Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

 
Roddick92
Autor tematu
Příspěvky: 120
Registrován: sob 08. úno 2014 14:50:10
Poděkování: 0 | 2
PAYOUT CASH:  118,47
Hodnocení: 0

Placené průzkumy pro Ysense

úte 15. lis 2022 17:52:00

Dobrý den,

Ysense (Clixsense) funguje již od roku 2007 za tu dobu vyplatil svým uživatelům již desítky miliony dolarů. Provozovatel sídlí v USA, zaregistrovat se však můžou lidé z celého světa. 
Předem říkám, stránka bohužel nemá českou mutaci, avšak samotné dotazníky jsou česky!  Proto jestli vaše angličtina není dobrá, doporučuji prohlížeč Chrome a stránku si přeložit.vaše počáteční úsilí se vám brzy vrátí. 

Na trustpilotu si udržuje stále velmi pěkné hodnocení jedná se o ověřenou společnost. 

Stránka vyplácí na : Paypal, Skrill, Steam, Amazon a ještě pár dalších méně známých způsobu výběru. 
Může se stát, že vám to nevezme při registraci email, který máte na seznamu doporučím tedy využít spíše centrum, yahoo či podobné emailové klienty. 

Pro registraci klikněte zde : https://www.ysense.com/?rb=111507560

Pozor zde nechodí info o novém průzkumu na e-mail musíte se přihlásit do svého uživatelského účtu a kliknout do sekce surveys ( průzkumy) nebo je tu druhá možnost stáhnout si do prohlížeče addon ysense, který vás upozorní na nové průzkumy ke stáhnutí zde : 
https://chrome.google.com/webstore/detail/ysense-addon/hjnhcgkngeeahimbfhejeaiijecekhba?fbclid=IwAR3yU2CJ-jHDykZ5WTI6ULZx8Hx4TwOeFbKN2nBBeEs-STUcBucjS73Wz1Y
(Tento doplněk má hodnocení 4.6 z 5 a přes 86.tisíc stáhnutí.) 

Pokud se rozhodnete si doplněk nestáhnout, je třeba se několikrát denně přihlašovat a jít do sekce surveys viz. screen, průzkumy jsou neustále aktualizovány proto je možné, že pokud v 15.hodin nebude k dispozici průzkum tak v 16.hodin můžete vidět například 3.nové nabídky pro vás. Proto doporučuji stáhnout addon, který upozorní na nový průzkum zablikáním a změnou čísla. 
postačí pak kliknout levým tlačítkem na addon a pokud uvidíte ze v sekci Surveys nesvítí 0 tak na něj kliknete a dostanete se do sekce průzkumy, kde budete vyplňovat průzkum který je pak klasicky v českém jazyce. Addon upozorňuje i na nové úkoly neboli TASKS, ale jelikož předpokládám že většina angličtině moc neholduje tak tuto sekci ignorujte, jedná se o další mikroúlohy, které můžete dělat a získáte za to malou finanční odměnu navíc, pro ty kdo angličtině holdují tak si tuto sekci můžou jet taky. Ostatním doporučuji řešit pouze sekci surveys neboli průzkumy. 

Snad vše bylo jasné, kdyby ne ozvěte se.
Přílohy
ysense.jpg

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Roddick92 (5),
half_ing (1),
Uživatelský avatar
neexus (1),
Uživatelský avatar
Herakles (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 4 hosti