GlobalBux
- denne: minimalne 0,041 USD
- GlobalGrid: 25 pokusov, mozna vyhra 1 USD
- prezeranie videi: najma vecer ich nabieha dost vela...nutnost pozriet iba 30 sek. Body za videa sa daju zamenit za cash
- PTSU ponuky
- Matomy
- minimalny vyber: 5 USD
- PayPal, Payza
REGISTRACIA
Poznamka na koniec: Jedna mala skusenost s touto PTC, resp. s adminom a moderatorom. Vcera som tam narobil trocha rozruch, kedze jeden clen Globalbux s nickom bilelcho, ktory dal na inej stranke PTSU, ktoru som ja prijal a splnil, ale on ma nevyplatil. Tak som si ho nasiel na Globalbux a napisal som tam na forum. On tam bol dokonca moderator a zrusil ma, ze som nesplnil podmienky a zamkol temu. Tak som zalozil dalsiu temu a ziadal ho opat o vysvetlenie. Musim povedat, ze dalsi moderator a nasledne admin sa zachovali maximalne fer, ked odblokovali temu, napomenuli ho s tym, ze pokial porusil nejake pravidlo, tak vyvodia dosledky. A tak sa aj stalo, vyhodili ho z postu moderatora a vymazali mu vsetkych direct referalov Pozor nanho, je to Tunisan a ziadne PTSU od neho nebrat!!! Tuto PTC sem davam hlavne kvoli serioznej reakcii admina a upozorneniu na neseriozneho blbca, ktory si mysli, ze sa schova za nejaky reflink.