Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

TreFi
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

TreFiFund (nemá web)

čtv 11. dub 2013 17:50:27

Zdravím příznivce výdělku přes internet.

Jsem aktivním obchodníkem na burze Forex u brokera Hotforex.com

Zakládám investiční fond (PAMM Account) kde jsem manažerem -hlavním traderem(obchodníkem) - obchoduji 3 roky.
Obchodují se převážně hlavní měnové páry s USD ( EUR/USD, GBPUSD,USDJPY...atd.) Je dodržován striktní MoneyManagement (správa prostředků) podle objemu investovaných peněz. Obchoduje se převážně na denních a 4H grafech - Svingové a poziční obchody.

Vklady jen přes Liberty Reserve (zatím).
Min vklad 10USD (třeba na vyzkoušení že to funguje ;) ) Max vklad zatím 1000USD. později uvidíme.
Denní zhodnocení 1 - 5% - jak který den(podle toho jak se daří).
Manažerská komise 50% strhává se automaticky z vyhraného obchodu.
Výběr peněz 1x měsíčně (vždy k 1. v měsíci) zdarma.

Pro bližší info pište na [email protected]

Nebojte se a ptejte se, odpovím na otázky všem do fóra (kvůli duplicitě otázek)

PS:

Testy nových strategií pro r. 2013 probíhaly zde:
GRAF
Jsou tam místy propady v Equity, jelikož bylo potřeba otestovat obchodní strategii i ve špatných podmínkách.
Systém obstál.
Nyní pojedeme na ostro na novém účtu.

EDIT:
Tak dnes jsem se dozvěděl od brokera že minimální investovaná častka do PAMM účtu je 500 USD na 1 investora.
Takže PAMM zatím otevírat nebudu. Pokud má někdo zájem o privátní zhodnocení za podmínek napsaných výše ...
pište na email.Děkuji, TreFi

EDIT2:
Tak první investor (psal mi již včera proto jsme dnes přišli na to omezení od brokera) :) investor Jirka "LinkUp" posílá 10USD
díky za důvěru.

TreFi
Autor tematu

Re: TreFiFund (nemá web)

pát 12. dub 2013 19:33:01

Množí se mi dotazy zda je pro mě 500USD na investora moc, a proto nechci otevřít nový účet u brokera..
Pravdou je, že se těch 500 zdá mnoho mým investorům... A mě to nevadí můj účet jede dál i bez toho ;)

Jinak další 2 investoři ale nechtějí být zveřejněni, respektuji to.
F. L. - Částka 10 $
Z.K. - 20$
Děkuji za důvěru, TreFi

TreFi
Autor tematu

ned 14. dub 2013 8:41:27

FAQ k projektu: :?: :)

Q:
Cauko, tak dostal som sa z fora k tebe, ze sa da resp. cez teba investovat ( nakolko vo forexe sa vobec nevyznam).

Drzi sa ti to stabilne ? Pisal si o 1-5% denne a o 50% manazerska komisia, cize je to ako keby o 50% menej interest, spravne ?
a teda nemoze sa stat ze pridem o vlozene peniaze aleba ake je riziko ?

A:
Ahoj, obchoduji na Forexu již třetím rokem,

a je pravdou že investuji jen peníze které mohu ztratit. Pokud se bojíš ztráty, radši neinvestuj.

To ti píší všude, v každé příručce o investování(Ať už se jedná o FX,Akcie,komodity,Nemovitosti..atd.)
Pravda je taková že stabilní ve FX není nic. Procenta zisku se (u mě)  drží (v průměru kolem 1 -2 (vyjímečně i  5)).
Nicméně dosažené minulé zisky nejsou zárukou zisků budoucích.(Také věta z příruček)
Ovšem je to bez záruky na vložené investice. Nepočítal bych s tím že bude každý den zhodnocen kapitál o celá procenta...
Na forexu je to jako na houpačce jsou období ztrátová, a jsou období zisková.
Jde jen o to aby v konečném součtu byl vyšší zisk než ztráty. Čili je potřeba striktní MM(Money Management - správa peněz).
Já mám například pravidlo neriskovat více než 1,3% velikosti Free Margin na 1 obchod.

Ze zisku si beru polovinu a polovinu odevzdám investorovi.

Každý den neobchoduji, jelikož ne vždy jsou vhodné podmínky pro vstup do pozice.
Kdo chce investici zpět je to možné.Počítám, že si každý měsíc požádá někdo o výplatu.
Pokud ale chce někdo vybrat celý vklad = skončit s investicí, je to možné.
Stačí mi napsat a dostane vyplacené své investice zpět.

Q:
Čus mistře
Denní zhodnocení říkáte 5, procent je to i přez víkendy?
dík Karel

Ahoj je to takhle:
Denní zhodnocení 1 - 5% - jak který den(podle toho jak se daří) =Jedná se o hodnoty vypočítané podle minulých výsledků = Není garantováno (Může být Více či Méně některé dny).
Ale pozor bez víkendů! - Přes víkendy a svátky trhy "nejedou". (Kde by se vzalo na zhodnocení?)

Q:
O riziku mi nieco hovor, ja davam peniaze zatial len do HYIP, tak ak vies co to je, tak nemusim o riziku dalej hovorit :)
Cize pri tychto % je navratnost vlozenej ciastky aj rok a viac, vsak ?
A zaujimalo by ma aj ako si ty osobne na tom, ako moc si v pluse, staci v percentualnom vyjadreni, nemusis sumu ak nechces :)

A:

HYIPy znám, paradoxně mne kdysi jeden podvodný (ono je jich podvodných drtivá většina) přivedl k forexu.. ale to již je dávno.
Návratnost je silně závislá na procentech, ale počítal bych s modelem 100 dní pro klid duše.. (1% denně).

Mám zatím ProfitFactor 1,69 tzn. obch. účet zhodnocený o 69% celkem v tomto roce...ale to se každý měsíc mění...

Q:
Ahoj
mám dotaz, co děláš s vydělanejma penězama? Reinvestuješ?
Dík Jirka-Linkup

A:
Dobrý den,
Vydělané peníze jsou rozděleny podle následujícího schématu:
10% - Rezerva
20% - Zajištění investic (Jiné fondy, akcie, atp.)
30% - Opětovná investice do FX(Forex)
10% - Charita a dobročinnost
30% - Ostatní ("Výdělek na útratu" + životní zbytečnosti ... ;)  )
Naposledy upravil(a) TreFi dne úte 16. dub 2013 12:30:11.

TreFi
Autor tematu

ned 14. dub 2013 9:10:00

Množí se mi dotazy zda je pro mě 500USD na investora moc, a proto nechci otevřít nový účet u brokera..
Pravdou je, že se těch 500 zdá mnoho mým investorům...

Takže ještě k tomu proč jsem nakonec nezaložil PAMM Account.
Ano, původně jsem chtěl aby si každý založil účet u brokerské společnosti (Jsem u HotForex.Com).
Je potřeba si u nich otevřít klasický účet (1.Account) - budou ověřovat nějaké dokumenty,
poté se zaregistrovat jako PAMM investor (2.Account) a poté depositnout MIN. 500USD do fondu.
Teď již PAMM nechci, protože nebudu nutit investory zbytečně zakládat účty a vyřizovat papíry pro účty které by nakonec ani nijak jinak nevyužili.
Z reakcí mých investorů vím, že lidé nechtějí zakládat 2 účty u brokera, takže je možnost udělat to buď složitě a nebo nabídnou zhodnocení všem.
Já tedy jsem pro to, aby se mohl zapojit každý, a proto PAMM zakládat nebudu, a nebudu k tomu ani nutit své investory.
Pokud s tím má někdo problém, nechť u mě neinvestuje...

Děkuji za pozornost, TreFi

TreFi
Autor tematu

pon 15. dub 2013 18:40:41

2 noví investoři po 10 $
jen pro info..
Už to sem psát nebudu, stejně to nikoho nezajímá :lol:

TreFi
Autor tematu

úte 16. dub 2013 19:06:45

Všechny zdravím,
opouštím toto fórum.
Moje nabídka byla přesunuta mezi krátkodobé HYIP
a to já opravdu neprovozuji--- :roll:
Toto fórum nenaplnilo mé očekávání.
Nicméně jsem navázal kontakt s mým 1. investorem (LinkUp) z jiného fóra
Má nějaké nápady které s ním teď probírám a diskutuji.
Děkuji všem za pozornost ale, dále budu reagovat již jen na emailu: [email protected]

Pěkné výdělky přeji
Na shledanou TreFi

rapta

stř 17. dub 2013 0:03:34

2 noví investoři po 10 $
jen pro info..
Už to sem psát nebudu, stejně to nikoho nezajímá :lol:

Ne že nezajímá, ale tak nějak to není dostatečně přesvědčivé.

Nějaká delší ověřitelná reálná historie by byla? To co je na tom odkazu je pouze demo a historie pouze z posledních pár dní.
V neposlední řadě by to určitě chtělo minimálně nějaký web na kterém se prezentuješ, nejaké bližší informace o tobe, alespoň co se týče tvé odborné způsobilosti k vykonávání činnosti správce fondu a celkově dosavadní výsledky "z oboru".

To o co ti předpokládám jde je vybrat dostatečný kapitál na to, aby jsi si z toho udělal slušný příjem na vybraných poplatcích za správu. To se ale bohužel z dolarových "investic" moc nepodaří a na nějaké tisíce nebo desítky tisíc to zase nesplňuje nějaké minimální předpoklady, které pro tento typ fondu/programu investor očekává.

Podívej se třeba na fond Myfxmoney, té anonymity je tam sice taky dost, ale alespoň mají veřejnou 3 letou historii na reálném účtě s velice stabilními výsledky, tedy minimálně prokázali svou odbornou způsobilost, když už nic jiného.

Já se investováním živím fulltime, převážně tedy akcie, akciové binární opce a HYIPy (teď se asi ten kdo to čte směje, ale ano HYIPy jsou opravdu formou investice, která pokud je správně řízená je dlouhodobě zisková), to píšu jen tak aby sis nemyslel ze sem píše nějaký klikač, co nemá o těhle věcech potuchy.

Nicméně nápad je to dobrý, fandím těmhle věcem.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma