Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

TnT
Autor tematu
Poděkování: 2 | 9
PAYOUT CASH:  -17,56
Hodnocení: 2 (100% Pozitivní)

Allegro.cz - získej 200 Kč zdarma na nákupy

pát 15. zář 2023 15:18:46

Nabídka se týká nových zákazníků Allegro.cz.
  • Za registraci zákaznického účtu přes referenční odkaz obdržíte 200 Kč na svůj první nákup.
  • Minimální výše objednávky pro uplatnění slevy je 300 Kč.
  • Po registraci si také hned požádejte o Allegro Smart na zkoušku - obdržíte 5 doručení zdarma. Je to bez závazků a bez plateb. Allegro Smart na zkoušku se po vypršení zkušební doby automaticky neprodlužuje, tedy fakticky pouze vyčerpáte až 5 doručení zdarma a tím to končí.
  • Nabídku je možné využít několikrát pokaždé na jinou osobu (rodinné příslušníky, aj.) - pokaždé musí být využita jiná emailová adresa a jiné telefonní číslo.
Reálně tak můžete koupit věc v hodnotě 300 Kč a zaplatit za ni pouze 100 Kč po uplatnění slevy. Doručení máte při využití Allegro Smart na zkoušku také zdarma.

Příklady možných nákupů:
  1. Prací prášek Persil Fresh 3,96kg 66 praní - cena bez slevy 397 Kč, po slevě 197 Kč, doručení zdarma.
  2. Powerbanka Aptel 20000 mAh černá - cena bez slevy 328 Kč, po slevě 128 Kč, doručení zdarma.
  3. TELEFON PRO SENIORY W2025 MULTIFUNKČNÍ ČERNÝ - cena bez slevy 305 Kč, po slevě 105 Kč, doručení zdarma.
  4. DONNA KARAN DKNY BE DELICIOUS EDP 30ML - cena bez slevy 523 Kč, po slevě 323 Kč, doručení zdarma.
  5. Felix FANTASTIC hovězí v želé 26x85 g - cena bez slevy 352 Kč, po slevě 152 Kč, doručení zdarma.
  6. Motorový olej Qualitium Power V 5L 5W-30 Long Life - cena bez slevy 507 Kč, po slevě 307 Kč, doručení zdarma.
Nabídka je časově a množstevně omezená, tak moc neotálejte - kdo dřív přijde, ten dřív bere. :)

Pro účast v kampani a vyzvednutí 200 Kč kuponu  na první nákup pokračujte zde: https://allegro.cz/kampan/pozvanka/kKnPPi7F
Naposledy upravil(a) TnT dne sob 23. zář 2023 16:32:07.

TnT
Autor tematu
Poděkování: 2 | 9
PAYOUT CASH:  -17,56
Hodnocení: 2 (100% Pozitivní)

Re: Allegro.cz - získej 200 Kč zdarma na nákupy

stř 20. zář 2023 21:37:47

Musím říct, že jsem příjemně překvapen relativně velkým zájmem o tuhle akci. Za těch pár dní, co to tu na fóru mám zveřejněno se sešlo uz 7 zájemců, kteří akci využili. Jentak dále. :)

vlazy
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  109,95
Hodnocení: 0

Re: Allegro.cz - získej 200 Kč zdarma na nákupy

pon 16. říj 2023 21:25:37

Allegro.cz by mohlo být dobrým místem pro nakupování, ale na úroveň např. čínského AliExprress má velmi hodně daleko. Ceny mnohého zboží tam mají dobré, ale bohužel to kazí někteří nesolidní prodejci. V současnosti mám tam objednané zboží od polského prodejce který uvádí, že odesílá do dvou dnů. Když nebylo odeslané ani po třech dnech tak jsem se mu ozval s dotazem kdy mi to odešle a odepsal mi, že má hodně objednávek a proto se to zdrželo což považuji za asi pouhou výmluvu. Zboží mi pak odeslal po 4 dnech, ale kdybych se mu neozval tak by to odeslal asi kdo ví kdy a nebo možná vůbec. Zboží by podle sledování zásilky mělo být ještě někde v Polsku a snad tento týden mi bude doručené. Minulý týden jsem objednával od českého prodejce mall-cz a objednávka provedená v pátek krátce po poledni byla doručená v pondělí. Překlad stránek Allegro.cz do češtiny je dost mizerný a je to spíše taková českopolština. Přišli Poláci podnikat do Česka bez toho aniž by se na to dostatečně dobře připravili a přizpůsobili se českým zvyklostem při nakupování přes internet.
S těmi kupóny na slevu je třeba dávat pozor, protože mají omezenou dobu platnosti ve které je možné je využít nebo jinak propadnou. Také to jejích Allegro Smart! na zkoušku s 5 doručeními zdarma platí pouze 6 měsíců od aktivace.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

Fredd (2),
Hrosskall (3),
Roddick92 (2),
neexus (4),
JaPaJP (3),
Herakles (3),
vlazy (9),
Windicz (1),
Jancik (3),
TnT (16),
jakubjv (2),