Zdravím, hraji mobilní hru "Empires a Puzzles", platím si tam měsíční prémko a všimnul jsem si, že ho mohu získat i za pozvání lidí, kteří splní určité podmínky.
A radši dám ty peníze Vám, než hře proto nabízím 5ti lidem 50kč pokud se zaregistrují přes můj link a splní úkol získat 10 level, už si ten start moc nepamatuji, ale odhaduji že se to dá dát cca za 3-5 dní. 30 dní prémka mi stojí 149kč, za každého z prvních 3 získám 10 dní plus 100 gemů takže na tm lehoulince vydělám (100 gemů v akci stojí 14,5kč), za 4 a 5 hráče získám 20 dní a 100gemu, tam vyplatím odměnu až splní oba, když jeden nesplní, tak se to kdyžtak pořeší dalším hráčem
Kdyby byl zájem většího poštu lidí, tak dalším 5ti bych mohl vyplatit 30kč za splnění stejných podmínek a nepředpokládám, tak velký zájem ale případně dalším 10ti bych mohl dát 20kč - odměny od hry se pak bohužel snižují :/
Protože pravděpodoně nebude možné zjistit kdo splnil, tak budu chtít pár screenů pro potvrzení..
Vyplatit vás mohu buď na bankovní účet, nebo paypal kdo má zájem pište ideálně SZ pošlu vám link