Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

xdatalive
Autor tematu
Poděkování: 1 | 1
PAYOUT CASH:  714,57
Hodnocení: 0

Zdarma crypto a stake příjem - pundix.co

pát 11. říj 2019 16:47:36

Jedná se o známou firmu a peněženku, jen pro mobilní telefony - je to zcela zdarma nepotřebujete nic vkládat a každý den si odkliknete nějaké crypto v podobě BTC, ETH nebo NPXS. NPXS jde hned i stackovat a tím vám vydělává další crypto přímo v peněžence. V této peněžence si navíc už můžete přiřadit i virtuální platební karty.

Je nutné se registrovat přes tento link, stránka vás navede na download stažení appky.
Stáhnete, registrujete se emailem, zvolíte heslo, potvrdíte kodem do appky co přijde v emailu... Pak dále v appce musíte vyplnit profil - nějaký obrázek, uživatelské jméno a jestli jste muž nebo žena. Přejdete do nastavení a zadáte své telefonnní číslo, potvrzujete tak, že si odešlete "send" kod na telefon, vložíte jej do apky a znovu odeslete "send" kod na email, takto probíhá ověření, že vaše číslo je spojené s emailem.
To vše dříve než vložíte redeem code.
Až toto budete mít, přejdete v appce nahoře do "Carnival" tapnete na "Redeem" a vložíte kod D8W7 tímto se vám připíše do páru sekund částka v NPXS.
Tyto NPXS jdou hned vložit do stacku a to tak, že přejdete do wallet a zadáte transakci pro F(x) do cloud wallet.

Dále si každý den appku zobrazíte a v sekci Extra si odclaimnete "Todays Giweaway" tímto dostanete nějaké BTC, ETH nebo další NPXS každý den.
Pokud chcete, je možnost dalšího výdělku, a to v sekci "Carnival" kde nejdete různé další možnosti se přidat k "celebrate" a ke "gift" to už je podobné jako u airdropů, nutný telegram a tweeter, s tím rozdílem, že toto dostáváte rovnou na wallet do appky. Jsou tam časové omezení, není to napořád, ale obměňují se takže si každý může přijít na své. U každého giveaway je přesný popis, co je potřeba udělat, pro získání dalšího crypta. V sekci wallet si můžete přiřadit virtualni kartu - karta má XPASS Card No., Funguje jako obdoba fyzické debetní karty pro různé nákupy a nastaveným limitem na nákupe za 1BTC denně. Appka má i svůj interní chat ve spojení s vašim číslem s telegramem. Jsou tam i další možnosti jak vydělat více. 
Chce to projít a trochu pročíst, není to nic náročného. 
Naposledy upravil(a) xdatalive dne pát 11. říj 2019 16:48:05.

xdatalive
Autor tematu

Re: Zdarma crypto a stake příjem - pundix.co

ned 13. říj 2019 2:44:37

Aktualizace : jeste jsem si pred chvili dopisoval s Kubou, psal ze sekce extra pise ze pokusu dela prilis casti, psal jsem ze mi to dela taky.... cely text : mi to dela to same, mozna zkusit ten carneval tasks, ale mam s tim stejny problem... mozna jsem to postnul pozde protoze jsem se dival, ze nektere veci byly jen do 11.10... ale prej chystaj dalsi ruzne veci s darkama v kryptu, a stack chce po me KYC abych mel prijem z tech tokenu co jsem dostal (jsme dostali) mam je zarazene spravne pro Fx zisk, ale nenacita se to, problem bude asi v tom overeni... KYC neni problem (aspon pro me), protoze je to velka spolecnost a do budoucna to muze jeste rust, ale cekam na obcanku, bo mi propadla, tak jsem zatim v haji...
Naposledy upravil(a) xdatalive dne ned 13. říj 2019 2:45:10.

xdatalive
Autor tematu

ned 20. říj 2019 15:50:45

Dneska dal vědět Kuba, že už denní claimnutí je opraveno a můžete si tak přijít jednou za den k BTC, ETH nebo NPXS zdarma... Já potvrzuji, že jsem teď zkoušel a už jim to funguje bez problémů.

xdatalive
Autor tematu

úte 14. led 2020 2:24:35

aktualizace: stake stale jede, crypto zdarma take, pridavaji se dalsi moznosti, s ohledem na zamereni by to v budoucnu nemuselo byt vubec spatne :)

kolomanko
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  73,10

úte 25. úno 2020 0:48:22

Ahoj, asi tu appku nějak změnili, nemůžu najít kam zadat ten zvací kód??

Dualmine.com - 2 roky platící cloudmining

xdatalive
Autor tematu

úte 25. úno 2020 2:39:41

kolomanko píše:Ahoj, asi tu appku nějak změnili, nemůžu najít kam zadat ten zvací kód??
Ahoj na té stránce dole píšou "Jak použít invite code" mělo by to být, objevit se, v sekci až po zadání tel. čísla

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

neexus (2),
nishaknapp (2),
kuuba22 (13),
Windicz (1),
patrik178 (1),
Gerisn (1),
Hrosskall (1),
xdatalive (14),
kolomanko (9),
Kreur (3),
Iambackcz (1),