Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

TomyS
Autor tematu
Poděkování: 4 | 2
PAYOUT CASH:  3,58
Hodnocení: 0

Plná Peněženka - Získej 110Kč jako bonus!

pon 30. led 2017 13:17:05

UPRAVENO. DUPLICITA: https://www.payout.cz/viewtopic.php?f=5 ... nka#p16236
Plná peněženka nabízí cashback z xxx eshopů. Cashback = peníze zpět. (Vlastně nakoupíte nějakou věc za určitou částku. - Např. z Aliexpressu hodinky za 100kč a podle vašeho bonusu z plné peněženky dostanete určitou částku zpět, takže třeba 0,50kč nebo i 10kč. záleží na zvýhodnění.)
Jak to funguje?
Provedete obvyklou registraci na https://www.payout.cz/viewtopic.php?f=5 ... nka#p16236 po úspěšné registraci (je opravdu jednoduchá) doporučuji nainstalovat i lištičku do prohlížeče (Taková vymoženost, která vám bude ukazovat, kde můžete získat peníze zpět.) za nainstalování lištičky získáte 10 kč a za registraci 50. Jakmile nasbíráte 100kč za vaše nákupy, tak si můžete nechat proplatit i bonusy na váš bankovní účet. Pokud nechcete proplacení bonusů, tak vám společnost proplatí klidně i 2 koruny. (Což je dle mě, opravdu zbytečné.)
Peníze na plnou peněženku získáváte tak, že se vždy přihlásíte do svého účtu a poté vyberete obchod do kterého chcete nakoupit. Nakoupíte a získáte provizi. Jednoduché, že?
PS. Pokud se zaregistrujete přes můj odkaz () a ušetříte na nákupech více jak 50kč, tak za vás získám provizi 200kč. Já jsem ochotný vám zaslat 50kč z této částky. Pokud se vám povede našetřit tuto částku, tak mě kontaktujte na email - tom.cana@seznam.cz (Nezapomeňte připsat email, který máte v peněžence a bankovní spojení.)
Zde je ještě video od společnosti 

Pokud máte dotazy, tak je směrujte pod příspěvek nebo do osobní zprávy.
Naposledy upravil(a) neexus dne úte 26. zář 2017 9:29:05.

Doporučuji Websurf,

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

los.cryptos (1),
TomyS (6),
voshi (1),
malin (1),
Matters (1),
neexus (2),
radekkrysa (1),
xPug (2),
payout (3),
rosta900 (1),