Před nedávnem mě zaujala společnost Miracle virtuální telefonní společnost a své tokeny používaná k úhradám poplatků.
Každý nově příchozí má možnost obdržet zdarma bez nutných investic cca 90 tokenů TELE.
Těchto 100 tokenů však jde dále co 14dní zhodnocovat, navíc vyplácet v EUR nebo např. ETH přímo na své peněženky anebo z výdělku pořizovat další Tele a ty opět nechat znovu dále zhodnocovat. Vše běží již delší dobu, tuším přes rok.
(Samozřejmě, společnost nabízí také investování (koupi) do jejich tokenů a následné opět zhodnocování. Pokud jde o mě, zakoupil jsem 50 TELE za 0,066 ETH (10eur), není to ale nutnost. Hodil jsem tam vklad, protože má tahle společnost celkem dobrý rating a v případě, že takový nápad uchytí, nemusí to být jen o nějakém malém automatickém zhodnocování).
Jak už jsem psal, zhodnocovat tokeny a vydělávat na nich jde i jen na těch, které zdarma obdržíte - není tedy nutný žádný vklad.
Pokud někoho to zaujalo - pozor Aidrop zdarma TELE tokenu ukoncen - tokeny od 12.5. jdou jiz jen koupit... od 15.5. se ceka nabeh na burzu...
Po kliknutí na tento odkaz se dostanete na úvodní stránku.
Kliknete na tlačítko "Purchase Tele Tokens" a stránka vás přesměruje na registraci.
Zadáte svůj email, zkontrolujete že máte správně vyplněný invitation code: 34bc4eed06b540 a zaškrknuty všechny políčka, poté klinete na Sign Up - stránky jsou pak v češtině.
Vlevo kliknete na odkaz "Nástěnka" a pod vaší adresou ETH miracle kliknete na "airdrop campaign"
Dostanete se na stránku Aidrop, tedy možnosti získat TELE zdarma...
propojíte se telegramem, facebookem, a twittrem... za každý splněný úkon - je dál přesně popsán, dostanete zdarma TELE tokeny.
Tokeny obdržíte průběžně, někdy to trvá 2 až i 3 dny.
Dalších 25 TELE zdarma dostanete, pokud nějaké vložíte do zhodnocování. (já vložil všechny zdarma + můj vklad za ETH tedy dalších 50 TELE)
Zhodnocování probíhá v příkladu... 100 TELE vložíte na zhodnocení do "štočku", po 14 dnech až měsíci dostáváte +2,3eur. (přes 10%/měs.)
--až budete mít přispány free tokeny, jde je vkládat to i po částech do tzv.štočku, kliknete pod "Nástěnkou" na záložku "Tokeny" a odkaz "Štoček" zadáte kolik tokenů chcete nechat zhodnocovat a odkliknete tlačítko "Štoček"
Tokeny se vám začnou načítat ve štočku a po 12 transakčních potvrzeních vám naběhne první datum možného výběru zisků.
O vložené tokeny zhodnocováním ve štočku nepřicházáte.
Pokud je po 14ti dnech nebo měsíci nevyberete a např. nepřevedete na ETH nebo Eura, zhodnocují se dále automaticky a každý měsíc se vám připisuje zisk.
Pokud by někdo potřeboval s něčím poradit, klidně piště sem nebo PM.