Stránka 1 z 27

Fond myfxmoney - Myfxmoney.com

Napsal: ned 14. říj 2012 10:32:58
od enzo
Nová stránka plná informací o fondu, denně aktualizovaná: zde
Investiční fond, nabízí zhodnocování peněz na forexu. Na zhodnocení fondu se můžete podívat  zde. Funguje od roku 2009, zatím bez problémů.
Akceptuje: PayPal a nově i bankovní účet.
Příjímá jak Dolary, tak Eura
První minimální vklad je 100$, každý další je dle vašeho uvážení. Přes bú minimálně 300 euro.
Výplaty jsou prováděny ručně, do 14 dní od požádání. Je možné požádat i o předčasný výběr, který je zpoplatněn 25$, protože manažeři musí uzavřít pozice na burze.
Zisk se dělí na 50% pro investora, 45% pro majitele fondu a 5% je refferal komise.
Pokud vložíte více, jak 3000$ a napíšete do fondu, zisk se poté dělí na: 60% pro investora, 35% pro majitele a 5 % refferal komise.
Refferal komise každý den získáte 5% z toho, co váš refferal vydělal.
Registrace
V případě zájmu mě kontaktujte. Dohodneme se na reffbacku.



DOPLNĚNO MODERÁTOREM


Fond ukončil ke dni 15.02.2016 svou činnost z důvodu zahájení přestupkového správního řízení ze strany ČNB s provozovatelem fondu pro nepovolené nabízení a poskytování investičních služeb.

Řízení před ČNB bylo pravomocně ke dni 17.03.2017 ukončeno rozhodnutím. Výsledek podle šetření ČNB: Celkem zjištěno 540 investorů, celková suma vkladů cca 23.5 milionu Kč. Pravomocně udělená pokuta 1 milion Kč. Je možné však předpokládat, že nejde o celková čísla, protože v těchto číslech jsou zahrnuti pouze zjištění investoři, například lidi, co vkládali dříve třeba přes LibertyReserve v tom nejsou. Provozovatel fondu nekomunikuje, přičemž ani vklady investorům nevrátil.


Facebookové skupiny pro investory:
Rozhodnutí ČNB v řízení s Myfxmoney (Sp/2015/38/573):

Re: Fond myfxmoney - Myfxmoney.com

Napsal: pon 15. říj 2012 0:46:51
od rapta
Vypada to zajimave, ale nezda se mi tu jedna vec, je tam strasne moc malo informaci o tom kdo to provozuje, na to ze se to tvari jako nejaky skutecny projekt (zadne letadlo, pyramida nebo podobne), bych cekal ze se majitel toho fondu nebude schovavat... Pokud nekdo mate informace o tom kdo to provozuje, tak mi prosim dejte vedet, mel bych asi zajem o vetsi investici...

Re: Fond myfxmoney - Myfxmoney.com

Napsal: pon 15. říj 2012 6:21:04
od enzo
Manažery fondu jsou Viktor "Heslop" a Juice - známy pouze pod přezdívkami.
Heslop si svoje soukromí hodně chrání, na internetu jsem toho o něm moc nenašel.
U Juice je to něco jiného.
Své soukromí si hodně chrání, takže odmítají osobní setkání a jakékoliv smlouvy (původně byl fond určen pouze pro uživatele jiného fóra, ale zájem se rozrostl).

Jedině jim zkusit napsat ze stránek fondu.

Re: Fond myfxmoney - Myfxmoney.com

Napsal: pon 15. říj 2012 11:14:18
od rapta
Dobre, dekuji za info ja jim napsal tedy email, kdyztak sem pak dam odpoved jak budu vedet blizsi info... Ale byla by to skoda, jelikoz to vypada opravdu pekne a absence techto dulezitych informaci - zda je to napriklad provozovane legalne - me tedy dost odrazuje :(

Re: Fond myfxmoney - Myfxmoney.com

Napsal: úte 16. říj 2012 8:52:24
od enzo
Těším se na zveřejnění odpovědi.Absence je problém, mě před nějakou dobou odepsali: Pokud chcete, investujte, pokud nechcete, neinvestujte. To bylo vše. Jinak Juice má dobrý přístup, Heslop je poněkud arogantní, ale to on obchoduje na burze.

Re: Fond myfxmoney - Myfxmoney.com

Napsal: úte 16. říj 2012 10:10:01
od rapta
Tak zatím stále žádná odpověď... To je doba toto :D

Re: Fond myfxmoney - Myfxmoney.com

Napsal: úte 16. říj 2012 10:15:10
od sssajmon
Časem uvažuju, že bych vložil taky. Procenta jsou sice nízké, ale jedná se víceméně o věc jistou. To v případě hyipů, kde se nejčastěji pohybuji neplatí vůbec :grin:

Potvrzuji Juice je skvělý člověk a dá se s ním v pohodě bavit, Heslopa neznám. Legálně by to provozováno být mělo nebo myslíš, že ne, rapto?

Re: Fond myfxmoney - Myfxmoney.com

Napsal: úte 16. říj 2012 10:57:07
od enzo
S aktivním vkladem tam jsem přibližně 2 roky, a nemohu si stěžovat.
Řekl bych, že to legálně bude, ale o těchto věcech se moc nebaví.

Re: Fond myfxmoney - Myfxmoney.com

Napsal: úte 16. říj 2012 11:29:23
od sssajmon
No legální by to být asi mělo. U nás třeba hyipy legální nejsou, že :-D Asi jim tam něco vložím. Payzu ani STP neberou?:(

Re: Fond myfxmoney - Myfxmoney.com

Napsal: úte 16. říj 2012 12:22:27
od enzo
Bohužel, pouze LR, PP a BÚ.
PP je s poplatkem.