Clicky

Denně toto forum navštíví 2000-4000 lidí. Průměrná doba strávená jedním návštěvníkem na fóru činí kolem 10 minut. Jeden návštěvník si v průměru prohlídne 3 témata, ve kterých si průměrně přečte 2 stránky s příspěvky.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

TnT
Autor tematu
Poděkování: 2 | 9
PAYOUT CASH:  -17,56
Hodnocení: 2 (100% Pozitivní)

[ PROBLEM ] UInvest - UInvest.com.ua

pon 12. lis 2012 0:36:07

Již nějaký čas se zde vyskytují problémy s výplatami, určitě bych teď doporučil se nezapojovat a spíš sledovat další vývoj.

Obrázek

O co jde?
  • UINVEST je jednou z největších Crowdfundingových platforem současnosti. Zabývá se zprostředkováním investic do společností, vám je následně vyplácen podíl na zisku. Více informací: UINVEST - How It Works (anglicky)
  • Příklad: Koupíte si několik akcií například firmy zabývající se pěstováním soyi v Ugandě. Tato firma měsíčně generuje určitý zisk ze svého podnikání a vám díky tomu připadá nárok na určitý podíl z tohoto zisku (podíl na zisku je závislý na množství akcií, které vlastníte) s akciemi lze následně také obchodovat.
O společnosti UInvest, Inc.
Způsoby generování zisku
  • Výnosy v podobě dividend (jsou vypláceny každých 30 dní, výnos se pohybuje nejčastěji mezi 5-15%)
  • Spekulace s akciemi
  • Provize za přivedené investory (pohybuje se v rozmezí 4-20%)
  • Zisky ze směn v podobě poplatků
Metody vkladu/výběru, minimální částky
  • Provést vklad je možné přes všechny běžně dostupné platební procesory (PayPal, Payza, Skrill, PerfectMoney, SolidTrustPay, bankovní převod a další) a stejně tak i výběr.
  • Celou částku, včetně vkladu je možné kdykoliv vybrat, nejedná se o vázanou investici.
  • Minimální částka vkladu/výběru není nikterak omezena.
Rizikovost investice
  • V porování s konkurenčními společnostmi a HYIPy lze míru rizika klasifikovat jako poměrně nízkou. Přesto však investujte pouze svůj rizikový kapitál.
V případě, že si chcete u UINVESTU otevřít bezplatný účet, pokračujte kliknutím na odkaz níže.

Otevřít nový účet u UINVEST, Inc.

Další zdroje a články
V případě konkrétních dotazů, nejasností nebo připomínek mi prosím nepište PM, ale raději přímo sem do vlákna, pomůže to dalším lidem při hledání informací...

Příchozí platby
Obrázek
Obrázek

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qixugUzeoP0[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=cVu2nB_2X9Q[/video]

ameriprise
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Re: UInvest - UInvest.com.ua

čtv 24. led 2013 22:40:44

Jasne, zadny problem... hned jak to bude vyresene tak mi posli tu SZ,.

na ticket mi neodpovedeli, registroval jsem se znovu s gmail adresou a vlozil 500 USD, vidis me pod sebou?

http://www.brumble.cz/Menim mezi Skrill, Paxum, Neteller, Perfect Money, OKpay, STP, Payza, PayPal, Payeer, BTC CZ BU(9 bank,) + SEPA platby, fee 1-7%

TnT
Autor tematu

pát 25. led 2013 23:21:20

Jasne, zadny problem... hned jak to bude vyresene tak mi posli tu SZ,.

na ticket mi neodpovedeli, registroval jsem se znovu s gmail adresou a vlozil 500 USD, vidis me pod sebou?

Ano, mám tě tady, je to v pohodě. Podle podmínek má teď UInvest až 30 dní na schválení té provize, budu to tedy průběžně sledovat a jak naskočí tak ti to pošlu.

Jinak co se tyce toho ticketu - odpovědí, jen to bude chvíli trvat. Priorita klienta (UInvestora) a to jak u ticketů, tak žádostí o výplaty, atd... se odvozuje od tvého ranku který v systému máš (je to to číslíčko v závorce po přihlášení v horní modré liště vedle tvého jména). V podstatě platí, čím vyšší tohle číslo je, tím vyšší mají tvé požadavky prioritu. Mě například na tickety odpovídaj během pár hodin, mimo soboty a neděle samozřejmě.

ameriprise

úte 26. úno 2013 11:05:45

jak to vypada s tou ref provizi?

http://www.brumble.cz/Menim mezi Skrill, Paxum, Neteller, Perfect Money, OKpay, STP, Payza, PayPal, Payeer, BTC CZ BU(9 bank,) + SEPA platby, fee 1-7%

ameriprise

úte 26. úno 2013 13:18:41

velmi rechle a bezproblemove jednani s TnT, ref back vyplacen

TnT
Autor tematu

pát 08. bře 2013 15:10:28

UInvest se v roce 2012 zůčastnil akce zvané CrowdConf pořádané pravidelně v San Franciscu, California. Fotky jsou zde https://uinvest.com.ua/crowdconf-2012

Zároveň je přiloženo pár fotek z International Financial Exhibition pořádané v Guangzhou, China

Myslím, že to opět trošku pomůže k posílení důvěry v tento projekt.
Přílohy
visitors.jpg
International Financial Exhibition - Guangzhou, China
ouruinvestors.jpg
img_0152.jpg
img_0135.jpg
dengbossandjusti.jpg

lotr

úte 26. bře 2013 12:16:17

Měl bych jednu otázku ohledně uinvestu, při registraci si zvolíme jako platební procesor např LR, mám teď zájem provést vklad skrz Skrill, po navolení tohoto vkladu se mi zobrazí několikero členů. To mám vkládat skrze ně? Je mám oslovit? Moc tomu nerozumím, slouží jako směnárny? :oops:

TnT
Autor tematu

úte 26. bře 2013 12:39:44

Ano, přesně takto to funguje. Vybereš si směnárníka, který nabízí nejvýhodnější poplatkové podmínky, u něj následně vytvoříš poptávku a jakmile ji on přijme, tak vyskočí další instrukce jak pokračovat - je tam i chat takže se s ním jde i přímo domluvit. O bezproblémovost té transakce se stará sám UINVEST a to tak, že funguje jako prostředník a na všechno dohlíží. Směnárník musí mít u UINVESTu složený tzv. Security Deposit, který je po dobu směn zablokovaný a slouží jako záloha. Tedy riziko nějakého podvodu nebo ztráty je minimální.

master007

úte 26. bře 2013 19:21:54

Nová akcie!!
Pre-market
Conventional Dredger Construction Project
Price per share 99
Monthly earnings 14.85
Shares left 1000
Status: verified
Region of Business: Nigeria
Business: High Capacity Conventional Dredging
Years in business: 1 year
Amount needed: $99,000
Earnings monthly: $14,850
Investment period: 1 year
Project start date: 03/25/2013

TnT
Autor tematu

čtv 28. bře 2013 0:16:15

Abych doplnil opět nějaké informace... UINVEST dělá namátkové verifikace účtů, kdy vyžadují doložení scanu občanského průkazu nebo pasu. Mohou ale i vyžadovat např. výpis z bankovního účtu nebo verifikaci telefonního čísla v podobě telefonátu z ukrajinského callcentra, kdy vám budou položeny určité otázky týkající se vašeho účtu u UINVESTu - hovor probíhá v AJ.

K verifikacím dochází především u větších investorů, při nějaké podezřelé aktivitě na účtu nebo větších žádostí o výběry. Z tohoto důvodu raději při registraci uveďte pravdivé údaje, aby v případě kdy vás tato událost postihne, nedošlo k nějakým komplikacím. Doba dokončení verifikace by měla být v případě správnosti všech předložených dokumentů do jednoho týdne.

Já zrovna jedním takovým verifikačním procesem procházím.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma