Velmi populární peněženka hojně využívaná v oblasti HYIP.
- Velmi nízké poplatky! (0,5% z každé interní transakce) - Umožňuje převod peněz na BÚ (min. částka musí přesáhnout $100) - Možnost zapnutí dodatečné ochrany pomocí SMS
Založil som si Perfect Money. A chcel by som sa spýtať, aký je najvýhodnejší spôsob pre mňa tam vložiť 30 dolárov ? A prosím ak by mi niekto aj postup napísal, nemám s tým skúsenosti ešte
Nejjednodušší je asi obrátit se na nějakého směnárníka, případně oficiální směnárnu. Jinak je myslím možnost i nabít účet z platební karty pokud se nepletu, ale tím si nejsem jistý.
Ne, platební karta nejde. Leda by sis koupil PM dobíjecí kupón fyzicky od někoho ale nevím že by je někdo v česku prodával.. Já PM mám a potřebuji Kč, takže mohu vyměnit s každým kdo by měl o PM zájem, napište mi prosím zprávu.
Naposledy upravil(a) postcd dne sob 23. kvě 2015 10:36:57.
Zdravim, jeste jsem nikdy s internetovýma penezenkama nedelal a proto mam dotaz. Kdyz budu posilat penize na penezenku abych mel USD. Musim penize nejdrive směnit? Nebo muzu posilat primo z ceskeho uctu?
Marek: při mezinárodním bank. převodu (bank wire) je možné zadat částku v USD, banka pak přepočítá kolik to je Kč a strhne z účtu peníze. Levnější a rychlejší by bylo vyměnit peníze s někým kdo zase má PM a potřebuje Kč. To jsem třeba já dlouhodobě, tak kdyby byl zájem, napište mi zprávu prosím.