Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

Realpsojed
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Damejidlo.cz = 50Kč až 350Kč na jídlo

sob 25. led 2014 21:27:13

Pro ty kdo tuhle stránku ještě neznají, je to šikovná stránka, která se snaží sdružit všechny možné restaurace, fastfoody, pizzerie, apod. Nemusíte chodit do restaurace osobně - objednáte si z práce nebo z domu, a jídlo si pak vyzvednete nebo Vám ho přivezou.

Nejen pizza, ale i normální jídla, saláty, bagety, čína, sushi, prostě co je ve Vašem městě.

Obrázek

Podmínky:
Potřebujete funkční email, telefonní číslo a jakoukoli platební kartu, z které to zaplatíte. Nemáte? Řekněte rodičům :P
Lze získat 50kč za každé číslo+mail, podmínkou pro použití kreditů je právě platba z karty. Nezkoušel jsem jestli můžete platit dva lidi z jedné karty. Netuším jak moc si to kontrolují podle ip apod., ale v práci jsme se registrovali 4 a kredity jsme všichni dostali. Váš login = email, pass si zvolíte.

Výhody:
- Jednoduchá registrace.
- U každé restaurace máte stovky hodnocení od ostatních lidí!
- Lze platit hotově při převzetí, kartou přes internet, pomocí kreditů na stránce damejidlo.cz
- Profesionální podpora, přehledná stránka a 50 kreditů na první objednávku pro každého. 1 kredit = 1 kč

Důvod proč to dávám na fórum payoutu:
Lze si dobíjet kredity pomocí bitcoinů!

A pak můžete pozvat svoje kámoše/známé, a dostat za to taky kredity :) Kdykoliv někoho pozvete, on se registruje a utratí 90 Kč za jídlo (z vlastního, ne z kreditů), dostanete nových 50 kreditů, lze tak získat max. 300 Kč. Takže 50 Kč + 300 Kč za kamarády = 350 Kč na jídlo.

Registrace:
1) Regněte se přes můj odkaz https://www.damejidlo.cz/dat-si-jidlo/2405b62660 (dík ;) )
2) Zadejte email a číslo, mělo by Vás to automaticky přihlásit do damejidlo.cz.
3) Na telefon přijde SMS s číselným kódem, ten opište do stránky, dostanete 50 kreditů na první nákup.
4) Zadejte adresu kam chcete jídlo dovézt, načtou se restaurace ve Vaší lokalitě.
5) Vyberte si restauraci a jídlo. Použijte filtry nahoře. Některé restaurace mají rozvoz zdarma, ale např. musíte nakoupit aspoň za 100kč. Někde není limit na nákup, ale rozvoz se platí. Všechno je hned vidět na hlavní stránce.
6) Když máte vybráno, vpravo vyplňte detaily pro doručení (první vchod zleva nebo prozvoňte avyběhnu před dům apod.), vyberte Platba kartou a zaškrtnete Použít kredity.

Přeju dobrou chuť :)

Seru na klikačky nemám na to čas ;)

Realpsojed
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Re: Damejidlo.cz = 50Kč až 350Kč na jídlo

ned 23. úno 2014 9:55:24

Link aktualizován, děkuji prvnímu anonymnímu registrovanému a přeji dobrou chuť :)

Dneska jsem měl první špatnou zkušenost s jídlem, vyzkoušel jsem sladkou pizzu s ovocem, ta ovšem přijela kompletně rozmočená (teklo to z krabice ven), bylo to způsobeno vodou ze zmrzlého ovoce.
Na stránce damejidlo.cz však mají garanci spokojenosti, takže jsem zavolal na jejich číslo, operátorka si vyslechla jak to proběhlo a hned mi připsala kompenzaci 100kč zpátky v kreditech (2 minuty hovor). Já jim akorát dneska poslal fotku rozmočené krabice :mrgreen:

Tahle služba se mi líbí čím dál víc :)

Seru na klikačky nemám na to čas ;)

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma