Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
Uživatelský avatar
Rodrigess
Autor tematu
Příspěvky: 17
Registrován: pon 14. úno 2022 19:23:24
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  127,16
Hodnocení: 0

AVA token: tichý býk, který každého předběhne

čtv 08. zář 2022 15:28:02

Obrázek

U krypto aktiv je stabilita velmi důležitá – existuje token, který ji může poskytnout.

Kryptoměny obecně zůstávají vysoce rizikovým aktivem s vysokou volatilitou. Zisk většinou není zaručen a závisí především na štěstí. Existují však coiny, které mají největší šanci na úspěch díky vlastnímu ekosystému s miliony uživatelů, pro které token není jen digitálním aktivem, ale skutečným platebním prostředkem za skutečné služby. Například token AVA z turistického projektu Travala.com. Travala.com, který začal jako startup v roce 2017, se nyní rozrostl na největší rezervační portál pro kryptoměny pro hotely, ubytování a lety. Můžete na něm platit několika desítkami coinů - ale maximální výhoda vzniká s vlastním AVA tokenem. Stojí za to o tom mluvit podrobněji.

Co je AVA?

AVA je token založený na Binance Chain (standard tokenů BEP-2) pro použití v rámci ekosystému Travala.com. Z technického hlediska obsahuje AVA všechny protokoly, které jsou standardní pro „normální“ tokeny. Jeho zřejmá hodnota spočívá v obrovském bonusovém systému a možnosti vydělávat.

Nyní Travala.com nabízí uživatelům více než 2,5 milionu možností ubytování, od nejlevnějších hostelů až po pětihvězdičkové hotely a vily. Rezervace letenek pokrývají 230 zemí a území, více než 600 leteckých společností a více než 90 000 destinací.

Travala nemá daně, poplatky a provize, které byste očekávali od tradičních rezervačních stránek. To znamená, že prostřednictvím portálu můžete přijímat rezervace za ceny, v některých případech o 40 % nižší než ceny konkurence. Je zde garance nízké ceny, díky čemuž je práce s portálem maximálně efektivní. Pomocí AVA můžete získat ještě více bonusů.

Za prvé, AVA je stabilní a neustále rostoucí token. Od začátku projektu v roce 2017, kdy stál 0,3 dolaru, jeho náklady vzrostly na 90 centů. V důsledku humbuku může AVA stoupnout na cenu 3 nebo dokonce 5 USD za token, obvykle kvůli omezením ovlivňujícím cestovní ruch. Může to být koronavirus nebo omezení sankcí, které znesnadňují placení běžnými bankovními kartami. Zpravidla se to děje 1-2krát ročně. Ale i když s konjunkturou nehádáte, AVA neustále roste.

Navíc vnitřní politika projektu umožňuje získat ještě větší zisk. Je zaručeno, že projekt získá 24 % ročně ze zůstatku v peněžence. V průměru má 1 AVA nyní hodnotu 1 dolar – jedinečnost těchto podmínek můžete posoudit sami. Je nepravděpodobné, že budete schopni rychle najít banku, která je připravena takový program poskytnout. Můžete si vydělat nějaké peníze přímo ve službě.

Například za registraci přítele pomocí zvacího odkazu dostanete 25 USD – pokud si pozvaný zarezervuje letenku nebo hotel za částku 200 USD nebo více. Po dokončení jeho letu nebo ubytování dostanete oba 50 $ pro dva. Počet pozvaných není omezen, takže pokud máte rozsáhlou databázi kontaktů, můžete získat dobré peníze. Samoregistrace přinese bonus 10 $.

Je AVA schopna přinést významný zisk? Ano, minimálně 24 % ročně. Pokud budete mít štěstí, budete moci úspěšně prodávat neustále rostoucí tokeny a za výhodnějších podmínek. Chcete-li to provést, musíte sledovat globální turistický průmysl - například nyní velké množství občanů Ruska a dalších zemí, kteří nejsou schopni platit za cestovní ruch svými obvyklými bankovními kartami, přechází na AVA. Je to patrné na prudkém nárůstu mincí v oběhu, jejich objem od jara roste aritmetickým postupem. Je možné, že se takové události stanou posilou pro AVA, která se do konce podzimu dostane do koridoru 2-4 dolarů za token.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Fredd (1),
Windicz (1),
turcelpatrik (1),
selatko01 (1),
Uživatelský avatar
Rodrigess (2),
adam16 (1),
Uživatelský avatar
neexus (1),
kuuba22 (1),
Jancik (2),
strachan (1),
Uživatelský avatar
Herakles (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti