Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
xdatalive
Autor tematu
Příspěvky: 855
Registrován: pon 04. čer 2018 11:50:34
Poděkování: 1 | 1
PAYOUT CASH:  714,57
Hodnocení: 0

Eva Crypto Wallet - Tenet.org

pát 19. kvě 2023 2:23:40

Pred cca dvema lety jsem sem daval tema na TWT Token Trust Walletky - kdo tehdy poslechnul, sel pres link, stahnul si walletku, dostal od cca 3000TWT do 500TWT ...pokud nedo pockal par mesicu a smenil nekde u ATH, ziskal napr. cca 2,5USD za 1 TWT.
Dnes neni moc cas se tomu venovat, ale nahodou jsem narazil na dalsi, mozna to nebude az tak slibne, ale u techto projektu ale cert vi, ze.
Takze mame tu Walletku s nazvem - Eva Crypto Wallet od Tenetu. 
Potrebujete telefon, twitter a ...telegram - (s ohledem na geopolitiku ...a tak zasahy napr. googlu do kodu aplikace telegram, ...doporucuju si stahnout aplikaci telegram primo ze stranek na www.telegram.org  NE  z obchodu play, apod.)
Takze k veci - v telefonu prejdete na link https://tenet.org/eva a stahnete si walletku do mobilu.
Otevrete appku (walletku) - neprihlasujte se automaticky pres ucet google, ale do policka vlozte manualne svuj gmail nebo email a zalogujte se - (logovani je i registraci). 
Bude to po vas chtit prejit na vami zadany gmail nebo email, ...kde vam prijde potvrzovaci link (tlacitko). Kliknete na autorizacni link v mailu a pockate az se verifikuje... pak prejdete zpet do vasi otevrene appky. 
V appce Vlozite do radku referencni kod bud VXTJYZS6 nebo kamosky, tento U16E05CJ
Nekolikrat po sobe kliknete na potvrzovaci tlacitko, ...pokud vas to po nekolikate nevpusti dal, nakonec kliknete na "skip". Zolte si svuj 4mistny PIN k walletce.
Diky ref. kodu ziskate za odmenu tzv. "tickety". Nejdrive si ale zajedte do polozky (dole vlevo - "wallet") kde nahore uvidite "Lucky Wallet" a kliknete na male "-", a nejprve poznacte si (ulozte si) dobre nekde bokem vasi adresu penezenky... dale kliknete na tri svisle tecky vpravo, kliknete na "View Private Key" a tento vas klic k walletce si taky nekde dobre poznacte (opiste).
Pote prejdete dole na polozku "Earnings" ....a uz byste meli mit nejake obdrzene tikety v balance. 
Srolujete nize, a uvidite "Tasks" nejprve si kliknutim nalinkujete telegram, pak twitter, toto vam prida dalsi tikety. 
Pote jeste dnes, ale i uz kazdy den kliknete na "Daily Reward" (denni odmena) a kliknete na "claim" ...ziskate dalsi. Muzete si i zahrat hru, ziskate dalsi. Casem toho bude asi i vic pribyvat.
Appka mi nekdy spadne kdyz kliknu na "Profile" nevim jestli je to telefonem, nebo jeste chybami a nedoladenostem v appce, ...to ale zatim nicemu nevadi.
To je zatim vse a casem uvidime, jestli z toho neco bude nebo ne ;)
Naposledy upravil(a) xdatalive dne úte 14. lis 2023 13:04:00.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

xdatalive (12),
kuuba22 (2),
Fredd (1),
Kwandar (1),
Uživatelský avatar
Herakles (1),
Uživatelský avatar
neexus (1),
JaPaJP (1),
Uživatelský avatar
Hrosskall (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů