Cena:
třídenní licence - 6$
čtrnáctidenní licence - 25$
třicetidenní licence - 40$
Zakoupit si tyto licence můžete přímo na webu.
Tady je odkaz k registraci: http://growbot.services
Důkazy výplat:

Bot na EarnHoney

To oznámení tam háže Google, netuším ale proč. Ale neboj, už to s nimi řeším, tak doufejme, že to brzy bude v pořádkucentauri73 píše:No nevím,ale po kliknutí na odkaz k registraci jak výše uvedeno se objeví toto:
Klamavá stránka!
Tato webová stránka na serveru growbot.services byla nahlášena jako klamavá, a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
Klamavé stránky jsou takové, které se vás snaží přimět k něčemu nebezpečnému, jako je instalace software nebo prozrazení osobních informací, např. hesel, telefonního čísla nebo čísla kreditní karty.
Zadání jakýchkoliv informací na této stránce může vést ke krádeži vaší identity nebo jejímu zneužití.
Napiš mi na skypebude to rozhodně lepší, než to řešit tady na chatu..markbany píše:Ahoj,
prosím o SZ ,já ji napsat nemůžu ,rád bych věděl trochu více informací ,jsem začátečník a moc tomu nerozumím ,díky..
Napsal jsem ti na skype omylem jen ahoj , víc nemůžu dokud mi neodpovíš ,díky.Grow píše:Napiš mi na skype: bude to rozhodně lepší, než to řešit tady na chatu..markbany píše:Ahoj,
prosím o SZ ,já ji napsat nemůžu ,rád bych věděl trochu více informací ,jsem začátečník a moc tomu nerozumím ,díky..
Jasný, už jsem si tě přidalmarkbany píše:Napsal jsem ti na skype omylem jen ahoj , víc nemůžu dokud mi neodpovíš ,díky.Grow píše:Napiš mi na skype: bude to rozhodně lepší, než to řešit tady na chatu..markbany píše:Ahoj,