maxik píše:U nekterych surfu je na forech info ze jde o scam a neplati.(napr. moneymining).
Jaka je tedy realna situace u tebou uvadenych surfu k dnesku - co nescamlo - nechci se registrovat do uplne vseho a zkouset to, ani hledat aktualni stav, ktery ty predpokladam znas, kdyz to jedes.
Dej sem nejake aktualni info a zkusim. Nejde mi kvantitu, ale o realne platici k dnesku (scamnout v budoucnu samozrejme muze vse).
At se dari a diky.
To bylo psano i treba u gistpostu a vyplaty jedou normalne, ale zmenili tam hodne veci a v podstate uz se gistpost ani nevyplati... Jinak, ty co jsem vypsal, tak nemam jeste info, ze by scamly nejake. Na moneyminig jsem se ptal ted na angl.foru, protoze jsem nektere autosurfy zacal pozde, tak jeste nemam dosahnute vyplaty. Nektere maji teky celkem dlouhou dobu na vaplaceni.
Tady je jen dobra rada takova, ze zkousim hledat posledni aktualizace a podle toho se regnu nebo ne.
Co mi skamlo primo byla jen jedna, easycash.gdn ale tam jsem platil clenstvi z paypalu, stranky shodili za tyden, ale paypal vratil za member clenstvi a varidil si to s obchodnikem easycash, takze jsem o platbu neprisel.
Je treba v tom opatrne, ja jedu free, pokud jsou nove a nejsou vyplaty a kdyz se objevi, bouchnu tam clenstvi, driv ne. Pak udelam vyber a pak uz jen otacim clenstvi takze v podstate z 0 pak delam vic a vic. Ty ktere jsem vypsal, tak u tech jsem videl proofy i jinde a regnul si je.
Jinak jak napisou ohledne cashmining tak to sem postnu, nebo kdyztak se mrkni na odpoved
tady, hlida se to celkem dobre, takze by mel nekdo dat vedet do par hodin.