Clicky

Jsme československá komunita lidí se zájmem o různé formy online podnikání, investic, kryptoměny a jiné formy internetového výdělku.

krugy
Moderátor fóra
Autor tematu
Poděkování: 0 | 0
PAYOUT CASH:  0,00
Hodnocení: 0

Globalbux.net

úte 04. čer 2013 20:57:51

GlobalBux

- denne: minimalne 0,041 USD
- GlobalGrid: 25 pokusov, mozna vyhra 1 USD
- prezeranie videi: najma vecer ich nabieha dost vela...nutnost pozriet iba 30 sek. Body za videa sa daju zamenit za cash
- PTSU ponuky
- Matomy
- minimalny vyber: 5 USD
- PayPal, Payza

Obrázek

REGISTRACIA

Poznamka na koniec: Jedna mala skusenost s touto PTC, resp. s adminom a moderatorom. Vcera som tam narobil trocha rozruch, kedze jeden clen Globalbux s nickom bilelcho, ktory dal na inej stranke PTSU, ktoru som ja prijal a splnil, ale on ma nevyplatil. Tak som si ho nasiel na Globalbux a napisal som tam na forum. On tam bol dokonca moderator a zrusil ma, ze som nesplnil podmienky a zamkol temu. Tak som zalozil dalsiu temu a ziadal ho opat o vysvetlenie. Musim povedat, ze dalsi moderator a nasledne admin sa zachovali maximalne fer, ked odblokovali temu, napomenuli ho s tym, ze pokial porusil nejake pravidlo, tak vyvodia dosledky. A tak sa aj stalo, vyhodili ho z postu moderatora a vymazali mu vsetkych direct referalov :) Pozor nanho, je to Tunisan a ziadne PTSU od neho nebrat!!! Tuto PTC sem davam hlavne kvoli serioznej reakcii admina a upozorneniu na neseriozneho blbca, ktory si mysli, ze sa schova za nejaky reflink.

hawkercz
Poděkování: 1 | 0
PAYOUT CASH:  2,02

Re: Globalbux.net

úte 25. bře 2014 6:46:12

Po žádosti o výplatu mi místo výplaty suspendovali účet. Podle mně SCAM.

Doporučuji:
LITECOINADS

Taddo
Poděkování: 0 | 0

úte 02. zář 2014 14:04:49

Moja prvá výplata

Obrázek

Navštív moju stránku so zoznamom OVERENÝCH A PLATIACICH KLIKAČIEK: http://www.emoneyspace.com/taddo

Obrázek

VÝHODNÝ REFFBACK TU !!!

Misicka7121983

pát 21. lis 2014 21:13:24

Mě se k nim nejde vůbec přihlásit, stránka se mi nenačte. Nevíte někdo proč?

Seznam posledních 255 uživatelů, kteří navštívili toto téma

kajak (1)