Aktuální info
Ti kdo by chtěli nakoupit
Adpacky a mít tak už denní zhodnocení
0,25 - 2,25% je potřeba staré investice zrušit. Jak? Klikněte na Investments/Active a zobrazí se všechny aktivní investice. U každé investice je datum a nad tim datumem je ID, když na to ID kliknete (modré písmo) tak se zobrazí informace o investici. Pak stačí jen kliknout na modrý nápis "
Click here to cancel this investment" - kde se ukáže kolik dostanete zpět a zrušíte tak investici tlačítkem "
cancel". Pozor !! každý to bude mít jinak,nebot už něco z investice vybíral nebo reinvestoval !! Daná částka se pak objeví "okamžitě" na balanci na peněžence. Upozornění : ikdyž si převedete finance ze zrušených investic na peněženku, tak vybrat nejdou,to by tak mohl udělat každý,prozatím výběry nejdou - nastavují se všechny peněženky a ještě nejsou doladěny poplatky (Fees) ,tak jak to bylo předtím.
Pak je na každém jaký Adpack koupí. Nezapomente že je potřeba zhlédnout určitý počet reklam, aby jste dostali denní zisk !
Info : u některých investic co chcete zrušit se hnedka vedle políčka "cancel" (zrušit) objeví i tlačítko refund, tzn. že tuto investici mužete vybrat přímo na peneženku (nemusíte kupovat z této investice Adpacky) a pak vybrat. Jelikož výbery prozatím nejdou tam budou jen čekat na peněžence.
Ti co nechtějí přejít na nový způsob (zhlédnout reklamy), mohou pokračovat a budou mít i nadále své investice zhodnoceny ale pouze a jen
0,25% denně.
Je na každém co si zvolí.
Já osobně jsem se toho bál, ale jsem mile překvapen. Koupil jsem 12 Adpacků a reklamy měl skutečně do 4 minut hotové !!
Myslím že jsem se rozhodl opět správně.
Včerejší zisk