Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

anickaany
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

automoneysurf.com

stř 22. kvě 2013 16:02:50

Nepotesili ma, tak ich idem ohovorit

www.automoneysurf.com

vyzeralo to skvele, peniaze nabiehali rychlo, 4 dolare za den, do mesiaca som nazbierala stovku potrebnu na vyplatenie,
a vtedy to prestalo vyzerat skvele....peniaze som nedostala, a navyse ked som im poslala email, tak mi zablokovali pristup na stranku...velmi mile, vyskusajte si to aj vy :lol:

krugy
Moderátor fóra
Poděkování: 0 | 0

Re: automoneysurf.com

stř 22. kvě 2013 16:04:24

oznac tlacitkom vpravo ako SCAM :)

jimana

stř 11. zář 2013 18:53:44

Už jsem si u Automoneysurf vydělala přes 400 dolarů. Když jsem jich měla 200, žádala jsem o výplatu přes Paypal. Odepsali, že si musím zřídit jejich peněženku, což nehodlám udělat. Ty jejich kecy, že máme na své peníze právo, že je vyplácejí, tak to jen oblbují.

jimana

čtv 26. zář 2013 14:22:36

Mám na Automoneysurf už 450 dolarů. Když jsem jich měla něco přes 100 a žádala, aby mi je vyplatili přes PayPal, tk mi napsali, že si musím zřídit jejich peněženku. Nehodlám to udělat. PayPal je důvěryhodná. Dokonce i Payza má problémy. Zkusím znovu požádat. Píšu stejné zkušenosti, jako zde uvádí jedna uživatelka. Dnes se nemohu na stránky dostat. Ráno ještě fungovaly. Asi je to sprostý podvod.

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma