Momentalne ponukaju 12 eur pre uzivatelov, ktori sa registruju cez referral link a uskutocnia prvy medzinarodny prevod - aj na vlastny ucet
Identitu je nutne overit zaslanim obcianskeho alebo vodicskeho preukazu pri vybere bonusu.
Transakciu je mozne uskutocnit zdarma co trva dlhsie no peniaze je mozne poslat aj expresne do 30 min. za poplatok 3EUR
BOHUZIAL ZMENILI PODMIENKY PO NOVOM NIE JE MOZNE POUZIT REVOLUT (ANI INY VIRTUALNY UCET MONESE,N26 atd) NA PRIJATIE PLATBY ANI AKO PLATOBNU METODU NA TRANSFERGO....

Navod na ziskanie 17 eur:
1.Registracia cez moj referral link
2. Uskutocnit medzinarodny prevod penazi v hodnote minimalne 60EUR/GBP/USD atd. (resp. rovnaka hodnota v inej mene) na ucet v inej mene - neposielat na vlastny ucet nakolko nemusia vyplatit odmenu ako sa to stalo v pripade 2 ludi! Po novom uz nie je podporovany ani Revolut teda platbou kartou Revolut ani platba na ucet Revolut!
Pozn. Kto nevlastni medzinarodny ucet ani napr. Revolut moznost poslat peniaze na moj ucet a obratom spat poslem obdrzanu ciastku + 5 eur
3. Pockat na dokoncenie transakcie ( v mojom pripade za poplatok 2EUR som peniaze obdrzal na mojom druhom ucte do 2 hodin)
4. Po dokonceni transakcie ziskate darcek vo vyske 12 EUR ktory si mozte nechat zaslat na lubovolny ucet (po overeni identity zaslanim obcianskeho ci vodicskeho preukazu)
5. Nasledne ma kontaktuje a poslem vam cashback vo vyske 5 EUR na Revolut, Paypal, pripadne inym sposobom dohodou.
6. Prosim o zanechanie komentara - potvrdenia ze ste cashback obdrzali
Transakciu je mozne zaplatit prostrednictvom debetnej ci kreditnej karty.
Za kazdeho dalsieho ziskaneho reffa ziskate 12 EUR!
LINK: kontaktuje ma cez PM tu na fore, alebo discord : #6845 pedro91sk
Bohuzial odmietli mi vyplatit 2 odmeny pretoze si ludia posielali peniaze na vlastny ucet resp. pouzili Revolut....odporucam posielat na iny ucet v rodine alebo vyuzit Azimo,WorldRemit ci XendPay...