Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

EsoRimr
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

clickpaid - clickpaid.com

stř 13. bře 2013 11:47:38

http://www.clickpaid.com?r=11013

Tento programu byl spuštěn před pár dny a prý ho provozuje kontroverzní admin Frederick Mann, který na jedné straně vytvořil program JSS tripler, který byl jeden z nejúspěšnějších programů posledních let a vyplácel snad kolem 2 let, ale na druhé straně se tento program po svém přejmenování na ProfitClick stal největším SCAMem , jelikož momentálně asi 2 měsíce nevyplácí, nicméně se snaží nalákat co nejvíce dalších investorů. Frederick Mann těsně před tímto SCAMem prohlásil že jde do důchodu a od ProfitcClick se distancoval, ale najednou ani ne půl roku na to rozjíždí další program ?
Koukal jsem na jejich videokonferenci a Hlas toho tzv. Fredericka Manna byl stejný jako u konferencí z JSS tripleru. Takže to opravdu provozuje stejný člověk.
Kdo se o HYIPy zajímá do hloubky tak asi ví že Frederick Mann je zřejmě smyšlená postava, no nicméně mě clickpaid láká a program zkusím s testovacími $50 a to hlacvně z důvodu že jsem s JSS tripler/JBP byl velice úspěšný.

Soukromý blog HYIP investora
Moje investiční portfolio a spousta rad a postřehů ze světa HYIPů

Brona007

Re: clickpaid - clickpaid.com

stř 05. čer 2013 14:56:59

Můžu vědět jak si dopadl?Platí nebo ne!!!!

leader

Re: clickpaid - clickpaid.com

stř 05. čer 2013 15:41:04

Zdravím
Sám tam niesom , ale platia . Dám za to aj ruku do ohňa , známy v tom je a výplaty chodia bez problémov do niekoľko hodín .

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma