No mě zajímají čistě bitcoiny, o tom že pronajmu část svého CPU na to aby někdo těžil na mém PC a já za to dostal třeba 1$ denně to asi ne. Navíc jsem v jednom těžebním poolu, ale zajímali mě jiný formy získávání této měny který jsem chtěl vyzkoušet a který nejsou SCAM a jsou aktuální.
Ahojte hledám výdelky kde se dají těžit, naklikat, nebo vyhrát bitcoiny.. Prosím o ty který proplácejí...
Co získáte: Aktivního klikače (refferala)
Pridal som sem jeden príspevok: QoinPro.com Nemusíš klikať, nemusíš prenajímať svoj PC, nemusíš dostávať SPAM do mailu, nemusíš mať svoju webstránku, či blog. Stačí sa len registrovať a dostaneš registračné vo forme BTC, LTC, FTC a potom budeš denne dostávať BTC, LTC, FTC. Ak získaš referalov pod seba, budeš zarábať viac a viac, až do 4. levelu!
Dávám dohromady možnosti výdělku Bitcoinů pro rok 2016, viz odkaz Jak začít s Bitcoiny v podpisu. Nedávám tam vše (nechci z toho mít smetiště), je tam jen to, co zaujalo mě.
ADS Crypto
BTC revenue sharing s 2 externími zdroji příjmů.
Aktuálně TOP na trhu ve své kategorii.
No úplne najjednoduchší spôsob sú faucety. príjem je nízky ale naklikať sa dá.. Potom sú tu hyip a pod. Vzniká ich mnoho a väčšina scamne... A sú tu aj btc klikačky... S nimi skúsenosti nemám..... Z faucetou by som odporučila Cherrybtc mi aktuálne príde ako najlepšie zarabajúci
rampaghu Zanedlouho se i toho fórum zařadím mezi jeden ze způsobů jak zdarma přijít k bitcoinům.
Jste na tomto fóru poprvé? Pak by vás možná mohla zajímat tato stránka.
V rámci tohoto fóra platí jistá pravidla. Najděte si prosím minutku k jejich pročtení.
Kdo byste měl zájem o Bitcoin výdělky (ať už zdarma nebo klikáním, těžba a jiné) klidně mi napište. Doporučím, poradím strategii a poskytnu kompletní info.
Perfektní stránka kde vyděláte BTC jen hraním hry. Žádné klikání každých 10 minut, satoshi přibývají i když nejste zrovna online. Doporučuju alespoň zkusit