Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

 
kubacerny445
Autor tematu
Příspěvky: 1
Registrován: stř 30. říj 2013 0:02:08
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

DigitalGeneration

stř 30. říj 2013 0:18:12

Úvodem bych Vám chtěl představit zcela ojedinělý a vyjímečný projekt, na který spousta lidí i společností čekalo. Pomocí projektu Digital Generation (DG), můžete použít svůj počítač k výdělku. Stačí pouze, že ho máte zaplý a pokud jste zaregistrovaní u DG a máte spuštěnou aplikaci, počítač Vám sám vydělává peníze. Nemusíte nic dělat, stačí ho mít pouze zaplý.

Ptáte se určitě, jak je to možný ?

Spousta lidí, společností má zapnuté počítače, které se používají k práci, zábavě, sledování filmů, hraní her, surfování, komunikaci. Společnost DG Vám za každý zapnutý počítač zaplatí. Zaplatí Vám za každou sekundu, minutu, hodinu, den, po kterou máte počítač v provozu. Přitom nemůsíte vůbec nic dělat. Žádné klikání, sledování reklam, videí, posílání emailů, nic takového. Společnost DG Vám bude platit, za nevyužitý početní výkon Vašeho počítače.

Jak to funguje?

Počítače mají mnoho nevyužitého výkonu, tak proč jej nezhodnotit? Pokud poskytnete institutu Digital Generation (DG) zanedbatelnou část výkonu svého počítače v tzv. vláknech (threadech), dostanete za to zaplaceno. Totéž provádíte například běžně i teď (například při používání Skype), jen s tím rozdílem, že o tom ani nevíte a nikdo Vám za to neplatí.

Proč Vám bude DG platit a k čemu to potřebují ?

Instutut Digital Generation se zabývá složitýmy zakázkami. Potřebují např. spočítat náročnou "úlohu", která by na výkonějším počítači trvala měsíce. Místo nakupování složitých a drahých počítačů, serverů se rozhodla pro možnost sloučení a tuhle "úlohu" i jiné zakázky, rozdělit mezi více počítačů. Následně místo měsíce, mají "úlohu" vyřešenou a spočítánou během několika minut. A o část zisku s těchto zakázek se dělí s těmi, kdo jim právě poskutnul zanedbatelnou část výkonu svého počítače.

Za poskytnutí části výkonu svého počítače, notebooku, tabletu, jste placeni. Za každých 24 hod. obdržíte 1 USD. Svůj zisk můžete samozřejmě i zvýšit, pokud máte doma např. více počítačů. Dále jste odměňováni i za doporučování této možnosti výdělku. Mnohonásobně můžete také svůj výdělek zvětšit i zakoupením dalších vláken (threadů).
Výplaty lze vybírat denně od částky 1USD na Paxum, PAYZU, PerfectMoney, platební kartu a domluvá se také Pay Pal.

1.REGISTRACE: http://coingeneration.com/auth/new/538575/

2. Přihlašte se, klikněte na záložku " Profile " a vyplňte všechny údaje.

3. Aby nedocházelo ke zneužívání systému, tvoření falešných účtů, je nutné aktivaci potvrdit odeslání kodu SMSkou. O ten požádejte kliknutím na Send SMS, v záložce " Profile ", nebo někam zavolat pro potvrzení.

4. Během několika okamžiků Vám příjde SMS s číslem které máte odeslat zpět, v druhém případě stačí jen zavolat a vše je hotovo (cena SMS a hovoru je stejná jako u volání a SMSkování jinému operátorovi)

5. Již máte aktivní účet s vláknem na 1 měsíc

6. Nyní si stáhněte aplikaci ThreadManager v sekci " Download " a nainstalujte.

7. Stáhnutou aplikaci spustíte a ihned vyděláváte. Aplikaci lze jednoduše minimalizovat na lištu, takže Vám vůbec nepřekáží. Zátěž aplikace je minimální, zabere Vám cca 10% výkonu procesoru, takže vůbec nepoznáte, že máte něco navíc spuštěno. (tím že poskytnete větší početní výkon nedostanete nic navíc!!!)

Aplikace neobsahuje žádné reklamy, ani Vás jinak neotravuje. Tato aplikace je zcela bezpečná. Přímo v aplikaci vidíte vše potřebné, samozřejmě i Váš výdělek...
Naposledy upravil(a) kubacerny445 dne čtv 07. lis 2013 14:10:09.

 
Uživatelský avatar
Legend
Moderátor fóra
Příspěvky: 985
Registrován: sob 29. zář 2012 18:15:24
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Re: DigitalGeneration

stř 30. říj 2013 7:08:57

Už to tu je nahlášeno

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

canall (1),
TheGrooziem (1)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host