výkazy, účetní závěrky a další finanční dokumenty jednotlivých úvěrových poskytovatelů, kteří na trhu Mintos působí a je tak možné, aby si investor provedl kreditní scoring úvěrového poskytovatele sám.
  • Více než 95% všech nabídek na trhu Mintos má garanci zpětného odkupu. To znamená, že v případě, kdy na straně dlužníka dojde k problémům s placením úvěru, tak se poskytovatel úvěru zavazuje investorovi vyplatit doposud dlužníkem nesplacenou část pohledávky. Investice je tak jištěna hned dvakrát. V prvé řadě za splacení jistiny i úroku ručí samotný dlužník, v druhé řadě v případě, kdy je dlužník v platební neschopnosti nastupuje na jeho místo úvěrový poskytovatel, který je povinen investorovi kompenzovat dosud nesplacenou část investice.
  • Investice není časově vázaná, vložené peníze lze kdykoliv vybrat i s úrokem. Provedené investice je kdykoliv možné prodat na sekundárním trhu Mintos jiným investorům (poptávka na sekundárním trhu dlouhodobě podstatně převyšuje nabídku, tedy s likviditou není problém, v roce 2020 přesahoval průměrný objem úvěrů zobchodovaných na sekundárním trhu více než 500 000 EUR za den), díky čemuž je možné investované prostředky kdykoliv vybrat a není třeba čekat až na úplné splacení dluhu dlužníkem.
  • Mintos má účet u České spořitelny, převody je tak možné provádět v českých korunách v rámci domácích plateb a zdarma. Dále je možné provádět převody v měně EUR prostřednictvím bankovního SEPA převodu, také zdarma.
  • Veškeré investice a vztahy jsou smluvně podloženy a nejedná se o investici na "dobré slovo". Všechny smlouvy je možné stáhnout a pročíst a to až na úroveň každé jednotlivé zakoupené pohledávky. Investor přesně ví, jaká má práva a povinnosti, i co může nebo naopak nemůže očekávat. Nikde nehrozí žádná překvapení.
  • V rámci platformy Mintos je možné sledovat veškerou aktivitu související s úvěrem. V platformě Mintos je investorovi dostupná veškerá aktivita související s každým zakoupeným úvěrem. Je možné sledovat aktivitu mezi Mintosem a úvěrovým poskytovatelem a aktivitu mezi úvěrovým poskytovatelem a konečným dlužníkem, případně také aktivitu mezi Mintosem a konečným dlužníkem, v případě pokud Mintos vstoupil na místo úvěrového poskytovatele. Je tam možné sledovat celý proces komunikace, vymáhání dlužné částky po dlužníkovi v případě jeho prodlení s platbami, až na úroveň soudního řízení a případné exekuce. Takže nehrozí informační ticho.
  • Občasné konání různých promo akcí. Občas se děje, že některá z úvěrových společností, která na Mintosu inzeruje své pohledávky k prodeji investorům chce nebo potřebuje shromáždit peníze od investorů rychleji než jaký je na Mintosu standard. Z tohoto důvodu jsou občas vyhlašovány promo akce ve smyslu "Všechny investice do pohledávek úvěrové společnosti XXXYYY v období dd.mm.yyyy - dd.mm.yyyy obdrží okamžitý cashback v penězích ve výši 1% investované částky.". Reálně tak má investor hned při své investici v rámci takové promo akce zpět 1% ve formě výnosu z investované částky.
  • Affiliate program. K tomu asi ani není potřeba nic dodávat. Mintos nabízí stejné, jako většina českých bank a dalších firem, affiliate program. Přiveď kamaráda a získej... Bonus se pak dělí 1:1 pro doporučitele a doporučeného.
  • 500.000+ klientů z celého světa, velké množství pozitivních recenzí.
  • Více než 8 miliard EUR v doposud zpracovaných transakcích.
  • Všechny důležité ovládací prvky jsou v češtině včetně znalostní báze.


Mintos promo akce. Na Mintosu běží promo akce, kdy každému novému investorovi vyplatí extra bonus podle následující tabulky odpovídající výši souhrnu všech investic v průběhu prvních 90 dní.
Investováno € 500:    € 10 bonus
Investováno € 1 000: € 20 bonus
Investováno € 5 000: € 60 bonus
Investováno € 10 000 a více: 1% z celkové investované sumy, až do maximální výše € 1 000 bonusu.

Pro využití této promo akce si otevřete účet u Mintosu přes tento odkaz. Bonus se vám z vašich investic učiněných během prvních 90 dní připíše postupně ve 30 denních intervalech, vždy na začátku každého nového měsíce.





Tak a protože nerad píšu o něčem, co nemám sám vyzkoušené, tak budu průběžně přispívat s informacemi, jak se moje investice vyvíjí a jak to jde včetně negativ na které se mi v průběhu času povedlo narazit. Start 10.05.2017.
Následuje pár ukázkových investičních portfolií investorů, kteří na Mintosu již nějaký ten rok taky investují.
Přílohy
4.png
Příklady reálných investičních portfolií investorů na platformě Mintos.
3.jpg
Příklady reálných investičních portfolií investorů na platformě Mintos.
2.png
Příklady reálných investičních portfolií investorů na platformě Mintos.
1.png
Příklady reálných investičních portfolií investorů na platformě Mintos.
Naposledy upravil(a) TnT dne pát 15. črc 2022 19:52:48.

 
Loupak
Příspěvky: 6
Registrován: úte 06. srp 2019 22:51:57
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  7,26
Hodnocení: 0

Re: Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

pon 16. pro 2019 11:28:38

to bude asi za me, jelikoz jsem dostal taky 193,25 eur bonus k depositu. :D ale vkladal jsem tedy 7.12. :)

 
Darius
Příspěvky: 12
Registrován: ned 01. pro 2019 12:42:38
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  14,71
Hodnocení: 0

Re: Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

pon 16. pro 2019 11:51:03

loupak další do klubu high rollerů. :lol:
Naposledy upravil(a) Darius dne pon 16. pro 2019 12:05:57.

 
Majki
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 05. pro 2019 12:37:10
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  31,24
Hodnocení: 0

Re: Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

pon 16. pro 2019 12:12:23

Uživatelský avatar
Loupak
 @Darius Takový částky 20tis eur, 800tis korun. Nemáte strach, že o to přijdete? :D Taky uvažuju, že něco málo přindám, ale tedy na tohle bych teda fakt neměl nervy. Já si to tam syslím po desetieurech :D
Naposledy upravil(a) Majki dne pon 16. pro 2019 12:15:02.

 
Uživatelský avatar
leakpeak
Příspěvky: 170
Registrován: stř 08. úno 2017 17:33:16
Poděkování: 8 | 10
PAYOUT CASH:  86,50
Hodnocení: 0

Re: Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

pon 16. pro 2019 12:22:07

Uživatelský avatar
Majki
 nejsi ty nahodou v exekuci? to ti zbývá tolik peněz, že můžeš ještě takhle bokem investovat? :D a to do nás media neustále tlačej, jak jsou dlužníci v exekuci chudáci, na okraji společnosti, jak přežívaj z ruky do huby... ve snaze ospravedlňovat neustále se uvolňující podmínky oddlužení :D
Naposledy upravil(a) leakpeak dne pon 16. pro 2019 12:22:57.

Gimme my money biatch! 8-)

Jak na HYIPy? :)
 
Majki
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 05. pro 2019 12:37:10
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  31,24
Hodnocení: 0

Re: Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

pon 16. pro 2019 15:57:25

Uživatelský avatar
leakpeak
 Ono to není tak zlý, zbývá mi kolem 20 000 kaček měsíčně a to nemluvím o veškerých těch benefitech mimo, které mi zaměstnavatel poskytuje a nepodléhají srážkám. Takže to je dostatek na to, aby člověk mohl i takhle trochu blbnout. :D A to makám legálně, nikde nic nezatajuju a ten můj problém se postupně řeší... Pro mě byl vlastně jediným problémem to, že jsem nemohl mít na sebe účet, což mi pomohl vyřešit ten revolut účet, to mi poměrně dost rozvázalo ruce a díky tomu se tak můžu účastnit i takovýhle věcí, takže za ty rady ještě jednou díky.. :) Z ruky do huby přežívá jen ten, kdo dělá někde za minimálku, nemá sebemenší snahu pracovat na své kvalifikaci a jen si stěžuje. Takže, exekuce automaticky neznamená, že se má člověk špatně a to i když všechno dělá všude legálně..žádný černoty a tak. Pokud je člověk zdravej, plně práce schopnej a alespoň průměrně inteligentní na to, aby na sobě dokázal makat, tak se ani v exekuci nebude mít nějak vyloženě zle. Sám jsem toho příkladem. :D Ale je fakt, že nějaký tisíce eur měsíčně na investice dohromady zatím nedám, jsou to tak max. stovky.  :)
Naposledy upravil(a) Majki dne pon 16. pro 2019 16:09:54.

 
Uživatelský avatar
TnT
Autor tematu
Příspěvky: 239
Registrován: sob 22. zář 2012 0:51:54
Poděkování: 2 | 9
PAYOUT CASH:  -17,56
Hodnocení: 2 (100% Pozitivní)

Re: Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

úte 17. pro 2019 15:33:06

Tak se taky přidám s nějakým tím mailem. Tentokrát jde o statistiky a události za listopad 2019. Pravděpodobně přišel všem, kdo jsou zapojení, ale ať se to udržuje aktuální i zde... :)
mintos-nov2019.jpg
Novinky listopad 2019
Doplněno po 2 minutách 3 vteřinách:
Koukám, že se to sem vložilo nějaký malinký, tak je potřeba to kdyžtak zvětšit, pak to snad bude čitelný. :)

 
Uživatelský avatar
petr.novotny
Nový člen fóra
Příspěvky: 4
Registrován: pát 22. lis 2019 18:15:07
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  2,76
Hodnocení: 0

Re: Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

úte 17. pro 2019 17:01:34

ahoj lidi, jak se vám tam ty investice vyvíjejí?
měl by dotaz na někoho kdo s tím má víc zkušeností, jak je možný, že se mi výnosnost každý den mění? jednou tam mám 11, pak 6, pak 7%, atd... zkoušel jsem se dívat do té nápovědy co tam na stránkách mají a nic tam k tomu není, tak by mě zajímalo, jak se dozvím jaký mám teda zhodnocení, když je to každý den jinak? D9k.
Naposledy upravil(a) petr.novotny dne úte 17. pro 2019 17:01:47.

 
Uživatelský avatar
Phillipe
Příspěvky: 189
Registrován: ned 22. kvě 2016 15:45:01
Poděkování: 8 | 12
PAYOUT CASH:  35,86
Hodnocení: 0

Re: Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

úte 17. pro 2019 17:25:58

petr.novotny: Nejsem si jistý, jestli je to 100% správně, ale jak jsem to tak odsledoval, tak se to výnosové procento mění v závislosti na reálném zhodnocení toho zůstatku. Tedy to číslo, které se ti v tom výnosovém procentu zobrazuje je tvé skutečné zhodnocení veškerých tvých investovaných peněz od počátku. A skáče to tak z toho důvodu, že každý dlužník svůj úvěr splácí v jiné dni, takže v některé dny se třeba nepřipíší žádné platby, protože dlužníkům nenastala splatnost úvěrů a výnosové procento reálně díky tomu v ty dni klesne (uběhlo více času od počátku investice, aniž by se zvýšil reálný zisk). Pak dlužníci své splátky zaplatí, Mintos je připíše na účet investora a vnosové procento ti poskočí nahoru, jelikož se ti reálně zvýšil zisk z té investice. Tedy to jak se to výnosové procento mění závisí na tom kdy dlužnící splácí úvěry a jak se připisuje tímpádem ten zisk. Když splatnost úvěrů ještě nenastala a se zisk nepřipisuje, tak procento klesá a jakmile nastane splatnost, dlužníci uhradí splátky, tak naopak procento jde nahoru až k tomu maximu, za které si ti dlužnící, jejichž pohledávky vlastníš od těch poskytovatelů půjček půjčili.

Doufám, že jsem to napsal srozumitelně a že to chápu správně. :)

 
Karlton
Nový člen fóra
Příspěvky: 1
Registrován: pát 20. pro 2019 22:38:11
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  3,16
Hodnocení: 0

Re: Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

pát 20. pro 2019 22:46:26

Ahojte vsichni narazil jsem na tuhle diskusi pri brouzdani seznamem a napadlo me se zeptat, kdyz uz se blizi konec toho roku, jakym zpusobem to kdo budete danit? Investuju s mintosem taky necely rok a ted bude prvni termin k placeni dani, tak me jen zajimalo, jak to danit. Uvazuju to spravne ze se dani jen zisk, tedy to o co jsem na tom skutecne zbohatl? Musi se to danit vzdy? Ja jsem na tom za tenhle rok vydelal relativne malo, zisk za tento rok mi dela neco malo pres 10000 Kc. Myslite ze ma smysl vubec kvuli takove castce danove priznani podavat? Nevim jak to tam je s tema vyjimkama. Dekuji kazdemu kdo nejak poradi.

 
Uživatelský avatar
TnT
Autor tematu
Příspěvky: 239
Registrován: sob 22. zář 2012 0:51:54
Poděkování: 2 | 9
PAYOUT CASH:  -17,56
Hodnocení: 2 (100% Pozitivní)

Re: Mintos - recenze a zkušenosti - PROMO BONUS 1% - Mintos.com

sob 21. pro 2019 16:06:59

Uživatelský avatar
Karlton
Tyhle typy příjmů se daní klasicky 15% sazbou daně jako příjem z kapitálového majetku. Daní se skutečně pouze zisk. Teoreticky by měl člověk danit už ve chvíli, kdy mu to přiskočilo jako zisk na Mintos platformě, nicméně osobně si myslím, že se nic nestane, když to člověk fakticky přizná a zdaní teprve až ve chvíli, kdy mu to dorazilo fakticky na bankovní účet, tedy až ve chvíli, kdy s tím ziskem může reálně disponovat. Co se týče té výše zisků a jestli má smysl to danit, to je takové všelijaké. Osobně mám za to, že je lepší to přiznat a nenervovat se, ale to je už nejspíš věcí každého.. :) Ohledně toho osvobození, tak osvobozeny od nutnosti podávat daňové přiznání a tímpádem i takové příjmy danit jsou všechny příležitostné příjmy (skutečně veškeré příjmy, nejen zisk) do výše 30.000 Kč za rok. Tedy teoreticky by se to na to vztahovat v určitých situacích i mohlo, nicméně je to tam hodně individuální a člověk by to měl zvážit podle své aktuální situace.

Edit (nechci kvůli tomu vytvářet nový příspěvek):
Extra promo akce na investice do úvěrů společností Finko a Sun Finance. Veškeré učiněné investice do úvěrů zmíněných společností obdrží okamžitý cashback ve výši 0.5% z částky investice. Platí pro období od 22.12.2019 - 01.01.2020.

Celý zdroj:
Hello,

Today we’re happy to announce two holiday cashback campaigns – one from Finko, and one from Sun Finance.


Finko and Sun Finance now give you the opportunity to earn 0.5% cashback on all loans.

To receive the cashback, you need to enrol in this campaign and invest in Finko and Sun Finance loans on the Primary Market.
This offer is valid for a limited time, from 22 Dec 2019, 15:00 (UTC+2) until the end of 1 Jan 2020, 23:59 (UTC+2).

Happy holidays!
Your Mintos team
Naposledy upravil(a) TnT dne ned 22. pro 2019 20:44:23.

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

alanocko (1),
kuuba22 (48),
krasl (24),
Uživatelský avatar
Herakles (44),
tusahonza (2),
Uživatelský avatar
Gino45 (1),
hadriel02 (1),
JaPaJP (1),
Uživatelský avatar
TnT (507),
Tuttinho (2),
mareknovak357 (2),
kaprthomas (53),
milhaus52 (3),
Uživatelský avatar
SanVacova (3),
Uživatelský avatar
radfoj (3),
Uživatelský avatar
Mikos (1),
Uživatelský avatar
neexus (15),
robin87 (5),
Kwandar (104),
kossák (6),
newpt (1),
Uživatelský avatar
hi_investor (1),
Uživatelský avatar
Legend (1),
Vojtiseek (1),
czetachion (2),
winexec (1),
22zdenio22 (5),
mart (2),
Uživatelský avatar
PatrikZihall (1),
Mikron (11),
iQshow (12),
RudewoyKruger (1),
MichalLysonek (3),
adzam333 (8),
jiki (42),
Martinski (3),
adamzajda (2),
DanielFila (1),
Fredd (6),
PanTajemny (1),
Windicz (10),
Uživatelský avatar
ondbiz (4),
vtipna.mrkev (1),
Sajmon122 (1),
pitrysek123 (10),
adam16 (3),
Uživatelský avatar
voshi (33),
Uživatelský avatar
wolverine (6),
jakubjv (5),
half_ing (2),
irena (2),
Patrik on 60 fps (1),
Jancik (93),
Uživatelský avatar
Vector15 (7),
strachan (22),
admiral (3),
redre (3),
selatko01 (28),
tom45 (5),
Dadka (1),
korman (1),
Erbe (1),
Lendras (1),
Lenny (1),
seliot (1),
Tusa.glass (2),
bramborak567 (1),
Monika87 (3),
L1ft3r (3),
Peter800 (3),
fantomas (1),
trubecka (1),
Uživatelský avatar
MyLead Global (1),
marekcze (2),
Uživatelský avatar
OtaS (5),
Uživatelský avatar
Janson (3),
Uživatelský avatar
peto9110 (33),
carlosac (2),
ad.hru (2),
mhe (1),
Uživatelský avatar
leakpeak (145),
joozino (5),
master007 (3),
Uživatelský avatar
kerensky1 (1),
Uživatelský avatar
RioPesekM (1),
3ps3 (4),
fajkee (2),
mildatdi (1),
KubaKh (3),
Uživatelský avatar
svanda5234 (1),
Lukeccc (3),
Roddick92 (7),
barahir (1),
BloodyMary (6),
pisisin (7),
kikin450 (2),
Kopr (5),
Sanjago (1),
Expert (4),
lav (1),
maxik (5),
kopo123 (1),
Josef_Vavra (1),
kolomanko (24),
gert484 (2),
kreeksky (2),
Stin19 (4),
MaLe33 (4),
Kudris (1),
Lucie24 (1),
janinua (92),
ivos88 (1),
patrikcz12 (2),
danynka154 (2),
BjonSX (1),
prana269 (1),
xdatalive (12),
tomas.dobry (11),
roady (19),
Toncek84 (51),
Uživatelský avatar
VladimirCerny (2),
dzouji (1),
Uživatelský avatar
Phillipe (65),
Uživatelský avatar
asmorth (3),
Gert (2),
holonge (1),
harmonny (1),
TuxCZ (2),
Michalrazi (1),
radeknovotny94 (15),
Uživatelský avatar
Grow (2),
BaRTik (1),
pawlas (1),
Dragon_Rider242 (4),
Gregis (1),
patrik178 (4),
jamesbristow111 (1),
kotalicek (4),
horakt (1),
slonik27071983 (1),
Janka (2),
Rusty (3),
Stefan8888 (5),
1kukulienka (1),
bart25 (4),
Kraken (15),
luckydasty (1),
Uživatelský avatar
Wire (81),
canall (1),
Norny (6),
attle2 (1),
2martin2 (6),
Apple (4),
Orel987 (7),
radekkrysa (3),
miloscz (8),
dodhar (5),
Uživatelský avatar
Milanl (2),
Vawa2 (1),
tarrant1991 (4),
Mine (2),
ganea (2),
Uživatelský avatar
Hrosskall (3),
Vorisek (12),
belsa (2),
zuccback (1),
Lng420 (1),
grehel (1),
Jaro (1),
Karma (1),
Uživatelský avatar
payout (43),
Novic97 (2),
airdrex (2),
Uživatelský avatar
emilly (32),
Miras56 (1),
Uživatelský avatar
dantexpcstrike (1),
LUKFARK (1),
markys (79),
labus (2),
Draconix (6),
Uživatelský avatar
rainbowsix (24),
Uživatelský avatar
elis09 (1),
MILOS (1),
YesPlease (4),
horak.voj (10),
Uživatelský avatar
Jedlicka (16),
Kreur (111),
Valdor (3),
Gerisn (2),
Darius (34),
Uživatelský avatar
Chidocoin (3),
Majki (29),
coje (7),
nettopeer (2),
Uživatelský avatar
Alastaircz (2),
Itchy (1),
KloudaCz (1),
Lulu007 (3),
Helen (7),
milasekkk (1),
Uživatelský avatar
tjk.whitker (1),
dusanmetrix (1),
Wolflovealex (2),
hawkercz (1),
Mopenzi (1),
rosvit (1),
Jan12 (2),
Katy (20),
grubmi (2),
koska (5),
Uživatelský avatar
paulmccreary8 (1),
Glowin853 (4),
Andy333 (1),
SatoshiFX (1),
fufi (1),
jardastypp (2),
Goblin (1),
Uživatelský avatar
HyPNO (16),
panchokitt (7),
falco4 (3),
MIKULAS7894 (2),
Karlton (2),
Jan F. (1),
mike152 (5),
Loupak (16),
Uživatelský avatar
petr.novotny (28),
deli13 (2),
smithbernad68 (1),
malin (5),
Uživatelský avatar
dasa.zivalova (1),
benicek11 (1),
praha123 (2),
Lordman (2),
Macek (3),
Uživatelský avatar
parmen.parmen (1),
Alena (1),
darwin (2),
dudi (6),
turcelpatrik (1),
bluenite (1),
toothless (1),
Mikkasso (1),
dumbasa (2),
Uživatelský avatar
OnlyWhiteCZ (3),
Havlos (2),
Bifinka (1),
Uživatelský avatar
Breta (1),
ch4 (1),
Constantin105 (1),
Ala19 (1),
mirajko (2),
w333 (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host