Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

EsoRimr
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

UPC- unitedpaycheck.com

stř 13. bře 2013 12:11:19

Obrázek

https://www.unitedpaycheck.com/index.asp?tcode=340721
Pokud se registrujete jako můj ref. tak prosím zvolte RIGHT side (nebo mi napište PM na jakou stranu se můžete momentálně připojit)
Pozor do UPC se nelze připojit bez doporučení (upline)

Divím se že tady není tento program, tak ho sem postnu. UPC je momentálně jeden z nejlepších programů a to díky menším návratnostem a tím pádem delší stabilitě.
V programu kupujete AdPorty za $20 jeden, minimální investice je tedy $20.
Adporty se vám zhodnocují 100 dní po 1,5%denně, takže výsledný čistý zisk je 50% z každého adportu. Z $20 máte tedy po 100 dnech $30.
Další velice zajímavou možností jsou binární referral komise, kdy za každý aktivní pár (Ref. vlevo i v pravo) dostanete 10% z jejich vkladů a to do neomezené hloubky
Pokud umíte získat referraly tak pro vás bude velice výhodné se připojit pode mě, jelikož já jsem v teamu kde máme více jak 800 referralů.. takže vám stačí sehnat jeden pár (nalevo i napravo) a pak už jen referraly na jednu zrovna potřebnou stranu.
Navíc pokud se připojíte pode mě, tak vás přidám do SKYPE skupiny kde je více jak 500 lidí a můžete se zde ptát na cokoli o UnitedPayCheck.

Peníze můžete vložit a vybírat za pomoci elektronických peněženek, Liberty Reserve, Perfect Money, Payza, Egopay a v posledních pár dnech slibují že již brzy bude možné používat i Solid Trust Pay (STP).
Program je online od 23.září 2012. Což je možná trochu větší stáří pro HYIP, ale díky jeho pomalému růstu ze začátku to nevadí Momentálně se UPC začíná propagovat dost masivně po celém internetu (hlavně na monitorech), takže se dá očekávat velký počet nových uživatelů a s očekávaným připojením SolidTrustPay se dá čekat že to poroste ještě víc.

Alexa rank za posledních 6 měsíců svědčí o neustálém růstu (ty větší propady jsou zaviněny přechodem na jiný server a upgradem stránky)
Obrázek

Soukromý blog HYIP investora
Moje investiční portfolio a spousta rad a postřehů ze světa HYIPů

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma