Ahoj mám tady něco zdarma, za přečtení příspěvků 2-5 euro, jen dnes jsem přečetla 15 zpráv, každá za 2 eura. Registrace zde: http://umfragenews.com/p2684 Platba na PayPal nebo Payza
Na PayPalu číslo svého účtu nenajdete. Jedině že by poslali ty peníze přes banku, ale to by tam museli mít kolonku na číslo účtu a druhou na zadání Transfer ID nebo jak to tam je...Tak ať se domina pochlubí, kde našla svoje číslo PP účtu
No zdravým....ja som na tom pozitívne...keď bola čiastka ešte len na 100 € a nie 350 € tak ja som si tú stovku naklikal a poslal...neprišlo mi to síce do tých 14 dní (trvalo to skoro mesiac) ale prišlo...a nebol problém...tak s radosťou klikám ďalej...
No zdravým....ja som na tom pozitívne...keď bola čiastka ešte len na 100 € a nie 350 € tak ja som si tú stovku naklikal a poslal...neprišlo mi to síce do tých 14 dní (trvalo to skoro mesiac) ale prišlo...a nebol problém...tak s radosťou klikám ďalej...
Konečně někdo.. To ID z paypalu se tam zadává. Taky mi to netrvalo tech 14 dní, ale psali jsme jim a prý je to 14 pracovních dní + dny než se to přičte. Takže...nemáte zač ;)