Nekecej a kde se dá k takové pěkně slevě dostat?

Ono u těch exekučních aukcí jde pořídit občas docela pěkné věci za hodně rozumnou cenu, většinou to tam dražej různé bazary, zastavárny a podnikatelé, co to chtějí dál střelit a protože na tom potřebujou mít nějaký zisk, tak nejdou s tou cenou tak vysoko, jako můžeš jít ty jako konečný spotřebitel, kdy to pro tebe i tak je stále ještě výhodnější než kdekoliv jinde. Mě zrovna nedávno odešel notebook, tak jsem myslel, že takhle seženu jinej, protože po zkušenostech s tím, že člověk koupí novej za 30k, po roce ho chce prodat a je problém ho prodat pomalu i za polovinu té ceny, tak to je strašný... Radši použitý, vyměnit disk, aby náhodou nebyl problém s datama a jedeš skoro jak s novym, pokud tedy není v úplně havarijním stavu ten notas a pohoda. Za tyhle prachy ho můžu měnit každý rok a stejně je to podstatně výhodnější než kupovat pořád nový.

Už jsem takhle v minulosti párkrát něco kupoval a tohle je teda poprvé, co mají skutečně bytosný problém zaslat to poštou, vždycky se s nima nějak domluvit šlo, po úhradě nákladů a poštovného.