to nevim nestudoval jsem, ale ted to zkousim, po prihlaseni je na vyber, v jake mene chcete ten bonus, ja beru s ohledem na pomer ceny a promenu 1,17 ltc... pise mi to ze denni profit je okolo 0.00058 LTC tak jsem zvedavej, jdu ted mrknout na celek protoze pisu za pochodu
Doplněno po 9 minutách 42 vteřinách:
tak ano, nejspise se jedna o hyip... kamoska si vybrala ten bonus v usd, protoze minimum je od 1usd na payeer nebo pm.... tak se uvidi jestli z toho neco dostaneme ven... jinak
nedoporucuju vubec nic investovat, nejlip bude kdyz se nam vsem kteri se regli po nejakem obdobi podari neco malo vytahnout prave z toho aktivovaneho bonusu....
Jeste by mohla byt ta loterie, tam bysme meli treba taky sanci, kdyz kazdy regly dostal jakoby slosovaci tiket

no
nic to nestoji, tak se uvidi...
Doplněno po 5 minutách 36 vteřinách:
a jeste jedna vec, vsimnul jsem si, ze v refill balance je moznost dobit i pres skrill a neteller... skoda ze neni moznost pres paypal, paypal ma refundy, to bych i zvazil neco tam namrsknout...nevim ale, jak je to u skrillu a netlleru, ikdyz skrill pouzivam, jeste se mi nestalo ze bych neco reklamoval, pokud ma nekdo zkusenost, jestli tam funguje nejaky chargeback, tak sem s infem... podpory skrillu se ptat zatim nechcu...
Doplněno po 9 minutách 15 vteřinách:
jinak perioda je 90 dni, zisk podle statutu clenstvi, pri nejnizsim "bronze" od 1,68% / den, melo by byt za tech 90dni min. 151%... pokud jde vyber udelat od cca 1usd, melo by se nam podarit vybrat kazdemu snad neco vic... vsimnul jsem si, ze jde i z balance vytezku znovu reinvestovat... tak jsem zvedavej