Ohmydosh.co.uk je stranka poskytujuca cashbacky za registraciu pripadne vyuzivanie niektorych sluzieb. Je urcena len pre rezidentov UK preto navod ani ref link nezdielam verejne (da sa to vsak obist) no kazdemu rad postup aj link poskytnem v sprave.
Registraciou cez moj link ziskate 1£ nasledne dalsiu 1£ ako welcome bonus a potvrdenie emailu.
Min. vyplata: 10£ na Paypal, ktore je mozne ziskat za par minut (v mojom pripade som dosiahol 15,50£ ako Payable balance do 3 hodin).
Vyplaca sa nasledovne: Pondelok,Streda,Piatok o 9:00 (predpokladam ze je to UK cas takze 10:00 nasho casu). Pokial poziadate o vyplatu napr. o 9:00 v Pondelok na Paypal ju dostanete najneskor v Stredu o 18:00 UK casu)
Nie je potrebny ziaden vklad , potrebujete len debetnu kartu na prihlasenie do par free trial ponuk ktore je mozne pocas bezplatneho obdobia zrusit.
Zial peniaze mi nakoniec nevyplatili (Chcu ID + scan platby za elektrinu, plyn atd.). S free VPN to nefunguje a pocas vyplatneho dna dostanete ban. Kamosovi z Portugalska to preslo no zrejme bol jeden z mala stastnych a zrejme ani nepouzil VPN takze nemal duplicitnu IP Adresu. Kto je rezidentom UK tak jemu to bude fungovat, pripadne skuste platene VPN alebo risknut rovno ako on bez VPN.