Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

xdatalive
Autor tematu
Poděkování: 1 | 1
PAYOUT CASH:  714,57
Hodnocení: 0

bez nutne investice - gamemining.or

čtv 04. dub 2019 3:03:46

Nedavno jsem narazil na takovy web cloudmining - plus obdoba PTC
Sam temto projektu moc neverim, jen me zarazil fakt, ze stranka jede uz delsi cas, nekdy od roku 2018 a slibovala vydelek bez nejake nutne investice.
Jedna se o tohle
Stranka je v rustine a anglictine, nahore se to da prekliknout.
Jde o to, ze po registraci dostanete nejaky Haspower do zacatku, jedina nutnost co je, tak z toho pak zakoupit alespon jeden nejnizsi power, aby vas to pak pustilo na vyplaceni.
Neni to casove narocne, jede to v podstate samo, a jednou denne staci kliknout pak na strance "bonus" prvni kliknete na baner, vyskoci okno, to krizkem vypnete a pod banerem se vam pak objevi tlacitko claim bonus, kliknete... a pripise vam tak jednou za den "coins" od 10 po 100.
Samotny automaticky mining a kupovani vyssi power pak probiha na strance "Mining" a tam staci taky jednou za cas(den) kliknout uz bez nejakeho baneru na "collect profits" (pripsat si vydelek) a opet vam pripise coins podle vasi power.
Pak je tam zalozka "Surfing" je to obdoba klasicke PTC, ke se vam na par sekund zobrazi okno kliknete na captchu pocet hvezd a pripise vam dalsi coins.
1000 coins coz jde velmi rychle, pak jde prevest na purchase balance, kterym kupujete power anebo nechate tak, primo v balance, ktery pak po splneni podminky vyse si vyplatite.
Pomer je 1000 coins = 10 rublu - vyplaci se od 10rublu na Payeer nebo Yandex atd. pri tusim uz registraci je nutne zvolit a pamatovat si pin, ktery pri vyplaceni pak zadate (pokud zapomenete, poslou vam pin mailem).
Ja jako free uzivatel (bez investice) jsem z balance nekoupil jen jednu power, ale pockal si a koupil tri (moc jsem tomu nedaval ikdyz platby po netu bezi a screeny vyplat jsou)
Jen tak ze srandy jsem zkusil vyplatit 17 rublu a prisly na Payeer bez problemu.
Proto jsem tam dnes prihodil cca 2usd (cca 120rublu) a prikoupil za 12000coins vyssi stupen, (ale neni to nutnost, jen jsem zvedavy, jak rychle se investice vrati) jako free to podle me neni nejhorsi, navic vyplaty jdou na payeer v rublech, ktere jsou oproti usd ted nizko a tim padem pri smene na payeru az rubl posili, se na tom bude dat udelat jeste i treba nejaky nasobek.
kdo chce zkusit muze zde

platba mi jako free uzivateli prisla do paru minut, screen pak zde
u teto website se pravidelne stava co cca 2mesice, ze je website suspendovany (nedostupny) na par hodin az den dva... pote je hosting znovu funkcni...
Naposledy upravil(a) xdatalive dne pon 29. dub 2019 2:49:27.

xdatalive
Autor tematu

Re: bez nutne investice - gamemining.or

pát 26. dub 2019 3:12:26

dalsi vyplata z Gamemining

Obrázek

xdatalive
Autor tematu

úte 07. kvě 2019 19:38:44

xdatalive
Autor tematu

sob 21. pro 2019 2:53:36

aktualizace: website uz nepouzivam delsi cas, jestli stale vyplaci, netusim, kazdopadne nedoporucuju zadnou investici, co si tak matne pamatuju, vybrat slo jednou a pak sel mining rate hodne dolu takze se uz to dal nevyplatilo

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

neexus (2),
nishaknapp (2),
kuuba22 (3),
jak.ves (1),
Remesko (1),
kolomanko (1),
koska (2),
Katy (2),
Kreur (1),
xdatalive (20),
ladafilip (2),