Zdravím.
určitá nadřazenost moderátorů ve fóru apod.
já jsem jeden z těch "nadřazených moderátorů" z Clixboomu
Jestli vás k tomuto poznatku vedly moje reakce v jednom z témat na fóru Clixboomu, tak mě to mrzí, nicméně taková slova pochází jenom z mé hlavy. Moderátor má na starosti pouze fórum, nemá žádný speciální vliv na funkce klikačky nebo rozhodnutí admina. Když si odmyslíte možnost mazání a úprav příspěvků, jsem úplně normální uživatel. Nevidím tedy důvod, proč chování nebo reakce moderátorů spojujete s věrohodností projektu Clixboomu.
neobjevují se během dne žádné nové reklamy (jakto?)
Ale objevují, jenom jich je málo. Nejvíc nových reklam jsem potkal v sekci Micro, která je úplně dole na stránce. Ale Clixboom taky jede jen 1 měsíc... až ho začnou lidi víc používat a věřit, budou tam i víc zadávat i svoje reklamy.
Fixed reklamy stále stejné,
Na tohle téma se
na fóru Clixboomu vyjádřil admin Clixboomu
Takový přístup mi vyhovuje. Radši mám jistotu pevných reklam, které vydrží měsíce. Potom vím, že lognu kdykoli během dne a odklikám si je, určitě lepší než sedět na browseru 24/7 a nadšeně vyhlížet nové a nové reklamy, které se odklikají během pár minut.
Dál bych rád uvedl nějaké věci z prvního postu na pravou míru:- první výplata jen 2$, ostatní 5$
- Paypal, Payza, Egopay, převod na české bankovní účty
- Až 0.03$ za klik
- Až 0.0225$ za klik refaJsem na Clixboomu od 21.3.Nevím jak
tom45 došel na ty svoje čísla za klik
Opomenutí výběru do českých bank je velká chyba, protože to je pro české občany asi nejlepší vymoženost Clixboomu oproti zahraničním klikačkám.
A i když na Clixboomu vyděláváte v USD, pokud to vyberete do banky, prachy vám přijdou v českých!Stránky se vyvíjí. Už je tam nová hra o body Rozbij Sejf, ještě předtím na stránkách přibyly klasické flash hry (bez bodů a zdarma).
Dle slov admina i za hry budou náhodné bonusové odměny, které nebudou nějak dopředu vyhlašované. Dle mého názoru prostě vyberou někoho aktivního v těch flash hrách. Zatím to nebylo, takže uvidíme
Dnes přibyla možnost poslat penízky jinému uživateli na Clixboomu.
A kdyby jste si pročetli web a fórum, tak toho zjistíte mnohem víc, i nějaké ty fígle...
A přidávám důkaz - svoji výplatu na účet v ZUNO Můj výdělek není nic extra, protože většinu výdělku strkám do referalů, zatím se to vyplácí. Mám svoje výpočty, mám udělanou tabulku v excelu kde si počítám profit, a zatím spokojenost. Kam se hrabe neobux
Budu rád, pokud mě podpoříte při získávání informací o klikačkách a použijete můj registrační link (v mém podpisu).